× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

گلیکولیک اسید

دیدن قیمت و اطلاعات
گیکولیک اسید
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد

گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد.

اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است.

گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت سلول های جدید پوستی، در بسیاری از موارد برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی استفاده می شود؛ از جمله استفاده از این ماده برای از بین بردن آکنه، درمان علائم پیری پوست و تغییر رنگ پوست است.

✅ نام انگلیسی Glycolic Acid
⭐ کاربرد آرایشی و بهداشتی
✔️ شکل ظاهری پودر سفید رنگ
✅ بسته بندی کارتن یا درام 25 کیلوگرمی
✅ کشور تولیدی چین و هند
💰️ قیمت تماس بگیرید ️📞

خرید گلیکولیک اسید

جهت خرید اسید گلیکولیک میتوانید با بخش فروش آبتین شیمی در تماس باشید ، در صورت موجود بودن کالا از حداقل مقدار یک کیلوگرم به بالا میتوانید برای این محصول ثبت سفارش نمایید.

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

گلیکولیک اسید را از کجا تهیه کنیم

در پاسخ به این سوال که گلیکولیک اسید را از کجا تهیه کنیم میتوانیم بگوییم که تیم ما ارائه دهنده این محصول در بازار است و میتوانید جهت خرید با بخش فروش درتماس باشید ، ارائه بهترین کیفیت و آنالیز رسمی محصول از جمله خدماتی است که میتوانید از تیم ما دریافت کنید .

ویژگی های گلیکولیک اسید چیست

این ماده از مهم ترین ترکیبات مراقبتی پوست است. مواردی چون حفظ رطوبت، درخشان کنندگی پوست ، لایه برداری، تشویق و تحریک رشد سلول های جدید جزئی از مهم ترین کاربرد آن برای پوست است.

گلیکولیک اسید چگونه بر روی پوست عمل می کند

این ترکیب یک ترکیب آلفا هیدروکسی است. اسید محلول در میوه می تواند بر یک لایه پوست نفوذ کند و باعث لایه برداری از پوست شود. این ترکیب یک لایه از سلول های مرده از سطح پوست را برمی دارد و باعث درخشندگی پوست می شود . لایه برداری یاعث می شود تا لایه زیرین پوست که نرم تر و روشن تر است نمایان شود و پوست ظاهر زیباتری به خود می گیرد. گلیکولیک اسید باعث کلاژن سازی بیشتر در پوست می شود و باعث شادابی پوست می شود. استفاده همزمان از این محصول و لاکتیک اسید در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی روی پوست بسیار تاثیر گذار بوده و شادابی منحصربفردی را به پوست مصرف کننده می دهد.

glycolic acid

فواید گلیکولیک اسید برای پوست چیست

  1. نرم کردن و حفظ سلامتی پوست : این ماده رطوبت پوست را حفظ می کند و لایه های مرده روی پوست را جدا کرده و از بین می برد. بافت پوست را نرم تر و بهتر می کند و لک و کدر بودن پوست را بهبود می بخشد. این ماده در بهبود رنگ چهره موثر است. استفاده از این ماده باید با مشورت پزشک باشد چون ممکن است در صورت استفاده نامناسب از آن مشکلاتی برای پوست ایجاد کند.
همچنین مطالعه کنید:  روغن بادام

ماسک لایه بردار گلیکولیک اسید ساختار پوست را بهبود می دهد. این ماده چربی اضافی پوست را از بین می برد و باعث تغذیه مناسب پوست می شود. در صورت استفاده مرتب از ماسک حاوی این ترکیب چین و چروک های زیر پوستی نیز از بین می رود.

  1. پتانسیل ضدپیری قدرتمند دارد : با افزایش سن میزان تولید کلاژن در بدن کاهش می یابد و باعث چروک و پیر شدن پوست می شود زیرا قدرت کشیدگی و برگشت به حالت اولیه پوست کاهش می یابد. سرم این ماده می تواند تاثیر بسزایی در کاهش روند پیری پوست و روشنایی پوست داشته باشد.
  2. کاهش جای زخم و تغییر رنگ : گلیکولیک اسید سرعت تعویض سلول ها را افزایش می دهد. به این ترتیب در ساختن لایه های جوان تر که باعث شادابی می شوند نقش دارد. همزمان با این تاثیر به دلیل وجود تغییر رنگ در گلیکولیک اسید، رنگ پوست بهبود می یابد و روشن تر می شود. برای تاثیر این ماده باید به طور مرتب از آن در زمان طولانی و غلظت کم استفاده کنیم.

تونر ضد لک این محصول برای از بین بردن لکه های پوستی موثر است.

محصولات حاوی گلیکولیک اسید چیست

شوینده ها و پاک کننده ها : از این شوینده ها می توان هرروز یکبار یا چن روز یکبار استفاده کرد. این ترکیبات بیشتر برای درمان های ملایم و طولانی مدت استفاده می شوند. بعضی شوینده ها مخصوص بدن و بعضی دیگر برای منظور های دیگر استفاده می شوند.

تونر ها : پس از شست و شوی صورت برای متعادل کردن چربی پوست از تونر به طور مستقیم بر روی پوست استفاده می شود. استفاده از این تونر ها نباید بلافاصله پس از استفاده از شوینده های حاوی این محصول باشد.

کرم ها و ژل ها : از کرم ها و ژل های به منظور مرطوب کردن پوست یا حفظ رطوبت به صورت موضعی استفاده می شود.

ماسک های ختنگی : به طور متوسط در هفته یک بار استفاده از ماسک های حاوی گلیکولیک اسید در کنار سالسیلیک اسید توصیه می شود.

مزایای گلیکولیک اسید چیست

این ترکیب فواید زیادی دارد. به راحتی در دسترس است و استفاده از آن برای بیشتر مردم بی خطر است. در بسیاری از محصولات وجود دارد و مقرون به صرفه است.

 

معایب

در بعضی افراد باعث سوزش، قرمزی و ناراحتی پوست می شود . در بعضی مواقع ممکن است به دلیل غلظت کم آن موجب خشکی و پوسته پوسته شدن پوست شود. همچنین ممکن است باعث حساسیت به نور خورشید و آسیب های به وجود آمده در اثر آفتاب شود.

 

در چه مواردی نباید از این محصول استفاده کنیم

افراد مبتلا به روزاسه : این ترکیب در این افراد باعث به وجود آمدن ناراختی پوست و افزایش شدت قرمزی پوست می شود.

افراد دارای پوست خشک : پوست ورقه ورقه می شود و خشکی پوست افزایش می یابد.

افرادی که از داروهای ضد آکنه بیشتر استفاده می کنند : احتمال تداخل بین داروها وجود دارد.

 

آنالیز گلیکولیک اسید چینی

result quality criterion item
conform white powder appearance
99.37 ≥99.0 assay, %
2430 ≤10.0 chloride, ppm
1.0 ≤10.0 sulfate, ppm
10.0 ≤10.0 iron, ppm
0.37 ≤0.5 water, %
همچنین مطالعه کنید:  دی سدیم کوکو آمفو دی استات

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اکسیژن آن صفر است.که به شکل مایعی بیرنگ است.وبرای اولین باردرسال 1870تولید شد و از آن به عنوان ضدیخ درتولید دینامیتهای بادرجه انجماد پایین استفاده می شود و توان خردکنندگی آن بالا است ودر دمای ۲۲ درجه سانتی گراد زیر صفر یخ میزند. برای پایین آوردن درجه انجماد در ساختار انواع دینامیت ها در …