تماس با آبتین شیمی 031-33616360

کاربرد روغن کرچک

روغن کرچک

روغن کرچک

روغن کرچک چیست؟ روغن کرچک عصاره دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) است که به آن Castor Oil نیز گفته می‌شود. گیاه کرچک در جنوب شرق مدیترانه، شرق آفریقا و هند به وفور یافت می‌شود و برای رشد به آب وهوای استوایی نیاز دارد. این گیاه از دیرباز به عنوان خوراکی ، آرایشی و دارویی و برای درمان بیماری ها استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن این روغن ، دانه های گیاه کرچک (که از نظر علمی دانه محسوب نمی‌شوند!) به دستگاه پرس سرد منتقل شده و روغن گیری می‌شود. این روغن دو نوع خو