پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
کلرواتان
  • شکل ظاهری : گاز
  • بسته بندی : کپسول - سیلندر
  • گرید : دارویی
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

اتیل کلراید یا کلرواتان چیست ؟

این محصول یکی از خانواده های مواد بی حسی موضعی اطلاق می شود لذا قبل از هر چیز باید با عملکرد این محصولات اشنا شوید ،بی حس کننده های موضعی داروهایی می باشند که به صورت گذرا یا موقت از حس کردن درد توسط اعصاب بدن جلوگیری می کند و آن به دلیل قرار گرفتن در مسیر یک عصب و ایجاد فلج عضلانی موثر است .

این نوع بی حس کننده ها در دو گروه قرار دارند با نام های  آمید و استر که این مواد مشتقاتی از کوکائین می باشند و تفاوت این نوع بی  حس کننده ها با مخدری مانند کوکائین این است که خوشبختانه از قابلیت سوء استفاده کمتری دارد و حتی باعث انقباض عروقی و فشار خون بالا ایجاد نمی شود. در مورد استفاده از این محصول از تکنیک های  متفاوتی استفاده می شود که شامل موارد زیر است :

-بلاک عصبی

-بی حسی سطحی

-اپیدورال

-اسپاینال

-بی حسی ارتشاحی

اتیل کلراید :

در میان این بی حس کننده ها اتیل کلراید ساده ترین و غیر سمی ترین از گروه های کلرو اتان ها محسوب میشه و از نوع ساختار ترکیب مولوکولی یک اتان است که یکی از اتم های هیدروژن را با اتم کلرعوض یا جایگزین می شود ،این محصول در دمای منزل و نسبت فشار اتمسفر  به صورت گاز و بدون رنگ است ،نقطه جوش آن در 12 درجه می باشد .

اتیل کلراید به سرعت مشتعل می شود و قبلا از در بنزین  های دارای سرب موجود بود که امروزه خوشبختانه به دلیل مشکلات زیست محیطی که ایجاد میکند ازاین گونه سوخت ها کمتر تولید می شود .

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : کربن فعال

 

کاربرد ها و مصارف :

بیشتر از ان به عنوان بی  حس کننده های  موضعی ملایم برای بی حس کردن موضعی ،بیوپسی های موضعی  ،سوراخ کردن گوش ،آسیب های ورزشی و همچنین از دیگر کاربد های این محصول می توان به تولید سلولز،رنگها،حتی به عنوان حلال و مبرد و یکسری محصولات خاص دارویی اشاره کرد.

البته در مصارف پزشکی برای جراحی های جزئی استفاده می شود اما باید بدانید که از این محصول برای اینگونه مصرف ها به صورت گاز موجود هست و استفاده می شود.

 

نحوه استفاده از نوع اسپری محصول :

این دارو همانطور که گفته شد یک بی حسی موضعی است لذا فقط باید بر روی پوست اسپری شود و ان هم نه در هر نقطه ای به همین دلیل باید توسط افراد متخصص استفاده شود و اعمال گردد از اسپری این محصول بر روی پوست های جراحت دار و زخمی به هیچ وجه استفاده نکنیدو همچنین حتی در محل غشاهای مخاطی مانند دهان یا بینی ویا چشم.

در مواردی که باید محل های اطراف جراحت را بی حس کرد می توانید از وازلین به عنوان یک ماده پوشش دهنده برای نرسیدن این ماده به زخم استفاده کنید و فاصله 23 تا 28 سانت از پوست دور تر باشد و بعد اسپری اعمال شود تایم آن هم باید بین 3 تا 7 ثانیه باشد البته این برای مواردی هست که محلول در بطری باشد و به صورت وارونه نگه داشت وگرنه در aerosol باید ان را صاف گرفت و تایم ان بین 4 تا 10 ثانیه است .

از طرفی یک دستور عمل کلی برای ان وجود دارد که باید اعمال اسپری را تا موقعی ادامه داد که پوست سفید شود و قبل از یخ زدن پوست دست کشید ،این اثر بیش از یک دقیقه ادامه دارد.

توجه داشته باشید در موقع اعمال عضله باید شکل کشیده داشته باشد .

عوارض دارو :

از عوارض این دارو موارد زیادی وجود دارد دارد که بیشتر به دلیل نا آگاهی و اعمال آن توسط اشخاص غیر متخصص اتفاق می افتد اما به طور کلی می توان به عوارضی  همچون عصبی و عضلانی مثل ادامه پیدا کردن بی حسی یا فلج عضله نمود می کند

 

برای خرید و استعلام قیمت این محصول یا اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما از طریق شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید

03195020085

 


این نوشته توسط : 09195800780 در تاریخ : 10:42 ق.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که