پیشنهاد ویژه :
خاک دیاتومه
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات – SLS

درخواست پیش فاکتور / آنالیز

سدیم لوریل سولفات چیست؟

سدیم لوریل سولفات که به اختصار SLS نامیده میشود، به سدیم دو دسیل سولفات نیز معروف است، این ماده که دارای فرمول شیمیایی  NaC12H25SO4  است، رایج ترین سولفات سطح فعال آنیونی و به طور دقیق تر جزو سورفاکتنت ها (مواد فعال سطحی یا مواد موثر) می باشد.

 

 کاربرد سدیم لوریل سولفات :

  1. سدیم لوریل سولفات یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد.
  2. سدیم لوریل سولفات باعث شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خود به راحتی در پوست نفوذ میکند و به دیگر مواد شیمیایی این امکان را میدهد تا به راحتی نفوذ کنند. سدیم لوریل سولفات ضمن ترکیب با سایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطان زای پوستی است که می تواند موجب ریزش مو گردد.
  3. سدیم لوریل سولفات در اکثر مواد تجاری شوینده ها مانند مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر همچون خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون اعم از مایع و غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده به کار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است.
  4. سدیم لورریل سولفات به عنوان یک سورفکتانت عمل میکند و خاک را بر پایه روغن به دام می اندازد تا بتوان آن را با آب شستشو داد. این ماده یک عامل فوم موثر است ، مایع را به فوم تبدیل می کند و پودر غنی ای را ایجاد می کند که اکثر ما در هنگام شستن چهره، مو و بدن خود انتظار داریم.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:خرید بوتیل استات

سدیم لوریل سولفات چگونه ساخته می شود؟

سدیم لوریل سولفات ممکن است از منابع مبتنی بر نفت یا سبزیجات استخراج شود. سدیم لوریل سولفات به طور کامل از منابع گیاهی نارگیل و یا روغن هسته نخل به دست می آید. این روغن ها را می توان به گلیسیرین و اسیدهای چرب تقسیم کرد که یکی از آنها اسید لوریک است. اسید لوریک جدا شده و سپس هیدروژنه می شود تا لوریل الکل ایجاد شود. کل روغن را میتوان استرید و سپس هیدروژنه کرد تا الکل های چرب را تشکیل دهد که الکل لوریل توسط بخش کسر سازی جدا می گردد. سپس الکل لوریل با گوگرد ترکیب می شود و سدیم لوریل سولفات را تشکیل می دهد.

 

خرید سدیم لوریل سولفات :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید SLS از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید . 

 

 

تگ ها :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

واردات مستقیم روغن های تخصصی