پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
Strontium carbonate
  • شکل ظاهری : پودر سفید رنگ
  • بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
  • گرید : صنعتی
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

کربنات استرانسیوم چیست؟

کربنات استرانسیوم با فرمول شیمیایی SrCO3 است که از لحاظ ظاهری پودر سفید رنگ است که خواصی مشابه به کرینات کلسیم (آهک) دارد. از لحاظ سمی بودن این ماده غیر سمی است. با توجه به وجه تشابه کربنات استرانسیوم به کربنات کلسیم این طود است که ایزوتوپهای استرانسیوم رادیواکتیو که در رخداد راکتور پرنوبیل شکل گرفته است و توانایی قرار دادن در استخوان ها برای سرطان دارند.

کربنات استرانسیوم در آب بسیار کم حل میشود و در اسید ها محلول است مانند اسید هیدروکلریک، دی اکسیدد کربن به فرم زیر تولید میشوند:

SrCO3 + 2 HCl -> SrCl2 + H2O + CO2

از کربنات استرانسیوم برای تولید اهنربا فریت استفاده میشود که آهنربای فریت برای استخراج فریت استرانسیوم استفاده میشود. یکی از کاربرد های اصلی و عمومی این ماده تولید شیشه های لوله ای شکل برای پرتو ها کاتدی است که اکثرا در لوله های (رنگی) در تلوزیون استفاده میشود.

این ماده دارای شعاع بزرگ اتمی است که اشعه X در لوله های کاتدی رخ میدهد و جذ ب میگردد. از اضافه کردن کربنات استرانسیوم با سایر ترکیبات، میتوان اشعه X کاملا از بین برد. با توجه به نمایشگر های LCD و پلاسمای امروزه تولید لوله های کاتدی روز به روز کاهش میابد. از این ماده در لعاب نیز استفاده میشود. و در لعاب ها از نمک های کروموفریک استرانسیوم با کربنتان استرانسیوم برای تشکیل رنگ قرمز استفاده میکنند.

در علم پزشکی ازکربنات استونسیوم برای معالجه اسکیزوفرنی استفاده میشود. و امروزه از این ماده به عنوان هومیوپاتی برای معالجه آرتریت و سکلروز مغزی مورد استفاده است. کربنات استرانسیوم به عنوان پودر نانومتری غیر قابل اشتعال است. در صورت مخلوط شدن با هوا به فرم گرد و غبار غیر قابل اشتعال است بنابراین امکان انفجار گرد و غبار وجود ندارد.

تاریخچه کربنات استرانسیوم :

در سال 1790، ،crawfprd adaor کانی strontianite که الهام گرفته شده از شهر اسکاتلندی strontian نام نهاد. او متوجه شد که با سایر کانی ها باریم تفاوت دارند. ولی klaporth و hope توانستند در سال 1798، استرانسیوم را کشف کنند. فلز کامل خالص استرانسیوم برای نخستین با توسط Davy Humphrey Sir  در سال 1808 با واکنش الکترولیز جدا شد و به دست آمد.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : کربن اکتیو

 

کاربرد های کربنات استرانسیوم:

  • از این ماده برای تشکیل شعله قرمز رنگ در مواد آتش بازی، تولید اکسید و استات استرانسیم و همچنین تولید لوازم الکتریکی و رسوب دهی سرب در حوضچه های الکترولیز روی مورد استفاده است.
  • برای اجتناب از تابش اشعه X و افزایش کیفیت شیشه های تلویزیون از این ماده استفاده میشود. برای مانیتور های تلویزیون های رنگی ، رایانه ها ، اسکرین رادار و سونار شیشه های تلویزیون های 8% وزنی SrO دارند ایت ترکیب در نقایسه با باریم قدرت بالاتری در جمع کردن اشعه X را دارد.و همانند ترکیب های حاوی سرب شیشه ها را قهوه ای نمیکنند .
  • فریت ها: از ترکیب شدن کربنات استرانسیم و اکسید آهن و بازدارنده های رشد بلور تکلیس در دمای 1100 تا 1300 درجه سانتی گراد ماده ای تولید میگردد که پس از اسیاب کردن و متراک کردن و قالب ریزی بلور های ورقه ای تولید میگردد.
  •  این ماده با استفاده از میدان مغناطیسی در حوضچه ای رسوب داده میشود و در دمای 11850-1250 درجه سانتی گراد و حاصل کار این دو مادهSrFe12O19 یا SrO6Fe2O3 است.

خرید کربنات استرانسیوم :

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

03195020085


این نوشته توسط : Hakimi در تاریخ : 2:02 ب.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که