پیشنهاد ویژه :
روغن بادام
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09192135896

نمایندگی روغن کرچک




روغن کرچک



روغن کرچک چیست؟ روغن کرچک عصاره دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) است که به آن Castor Oil نیز گفته می‌شود. گیاه کرچک در جنوب شرق مدیترانه، شرق آفریقا و هند به وفور یافت می‌شود و برای رشد به آب وهوای استوایی نیاز دارد. این گیاه از دیرباز به عنوان خوراکی ، آرایشی و دارویی و برای درمان بیماری ها استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن این روغن ، دانه های گیاه کرچک (که از نظر علمی دانه محسوب نمی‌شوند!) به دستگاه پرس سرد منتقل شده و روغن گیری می‌شود. این روغن دو نوع خوراکی وآرایشی دارد. روغن کرچک   خواص روغن کرچک این روغن سرشار از اسید های چرب غیر ا
برای دیدن ادامه توضیحات اینجا کلیک کنید ...

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

واردات مستقیم روغن های تخصصی