تماس با آبتین شیمی 031-33616360
کافور

خواص کافور

خواص و فواید کافور : همه ما درباره کافور یکسری خواص و خصوصیات شنیده ایم که گاها اشتباه و نادرست بوده است و منبع علمی  درستی نداشته و فقط پندار مردم است که در این مقاله سعی شده تا از خواص و مضرات واقعی آن که ثابت شده است را شرح و توضیح دهیم . از این رو باید گفت که یک ماده طلایی و تقریبا همه کاره است که فواید زیادی دارد که اکثرا درمانی هستند اما قبل از ان بهتر است که درباره منبع طبیعی این ماده که …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

خواص و فواید کافور :

همه ما درباره کافور یکسری خواص و خصوصیات شنیده ایم که گاها اشتباه و نادرست بوده است و منبع علمی  درستی نداشته و فقط پندار مردم است که در این مقاله سعی شده تا از خواص و مضرات واقعی آن که ثابت شده است را شرح و توضیح دهیم .

از این رو باید گفت که یک ماده طلایی و تقریبا همه کاره است که فواید زیادی دارد که اکثرا درمانی هستند

اما قبل از ان بهتر است که درباره منبع طبیعی این ماده که درخت کامفور است یک توضیحات مختصری نسبت به ان بدهیم درخت این محصول در طبیعت به اصطلاحا همیشه بهار است و همیشه سبز بوده و از دارای انشعابات زیادی هست که ان را کاملا پر بار میکند بلندی این درخت از 25 تا 30 متر میرسد و دارای شکوفه های سفید رنگ و میوه های سرخ رنگی دارد و بیشترین کمیت را در کشورهای اسیایی دارد و از این رو در کشور های آسیایی در طب سنتی خود از ان استفاده بسزایی می کنند .

خواص و مزایا:

از خواص و مزایای این محصول فقط میتوان به اختصار نامبرد.

ضد عفونی کننده ،پیشگیری در درمان روماتیسم ،تحریک کننده ،ضد التهاب ،آنتی نورالژی ،بی حس کنندگی ،ضد اسپاسمودیک،خاصیت آرامش بخشی

یکی ازدلایلی که از این محصول در طب به صورت عمده استفاده می شود به دلیل ضد احتقاق که منبع طبیعی دارد

حتی از کافور در محصولات ارایشی بهداشتی و مراقبتی پوست استفاده می شود به دلیل خواص منحصر به فردش

این محصول را می توانید به صورت موضعی ، استنشاقی ،و مایع یا نیمه جامد به کار ببرید و استفاده کنید زیرا در همه این نوع حالت ها موجود هست

درمان سرفه :

به دلیل داشتن بوی تند از ان برای صاف کردن سینه و  قطع ابریزش بینی استفاده می کنند .

درمان آکنه :

کافور  اکنه روی سطح پوست را از بین می برد و مانع از به وجود امدن مجدد ان می شود .

خواص برای مو :

روغن کافور باعث بهبود رشد مو و صافی ولطافت مو شده و در پیشگیری از ریزش مفید واقع میشود .

خواص برای سیستم تنفسی :

به دلیل ضد احتقاق بودن این مواد باعش می شود تا گرفتگی های بینی و شش ها را راحت کرده و موجب شده تا احساس راحت تری در تنفس داشته باشید و در اخر یک حس ارامش را القا می کند .

روش استفاده برای این مزیت کافور به شرح زیر است

به مقدار کم از کافور و یک قاشق غذا خوری  روغن خردل را گرم و مخلوط کرده و قبل از استراحت یا خواب آن را بر روی پوست سینه و گلو و پشت مالش دهید تا در هنگام خواب احساس راحت تری داشته باشید و البته از روغن های این محصول در داروخانه ها هم می توانید تهیه کرده و استفاده کنید.

بهبود سوختگی :

از ان می توانید در سوختگی کوچک و درجه پایین استفاده کرده تا اثار سوختگی را در طولانی مدت از بین ببرد

به این صورت که هر روز مقدار کمیی  کافور را در مقداری اب حل کرده و ان را روی بریدگی قرار دهید تا جایی که اثرات زخم از بین برود

تسکین درد فوری:

با ترکیب روغن کافور دو قطره و یک اونس الکل خالص غلات می توانید توسط اسپری یک محلول تسکین درد فوری بسازید تا درد را در کمترین زمان ممکن از بین ببرید یا از شدت ان بکاهید

البته باید گفت که صدها خواص برای این محصول وجود دارد و ثبت شده که به صورت تیتر وار به ان ها اشاره میکنیم

-کشتن شپش و حشرات

-ضد عفونی کننده

-بهبود دهنده عملکرد معده

-بی حس کننده

-مقوی برای غرایز جنسی

-ضد درد اعصاب

-آرامش بخش

-درمان اسهال

-پیشگیری برای پوکی اوستخوان

-بهبود دهنده مجاری تنفسی برای بیماران آسمی

-درمان نارسایی قلب

-کیفیت بخشیدن

 

برای ثبت سفارش این محصول یا طالاعات بیشتر از طریق شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید

03195020085

تگ ها :

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در