کربومر
  • شکل ظاهری ......... پودر کرکی سفید رنگ
  • فرمول شیمیایی ......... C۳H۴O۲
  • بسته بندی ......... کارتن ۲۰ کیلوگرمی
  • گرید ......... دارویی - آرایشی بهداشتی
کربومر 940 چیست؟ کربومر یک سری از پلیمرهای اولیه ساخته شده از اسید اکریلیک استفاده می شود و پودر کرکی سفید رنگ هست.  دارای فرمول شیمیایی C3H4O2 هست. درباره کربومر CARBOMER: کربومر نام تجاری پلی اکریلیک اسید است. نام های دیگر کربومر: کربومر۹۳۴؛ کربومر ۹۳۴ P؛ کارباپول ۹۴۱؛ کارباپول ۹۱۰؛ CARBOXYVINYLPOLYMER؛ کربن ۹۳۴؛ کارباپول  ۹۳۴؛ کارباپول ۹۴۱ کربومر از ترکیب شیمیایی نسبتا کوچک به نام مونوم ها تشکیل میشوند مونومرهایی که برای ساخت پلیمرهای کربومر استفاده می شوند عبارتند از اکریلیک اسی...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

کربومر 940 چیست؟

کربومر یک سری از پلیمرهای اولیه ساخته شده از اسید اکریلیک استفاده می شود و پودر کرکی سفید رنگ هست.  دارای فرمول شیمیایی C3H4O2 هست.

درباره کربومر CARBOMER: کربومر نام تجاری پلی اکریلیک اسید است.

نام های دیگر کربومر:

کربومر۹۳۴؛ کربومر ۹۳۴ P؛ کارباپول ۹۴۱؛ کارباپول ۹۱۰؛ CARBOXYVINYLPOLYMER؛ کربن ۹۳۴؛ کارباپول  ۹۳۴؛ کارباپول ۹۴۱

کربومر از ترکیب شیمیایی نسبتا کوچک به نام مونوم ها تشکیل میشوند مونومرهایی که برای ساخت پلیمرهای کربومر استفاده می شوند عبارتند از اکریلیک اسید و پلی اتیلن پلی اتیلن. تمام پلیمرهای کربومر از نظر شیمیایی مشابه هستند، در وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوتند. پلیمرهای کربومر خشک به شکل سفید و پودر کرکی می آیند.

کربومر ها ضعیف کننده هستند و کنترل ویسکوزیته و جریان محصولات آرایشی کمک می کند. آنها همچنین به توزیع و تعلیق مواد جامد غیرحلالی به مایع کمک می کنند و از جداسازی قطعات نفت و مایع از محلول جلوگیری می کنند. آنها توانایی جذب و نگهداری آب را دارند و می توانند تا زمانی که در آب پراکنده شده اند تا ۱۰۰۰ بار حجم اولیه خود را افزایش دهند.

این محصول بیشتر در محصولات ژل مانند مورده استفاده قرار میگیرد.، زیرا در صورت مخلوط شدن با آب، یک همزیستی مشابه کلوئیدی و موقت تشکیل می شود. این ماده در طیف وسیعی از محصولات مراقبت شخصی مانند ژل ، مرطوب کننده صورت، کرم ضد آفتاب، شامپو، درمان ضد پیری، کرم چشم، پاک کننده و اسکراب مورد استفاده قرار میگیرد.

کاربرد های کربومر:

روند پیری پوست را کند کرده و از غشای سلولی که از اسیدهای چرب اشباع نشده پلی ساخته شده اند و نسبت به اکسیداسیون بسیار حساس اند، محافظت می کند.ویتامین E با جلوگیری از آزاد شدن برخی آنزیم ها یا میانجی های مسوول التهاب از بروز التهاب پیشگیری می کند .

به زبان ساده تر این محصول میتواند به عنوان عامل ژل کننده بسیاری از مواد آرایشی – بهداشتی و همچنین دارویی کاربرد داشته باشد که محبوب ترین آن کارباپول است ، این محصول در برند های مختلفی در کشور ما مورد استفاده است که سه برند معروف لوبریزول آمریکا – کاله کیمیا ترکیه و چین از معروف ترین آنهاست اما با این تفاوت که هرکدام از این برند ها میتواند در فرمولاسیون های مختلف کاربرد داشته باشد و ممکن است در برخی از فرمول ها جوابگو نباشد .

همچنین با افزایش جریان خون سر می تواند موجب تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو شود و از موخوره یا دوشاخه شدن و خشکی مو نیز جلوگیری می کند.

در تولید شامپو – مایعات ضدعفونی کننده – شوینده ها – ژل های پوست مو – ژل حمام – کرم ها – ژل های الکلی.

 

خرید کربومر:

کربومر در کارتن های 20 کیلوگرمی آماده ارائه میباشد برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آنالیز با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360