آلانتوئین
  • گرید ......... آرایشی و بهداشتی/ دارویی
  • فرمول شیمیایی ......... C۴H۶N۴O۳
  • شکل ظاهری ......... پودر یا کریستال سفید رنگ
  • جرم مولی ......... ۱۵۸٫۱۲
آلانتوئین چیست؟ آلانتوئین به صورت پودر سفید رنگ و به حالت کریستالی است و محصولی فاقد بو است ماده ای است که از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش قوی بوده و به بهبود زخمها کمک می کند. این ماده باعث بهبود بافت های تحریک شده می شود و به کاهش التهاب پوست ناشی از خشکی نیز کمک میکند. به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مختلف به کار می رود. این ماده همچنین باعث سرعت بخشیدن به امر بازسازی پوست می شود. ویژگی های آلانتوئین: - این ماده سمی نمیباشد. - فاقد هر...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

آلانتوئین چیست؟

آلانتوئین به صورت پودر سفید رنگ و به حالت کریستالی است و محصولی فاقد بو است ماده ای است که از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش قوی بوده و به بهبود زخمها کمک می کند. این ماده باعث بهبود بافت های تحریک شده می شود و به کاهش التهاب پوست ناشی از خشکی نیز کمک میکند. به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مختلف به کار می رود. این ماده همچنین باعث سرعت بخشیدن به امر بازسازی پوست می شود.

ویژگی های آلانتوئین:

– این ماده سمی نمیباشد.

– فاقد هر گونه آلرژی زایی است.

– این ماده دارای حلالیت درآب گرم میباشد.

– همچنین این ماده در انواع الکل نیز محلول میباشد.

– این ماده در الکل های گرم به راحتی قابل حل شدن است.

– این ماده همچنین قابل حل در آب های سرد نیز میباشد.

– این ماده در تمامی حلال های طبیعی دیگر نیز قابل حل شدن است.

– این ماده یک نوع اسید  ضعیف میباشد و دارای کمی خاصیت اسیدی میباشد.

– این ماده برای پوست حساسیت ایجاد نمیکند.

– از این ماده میتوان برای بهبود یافتن زخم ها نیز استفاده کرد.

– این ماده کمک کننده ی بسیار مناسبی برای ترمیم بافت های مرده پوست است .

– این ماده میتواند خشکی پوست را بر طرف کند.

– از این ماده در تولید انواع نرم کننده ها استفاده میشود.

– از این ماده در تولید شامپوهای نرم کننده نیز استفاده میشود.

کاربرد های آلانتوئین:

آلانتوئین دارای خواص پیشگیرانه و درمانی برجسته ای می باشد و به علت سازگاری با انواع فرمولاسیون، در بسیاری از محصولات دارویی کاربرد دارد. افزودن آلانتوئین به پمادهای درمان زخم باعث تسریع بهبود زخم می گردد. این مسائله در درمان زخم هایی مانند بریدگی، خراش، خشکی پوست، زخم هایی که آهسته به درمان پاسخ می دهند یا زخم های چرکی، زخم های مقاوم به درمان با علل مختلف و زخم های سوختگی (منشاء حرارتی یا تابش) مشهود می باشد. آلانتوئین در درمان زخم، پسوریازیس و رفع خشکی پوست موثر می باشد. فرمول های حاوی آلانتوئین همچنین در درمان اگزما، آماس پوست، تاول های ناشی از گرمی در غشاء مخاطی دهان و هموروئید (بواسیر) موثر می باشند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید : استئاریک اسید

 

از آلانتوئین به عنوان یک ماده فعال و ایده ال با خاصیت کراتولیتیکی یاد می شود، به این معنا که  استفاده از آلانتوئین بر روی پوست سالم صورت و بدن، باعث نرم و صاف شدن ظاهر آن می گردد. تاکنون جزئیات مکانیسم  عمل آلانتوئین به طور کامل درک نشده است، اما اعتقاد بر این است که آلانتوئین باعث افزایش میزان لوکوسیت ها (گلبول های سفید) شده و جریان لنفاویرا نیز افزایش می دهد.

خرید آلونتوئین:

برای ثبت سفارش این محصول فرم ثبت سفارش را پر کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360