پلی سوربات 20

پلی سوربات 20

آرایشی و بهداشتی
  • گرید ......... دارویی، غذایی
  • فرمول شیمیایی ......... C۵۸H۱۱۴O۲۶
  • شکل ظاهری ......... مایع طلایی
  • بسته بندی ......... بشکه های ۲۱۰ کیلوگرمی
توئین 20 (پلی سوربات 20) چیست؟  تویین 20 یا همان پلی سوربات 20  ، یک پلی سوربات است که پایداری آن به ما این امکان را میدهد تا در مصارف خانگی و علمی و دارویی از آن به عنوان یک آمولسیفایر استفاده کنیم. این محصول یک سورفکتانت خفیف است که برای روغن های آمولسیونی، مخصوصا عطر و یا اسانس های ضروری، به آب تزریق می شود. این ماده محصول کشورهای مختلفی همچون هند ، چین و مالزی می باشد و یکی از مواد اولیه پرمصرف درصنایع آرایشی و بهداشتی است.  پلی سوربات ها به دیگر مواد کمک می کنند تا در حلالی حل شوند که معمو...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

توئین 20 (پلی سوربات 20) چیست؟ 

تویین 20 یا همان پلی سوربات 20  ، یک پلی سوربات است که پایداری آن به ما این امکان را میدهد تا در مصارف خانگی و علمی و دارویی از آن به عنوان یک آمولسیفایر استفاده کنیم. این محصول یک سورفکتانت خفیف است که برای روغن های آمولسیونی، مخصوصا عطر و یا اسانس های ضروری، به آب تزریق می شود. این ماده محصول کشورهای مختلفی همچون هند ، چین و مالزی می باشد و یکی از مواد اولیه پرمصرف درصنایع آرایشی و بهداشتی است.  پلی سوربات ها به دیگر مواد کمک می کنند تا در حلالی حل شوند که معمولا در آن حل نمی شوند.

میزان هیدروکسیل پلی سوربات 20 ، بین 96 تا 108 است، مقدار صابون آن 40 تا 50 است و بیشترین مقدار اسید در این ماده 2 است.

پلی سوربات 20 از اسید لاوریک گرفته شده است و اسید چربی است که عمدتا در روغن نارگیل یافت می شود.

 این نوع امولسیفایر، از مشتقات استرهای سوربیتول می باشد که به نام سوربیتان استر شناخته می شوند. توئین 20 و دیگر مواد پلی سوربات (پلی سوربات 21، پلی سوربات 40، پولی سوربات 60، پولی سوربات 61، پولی سوربات 65، پولی سوربات 65، پلی سوربات 80، پلی سوربت 81، پلی سوربات 85) مجموعه ای از سورفکتانت های هیدروفیلی و غیر آلی هستند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید گلیسیرین

کاربرد تویین 20:

  • از این محصول به عنوان آمولسیفایر برای حل کردن روغن های ضروری در آب مورد استفاده قرار می گیرد.
  • از تویین 20 در شامپو کودک و محصولات مرتبط به کودک استفاده میشود، زیرا استفاده از آن در فرمولاسیون محصولات کودک میزان سوزش در هنگام شستشو را کاهش میدهد.
  • همچنین برای آزمایش بیماری سل از روی پوست جهت تثبیت محلول های پروتئینی استفاده میشود.
  • از پلی سوربات 20 در محصولات دارویی جهت تثبیت آمولسیون ها و سوسپانسیون ها به عنوان رقیق کننده مورد استفاده قرار میگیرد.
  • این ماده دارای خواص بسیاری برای پوست می باشد و هنگامی که به پوست اعمال می شود، اثر آرام بخش و روان کننده ای ایجاد میکند. پلی سوربات ها در محصولات متنوعی همچون محصولات مراقبت از پوست، خوشبو کننده پوست، محصولات پاک کننده پوست، پایه های آرایش، شامپو و عطر استفاده می شوند.
  • این ماده خصوصیات قوی پاک کنندگی دارد.

 

خرید پلی سوربات 20 :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول توئین 20 از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360