امولسی فایر ها

امولسیفایر

نام های دیگر این محصول :

امولسیفایر چیست ؟ امولسیون یا همان نامیزه که ریشه فرانسوی دارد البته در زبان انگلیسی به آن ایمولشن می گویند این ماده نوعی چسب سان است که یک مخلوط های کلوئیدی ، محلولهای چسب مانند هستند ، شبیه به روغنی که در آب  مخلوط شده بی آنکه باهم در آمیزند . امولسیفایر ها در گروه مایعات به دو دسته جدا می کنند به ان دسته که دراب حل می شوند آبی ها گفته میشود و بقیه مایعات در گروه روغنی ها دسته بندی می شوند . تقسیم بندی امولسیون ها به دو گروه ختم می شود آب  در روغن و روغن در آب و در کل یک امولسیون دارای قطرات بزر
همین حالا جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید آنالیز و اطلاعات فنی محصول

امولسیفایر چیست ؟

امولسیون یا همان نامیزه که ریشه فرانسوی دارد البته در زبان انگلیسی به آن ایمولشن می گویند این ماده نوعی چسب سان است که یک مخلوط های کلوئیدی ، محلولهای چسب مانند هستند ، شبیه به روغنی که در آب  مخلوط شده بی آنکه باهم در آمیزند .

امولسیفایر ها در گروه مایعات به دو دسته جدا می کنند به ان دسته که دراب حل می شوند آبی ها گفته میشود و بقیه مایعات در گروه روغنی ها دسته بندی می شوند .

تقسیم بندی امولسیون ها به دو گروه ختم می شود آب  در روغن و روغن در آب و در کل یک امولسیون دارای قطرات بزرگ  چربی هست که در فضای آب پراکنده است .

در این بین نقش امولسیفایرها برای پایداری یک امولسیون است که طی فرایند کاهش سرعت واکنش ها انجام می شود .

به زبان ساده امولسیون فرایندی است برای یکنواخت کردن دو مایعی که به صورت جداگانه درون هم قرار میگیرند (حل نمی شوند ) ، ساده ترین نوع امولسیفایر موجود که در تمامی خانه ها یافت می شود مایع ظرف شویی است که باعث حل شدن چربی در آب شود ! اکثر مواد شوینده نوعی امولسی فایر هستند.

 

تاریخچه امولسیفایر قیر :

این ماده در برای اولین بار در سال 1900 میلادی به وجود آمد .وطی بیست سال وارد عرصه پروژه های بزرگ شد .و برای کشور ایران این محصول در سال 1355 وارد و راه اندازی شد و شروع به تولید کردن و در ایران به طور رسمی وارد شد و در سال 1382 به طور کاملا جدی وارد بازار داخلی شد و توجه سرمایه داران را به خود جلب کرد این نوع آسفالت به جزء مزایای زیست محیطی از لحاظ اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است از این نوع غیر و اسفالت در کشور های توسعه به دلیل کیفیت و مقاومت زیاد بیشتر در ازاد راه ها ،بزرگ راه ها ،راه های بین راهی ،استفاده می کنند .

برخی از امولسیفایر های معروف عبارتند از : GMS ، اسپن ، توئین ، داتم ، کاراگینان ، آگارآگار ، سی ام سی،گلیسیرین ،

 

کاربرد ها و مصارف :

اکثر نمونه های آسفالت نیاز به گرم کردن دارند اما این نمونه به جز صرفه جویی در مصرف انرژی های فسیلی هنگام فراوری نیازی به گرما ندارد .

صرفه جویی در زمان و حمل و نقل به این دلیل که این گونه از قیر در کاخانه های بخصوص فقط تولید نمی شود و می توان در کارگاه های بومی هم به ان دست پیدا کرد .

در مقایه این قیر با دیگر قیرها منعطف تر بوده و پتانسیل مخلوط بالای ان با دیگر افزونه ها.

قابلیت ارتقا و بهبود کیفیت با دیگر هم هم گروهای این نوع مواد .

به صرفه بودن از نظر استفاده از نفت سفید به دلیل بی نیاز بودن نسبت به استفدا از نفت .

از لحاظ ایمنی در کاربرد به مراتب در سطح بالتری قرار دارد از نظر آتشزایی.

به دلایل فوق سرعت در انجام پروژه های عظیم که یکی از پارمتر های مهم هستند .

امکان اجرای فرایند ان در سطح های خیس و نمناک .

قابلیت باسازی و بازگاردانی اولیه که دچار آسیبهایی مانند ترک خوردگی شده اند .

کاربرد های امولسیون :

امولسیون ها کاربرد های فراوانی دارند از استفاده های صنعتی گرفته مثل قیر برای  راه سازی تا موا غذایی، برای درک بهتر این مطلب با این طیف گسترده از مصرف باید از این محصول یک شناخت مختصری داشت که به شرح زیر است .

به زبان ساده امولسیون فرایندی است برای یکنواخت کردن دو مایعی که به صورت جداگانه درون هم قرار میگیرند (حل نمی شوند ) ، ساده ترین نوع امولسیفایر موجود که در تمامی خانه ها یافت می شود مایع ظرف شویی است که باعث حل شدن چربی در آب می شود ! اکثر مواد شوینده نوعی امولسی فایر هستند.

با این نگاه میتوان فهمید که این نوع رفتار یک ماده یا ترکیب بخصوص چه فوایدی به همراه دارد از این رو در این مقاله به صورت اجمالی به کاربرد های متفاوت این محصول می پردازیم

کاربرد امولسیون در صنایع رنگ :

در صنعت رنگ سازی اکثر رنگ ها بر اساس امولسیون ها هستند زیرا برای استفاده از رنگ برای رقیق کردن ان احتیاج به یک حلال است اما این امر به واسطه امولسیون های مایع در مایع انجام می پذیرد تا بتوان یک مایع یک دست بوجود اورد لذا استفاده از امولسیون به جای سیستم های حلال هم به صرفه تر هست وهم اشتعال پذیر نیستند و از این رو به سهولت مورد استفاده قرار میگیرند و در بازار مورد پسند است .

کاربرد امولسیون در صنایع کشاورزی:

در صنایع کشاورزی دفع افات و حشرات  یکی از مهم ترین مسئله ها است که می تواند عدم استفاده یا استفاده نادرست کل تلاش و محصول حاصله را از بین ببرد از این رو استفاده از سموم کاربرد بسزایی در این صنعت دارد در این بین امولسیون ها در ترکیبات انواع مختلف سموم موجود هستند زیرا سموم موجود اکثرا غیر محلول در اب هستند و این مسئله اسپری و استفاده از این محصولات را سخت می کند لذا امولسیون موجود در ساختار سم ها اجازه داده تا به راحتی رقیق شده و با اب ترکیب شوند و عمل اسپری را بهبود ببخشند   در این فرایند موجب می شود که سطح گیاه بهتر پوشش داده شود و امولسیون موجود در ترکیب پس از محلول پاشیده شده بلافاصله شکسته می شود و یک لایه سم یا سم روغنی روی گیاه قرار می گیرد و اب موجود در ترکیب به صورت قطره ای از روی سطح برگ خارج می شود .

کاربرد امولسیون در محصولات ارایشی:

درمواد ارایشی که اب و روغن یکی از ترکیبات مهم مواد ارایشی هست مطمئنا بر پایه امولسیون ساخته میشوند و به طور مثال در کرم های لایه ساز یا مرطوب کنندها امولسیون موجود آن ها ساختاری به وجود می اورد که یک خمیر کاملا ترکیب شده بدون ساختاری از هم پاشیده داشته باشد و در زمان استفاده، یک لایه کاملا یک دست و یکنواخت روی پوست ایجاد کند تا اثر بخشی ظاهری وفرمول و ترکیب کرم را به آسانی امکان پذیر سازد.

یا در شامپو ها یامواد شوینده کمک میکند تا ترکیبات و انزیم های موجود محصول به اسانی پیوندی بین چربی و مواد و اب ایجاد کنند تا حداکثر اثر گذاری را داشته باشند .

امولسی فایر ها

امولسی فایر ها

کاربرد امولسیون در صنایع غذایی:

همانطور که در بالا ذکر شد با نوع عکس العمل رفتاری این امولسیون ها می توان حدس زد که در مواد غذایی هم نقش های زیاد و متفاوتی را ایفا کنند و امروزه مصرف امولسیون یا امولسیفایر ها در صنایع غذایی جزء جدا ناشدنی ترکیبات غذایی هستند و در فرایند پخت کاملا ضروری هستند و این بخاطر خواص ابدوستی و یا ابگریزی  این نوع مواد هست لذا باعث پایداری می شوند .

به زبان ساده وقتی می خواهید بین دو ماده غیر اختلاط پیوندی ایجاد کنید یک امولسیفایر به  ترکیب انها اضافه کنید تا کشش سطحی انها کم شود و دو مایع می تواند یک امولسیون ترکیب شده به وجود اورند .

در مورد کاربرد های متفاوت امولسیون در صنایع غذایی به صورت مختصر به انها اشاره میکنیم

واکنش با نشاسته به منظور تاخیر انداختن بیات شدن

اصلاح چسبندگی

ایجاد کف مثل دسر های فوری خامه

ایجاد واکنش متقابل یا پروتئین باعث ایجاد حجم

اصلاح بافت مثل بافت ماکارانی

تغییر تبلور

مرطوب کنندگی

لغزننده کننده

اصلاح پراکندگی یک مایع در مایع دیگر و حالت یک دستی و زلال بودن

برخی امولسیون ها : دی‌استيل ، اسيد تارتاريک ، گليسیرین مونو استئارات ، مونو دی گليسريدھا ، استرھای الکتيل ، استرھای پلی‌گليسرول ، سوربیتان مونو استئارات ، گليسرول منو استئارات ، صمغ‌ها و پلی سوربات 20 و توئین 80

 

 

 

خرید امولسیون :

برای ثبت سفارش این محصول یا اطلاعات بیشتر از کارشناسان ما با شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید 

03195020085

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با اضاف شدن مواد مورد نظر غلظت و حالت چسبندگی می شود . بیشترین کاربرد این اروزیل به عنوان مواد اولیه پر کننده وحجم دهنده مواد است ف

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به دست آید که بلوری نیمه شفاف و جامد است که در رنگ های زرد تا سیاه وجود دارد. رزین ها به دست آمده از ریشه گیاهان یا رزین زیتون

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 یا پلی سوربات 80 چیست پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کاربرد غذایی و دارویی و بهداشتی می باشند. پلی سورباتها مایعاتی روغنی شکل هستند که از اتوکسیله شدن استرهای سوربیتان بدست می آیند

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. این محصول عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می شود. این ماده فراون ترین ترکیب سیلیکونی یافت شده در پوسته ی زمین می باشد و یک

گلیسیرین

گلیسیرین

خرید گلیسیرین جهت خرید گلیسیرین با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند . این محصول به صورت وارداتی از برند های معروف دنیا از جمله KLK مالزی – دیپر ترکیه و پی تی دوا اندونزی قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، همچنین میتوانید از محصولات تولید ایران نیز خرید کنید . بسته بندی ها

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود ، این محصول به صورت پودر سفید رنگ بسیار نرم است که در کیسه های 25 و 20 کیلوگرمی بسته بندی می شود ، معمولا مش بندی آن به صورت فاین است اما برای استفاده های صنعتی نیز از مش های بزرگتر نیز میتوان استفاده کرد . این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید است