پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
  • شکل ظاهری: پرک سفید رنگ
  • بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
  • گرید : صنعتی
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

سود پرک چیست؟

سود پرک از لحاظ ظاهری گرانول هایی است سفید رنگ و جامد که دمای ذوب اش 1390 درجه سانتی گراد است و چگالی ۲,۱۳گرم بر سانتی متر مکعب است. و دارای نقطه ذوب 321 درجه سانتی گراد است و نقطه جوش 385 درجه سانتی گراد را دارد. سود پرک میتواند به راحتی رطوبت موجود در هوا را جذب خودش کندبه همبن علت باید در هنگام حمل و نقل باید پوشش های حفاظتی ضد رطوبت استفاده کرد.این سود باعث سوزش میشود در هنگام تماس با پوست دارای اثرات خورندگی است و برای احتیاط و عدم سوختگی بر پوست هنگام استفاده از این محصول باید این موضوع مورد توجه باشد.

این سود سوزش آور و بدون بو است به شکل پرک یا پولک یا گرانول است این ماده در اب بسیار محلول است و در طی حل شدن سود در آب گرما تولید میگرد و این واکنش گرماده است ودر اثر حل شدن در آب گرما بیار زیادی تولید میشود. وهمچنین سدیم هیدروکسید در اتانول و متانول درصد حلالیت کمی داردو این در حالی است که در اتر و سایر محلول های غیر قطبی محلول است.

فرآیند تولید سود پرک:

در پتروشیمی ها در فرایند تغلیظ و تبخیر  سود کاستیک مایع ، سود پرک تولید میگردد. در واحد های تولیدی به منظور تولید سود پرک از سود مایع استفاده میکنند. ابتدا سود مایع 50% توسط تانکرهای مخصوص حمل سود کاستیک به کارخانه های تولید سود پرک انتقال میابد بعد از آن سود مایع طی پی فرایند تولید در خطوط تبخیر، تبخیر آب موجود در آن و طی مراحل و نظارت دقیق به سود جامد پرک با خلوص 98.8% تا 99% تولید میگردد.

کاربردها:

صنعت پزشکی و دارو سازی:

از سود پرک در مصارف دارویی از مسکن های ساده و آسپرین و تا مواد ضد انقعاد خون کاربرد دارد.و در دارو های ضد تصلب شرایین استفاده میشود.

صنعت صابون سازی:

در صنعت صابون سازی سود پرک روغن و چربی ها را یه صابون های سدیمی انحلال پذیر در آب تبدیل میکند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید ایزوله سویا

 

صنعت نساجی:

در صنعت نساجی از سود پرک برای تمیز کردن و سفید کردن و براق و مستحکم کردن پارچه مورد استفاده است.

سایر کاربردها:

  • صنعت رنگسازی و رنگرزی
  • در تولید کارتن و کاغذ
  • صنعت چرم و نساجی
  • در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی
  • در خنثی سازی اسید و باطری سازی
  • در تولید دستگاه چربی گیر و سایر صنایع وابسته
  • صنعت لبنبات و شیر
  • کارخانه قند و شکر
  • تولید روغن
  • تولید الکل سازی
  • صنعت آرایشی و بهداشتی
  • تولید گالوانیزه
  • صنعت ساخت شیشه روی

خرید سود پرک :

برای کسب اطلاعات و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085


این نوشته توسط : Hakimi در تاریخ : 10:15 ق.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که