× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

ویتامین A

دیدن قیمت و اطلاعات
ویتامین آ
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

ویتامین A چیست :

ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید.

ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است.

شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است.

عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در کبد است.

 

کمبود ویتامین آ چه تاثیری بر بدن دارد :

کمبود این ویتامین در کشورهایی مانند آفریقا و آسیای جنوب شرقی به یک مشکل بهداشت تبدیل شده است به خصوص در کشورهای کم درآمد.

کمبود این ویتامین می تواند باعث ایجاد عوامل زیادی شود شامل : شب کوری، عفونت ها به ویژه عفونت گلو،خشکی پوست و غیره. مشکلات باروری ، تاخیر در رشد کودکان ، آبسه گوش، بی خوابی و کاهش وزن از عوامل دیگر کمبود ویتامین آ هستند.

 

فواید مصرف ویتامین آ چیست :

این ویتامین یکی از مواد تشکیل دهنده در برخی هورمون ها است و وجود آن به تنظیم هورمون های بدن کمک می کند.

استفاده از این ویتامین فواید زیادی دارد مانند رفع آکنه. هویج، زردآلو و سیب حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین آ هستند که در کاهش آکنه موثر هستند به این صورت که چربی اضافی پوست را کاهش می دهند.

چین و چروک: ویتامین آ یک آنتی اکسیدان قوی است که با روش مبارزه با رادیکال های آزاد در پوست باعث از بین رفتن خطوط ظریف، لکه های تیره و تجمع رنگدانه ها می شود.

اختلالات پوستی : این ویتامین در بازسازی سلول های پوست و جایگزین کردن با سلول های مرده کمک می کند و با ساخت سلول های جدید باعث صاف شدن پوست می شود که کشیدگی پوست را کاهش می دهد.

پوست سالم سر : ویتامین A از خشک شدن سر و مو جلوگیری می کند و ترشح روغن را تنظیم می کند.

کاهش شوره سر : این ویتامین تشکیل لایه های شوره سر را کاهش می دهد و مصرف جگر و پنیر و برگ سبز می تواند شوه سر را کاهش دهد.

ویتامین آ برای بینایی بسیار مفید است که در بدن به رتینالدهید تبدیل می شود و باعث درمان شب کوری می شود.

این ویتامین در دیگر بیماری های چشمی مانند آب مروارید و پیرچشمی و خشکی چشم نیز تاثیر دارد.

سیستم ایمنی : پوست و غشای مخاطی را سالم نگه میدارد.

 

خاصیت درمانی ویتامین آ چیست:

این ویتامین نقش بسیار مهمی در بهبود زخم ها، سوختگی و غیره دارد چون تولید سلول های جدید را ممکن می سازد.

ویتامین آ به سلامتی دندان ها و بافت های اسکلتی و بافت های نرم بدن و ماهیچه ها کمک می کند.

استفاده از قطره چشم حاوی ویتامین آ برای خشکی چشم موثر است. بر اساس مطالعات انجام شده شکل مصنوعی و تغییر یافته ویتامین آ  باعث کند شدن پیشرفت بیماری ارثی استارگارد می شود که این بیماری یک بیماری ارثی است و باعث اختلال بینایی در نوجوانان می شود.

عملکرد سیستم ایمنی بدن وابسته به ویتامین آ است و این ویتامین را در سیستم ایمنی بسیار مهم کرده است و ژن های ایمنی بدن توسط این ویتامین تنظیم می شوند.

ویتامین آ

ویتامین آ

 

چه موادغذایی سرشار از ویتامین آ هستند :

روغن کبد ماهی، پنیر، خامه ، سبزیجات نارنجی مانند هویج ، زردآلو ، کره ، فلفل دلمه ای قرمز ، زرده تخم مرغ ، انبه ، هلو، ریحان خشک، کاهو ،  لوبیا و غیره.

مضرات ویتامین آ چیست :

 

مصرف بیش از حد ویتامین A باعث ایجاد اختلالات سیستم عصبی مرکزی و چگالی استخوان پایین تر ، نقص های مادرزادی ، اختلالات کبد و پوکی استخوان می شود.

از اولین نشانه های کمبود ویتامین آ در بدن، شب کوری موقت و کاهش قدرت بینایی در نور کم است.

هشدار : ویتامین آ باید با مشورت پزشک مصرف شود؛ مصرف بیش از حد این ویتامین می تواند سمی باشد و باعث تغییرات پوست مانند زرد شدن ، ترک خوردن و خارش و افزایش حساسیت به نور خورشید شوند.

چه کسانی بیشتر در معرض کمبود ویتامین ا هستند :

نوزاد زودرس ، کودکان و نوجوانان کشورهای در حال توسعه ،  زنان باردار ، زنان شیرده و غیره .

حدود 90 درصد از ذخایر ویتامین آ در کبد قرار دارد.

میزان توصیه شده برای سن های مختلف، متفاوت است . پسران بالای 11 سال و مردان  در روز به 1000 میکرو گرم نیازدارند.

خانم ها 800 میکروگرم و در خانمهای باردار و شیرده این مقدار به ترتیب 1300 و 1200 میکروگرم است.

 

خرید ویتامین A :

جهت خرید ویتامین A با تلفن های بخش فروش در تماس باشید . فروش ویتامین آ با بهترین قیمت و کیفیت عالی !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …