× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

اسید تارتاریک

دیدن قیمت و اطلاعات
اسید تارتاریک
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

اسید تارتاریک چیست

اسید تارتاریک یک دی کربوکسیلیک اسید می باشد که شکل ظاهری آن به صورت کریستالهای بی رنگ یا پودر های سفید بدون بو با مزه ترش است و در هوا پایدار است. این ماده کریستالهای سفید دارد و نمک آن تارتارات نامیده میشود. اسید تارتاریک جوهر ترش نیز نامیده می شود. این ماده یک اسید میوه ای است. اسید میوه ای نام دیگری است که به اسید های آلفا هیدروکسی می گویند. اسید های آلفا هیدروکسی در واقع گروهی از کربوکسیلیک اسید ها است که علاوه بر عامل اسیدی عامل هیدروکسیل هم دارند. ،مالیک اسید، لاکتیک اسید ،تارتاریک اسید و سیتریک اسید از انواع اسید های میوه ای هستند. این اسید ها از سیب ،انگور و مرکبات به دست می آیند. جوش ترش اسید میوه ای مشتق شده از انگور می باشد.

 

مشخصات اسید تارتاریک ( جوش ترش )

اسید تارتاریک یک ماده پودری به صورت کریستال های ریز است که به صورت سنتزی و طبیعی به بازار عرضه می شود. وزن مولکولی اسید تارتاریک، که به عنوان اسید چندگانه شناخته می‌شود، حاصل جمع وزن مولکولی دو گروه کربوکسیلی است. این اسید دو کربوکسیلی دارد و وزن مولکولی آن حدوداً ۱۴۲.۱ گرم بر مول می‌باشد.

تارتاریک اسید را با نام های دیگری همچون جوش ترش ، نام دیگر اسید تارتاریک، اسید 2،3-دی‌هیدروکسی بوتانوئیک نیز می شناسند. نام انگلیسی این محصول tartaric acid است و در بسیاری از میوه ها نظیر انگور میتوان آنرا یافت. در زیر، خواص شیمیایی تارتاریک اسید به صورت جدول آورده شده‌اند: این جدول به عنوان یک مرجع ابتدایی برای خواص شیمیایی تارتاریک اسید می‌باشد.

 

ویژگیمشخصات
نام کاملاسید 2،3-دی‌هیدروکسی بوتانوئیک (Tartaric Acid)
فرمول شیمیاییC₄H₆O₆
وزن مولکولیحدوداً ۱۴۲.۱ گرم بر مول
نقطه ذوب۲۰۰-۲۱۰ درجه سلسیوس
حلالیتحلال در آب و الکل
استفاده‌هادر صنایع غذایی، داروسازی و شیمیایی استفاده می‌شود.
خواصاسید تارتاریک خواص اسیدی دارد و به عنوان تنظیم‌کننده اسیدیته در غذاها استفاده می‌شود. همچنین در تولید وین و تارتارت ها نیز کاربرد دارد.

 

ویژگی و خواص اسید تارتاریک

مهم ترین ویژگی اسید تارتاریک مزه ترش آن است که در بسیاری از محصولات غذایی نظیر نوشیدنی ها از این محصول استفاده می کنند ، همچنین به عنوان یک تنظیم کننده اسیدیته در تولید شیرینی ها و ژله ها استفاده می شود . از اسید تارتاریک به عنوان یک کاتالیست در فرایند های شیمیایی و تولید بسیاری از دارو ها استفاده می شود.

 

مشخصات اسید تارتاریک

 

اسید تارتاریک در انگور

منابع مختلفی از مواد هستند که حاوی تارتاریک اسید است و که شامل انگور ، سیب ، موز و … است ، یکی از سورس های غنی از تارتاریک اسید انگور است که مقدار اسید تارتاریک در انگورها متغیر است و به عوامل مختلفی از جمله نوع انگور، منطقه کاشت، شرایط آب و هوایی، و زمان برداشت بستگی دارد.

در انگورهای تازه، مقدار اسید تارتاریک معمولاً در محدوده ۰.۳ تا ۰.۶ گرم بر هر لیتر (g/L) قرار دارد. این مقدار می‌تواند در انگورهای بلوری و سفید بیشتر و در انگورهای سیاه کمتر باشد. همچنین، در طی فرآیند تخمیر و تولید شراب ، مقدار اسید تارتاریک ممکن است تغییر کند.

 

دی استیل تارتاریک اسید (داتم) در مواد غذایی

داتم یا دی استیل تارتاریک اسید یک ماده افزودنی غذایی است که در تولید بسیاری از نان هایی فانتزی ، کیک و کلوچه ها و … مورد استفاده است و باعث می شود تا بافت محصول بهتر شده و همچنین از بیات شدن سریع محصولات جلوگیری می شود، خرید آویسل نیز به عنوان یک بهبود دهنده بافت در این صنایع انجام می شود. همچنین در صنعت نوشیدنی نیز میتوان از داتم استفاده کرد که باعث افزایش ماندگاری وتازگی محصول می شود.

 

نقش اسید تارتاریک در بدن

در بدن انسان تارتاریک اسید به عنوان یک عامل متابولیکی موثر واقع می شود و همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که میتواند به سلول های آسیب دیده کمک کند تا سریع تر بهبود پیدا کنند. استفاده از موادی که دارای اسید تارتاریک هستند موجب کاهش بروز سنگ کلیه در بدن می شود و به بهود گوارش نیز کمک میکند.

 

تاثیر تارتاریک اسید برای پوست

قیمت تارتاریک اسید موجب شده تا در بسیاری از محصولات مراقبتی و آرایشی مناسب پوست مورد استفاده قرار گیرد. فروش تارتاریک اسید به عنوان یک الفا هیدروکسی اسید است که در محصولات لایه بردار و ضد جوش و آکنه پرکاربرد است. همچنین محصولاتی که حاوی این ماده هستند به تولید کلاژن و الاستین در پوست کمک میکند که باعث تقویت بافت پوست آسیب دیده می شود.

 

نحوه تولید اسید تارتاریک

پیش از خرید تارتاریک اسید باید به نحوه تولید آن اطلاع پیدا کنید که شامل جمع آوری مواد اولیه حاوی تارتاریک اسید است ، پس از آن مرحله پالایش و تصفیه صورت میگیرد تا اسید تارتاریک خالص بدست آید پس از خالص سازی به مرحله کریستالیزاسیون میرسیم که به صورت کریستال های ریز تشکیل می شود. فروش اسید تارتاریک به صورت همین کریستال های ریز است که در کیسه های 25 کیلوگرمی به بازار ارائه می شود.

 

کاربردها

اسید تارتاریک را برای ایجاد طعم ترش به مواد غذایی افزوده می کنند . و می تواند در صنایع غذایی نقش آنتی اکسیدان داشته باشد. آنتی اکسیدانها از ایجاد رادیکال های آزاد جلوگیری می کند به همین دلیل جوش ترش به عنوان یک آنتی اکسیدان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

جوش ترش  یک مولکول کایرال می باشد که برای تولید مشتقات تارتارات مورد استفاده قرار می گیرد. و با استفاده از فعال نوری بودن آن از آن به عنوان حلال شیمیایی برای حل کردن DL آمین بوتانول در داروسازی استفاده می شود.

از این ماده به عنوان واسطه شيميايي و منزوي کننده در دباغي ، نوشابه هاي گازدار ، گرد خمير مايه ، سراميکها،عکاسي ، آب نقره کاري آينه و رنگ آميزي فلزي استفاده می شود. این محصول یک اسید دوپروتونه و ارگانیک می باشد که به صورت طبیعی در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات ازجمله موز، انگور و تمر هندی یافت می شود. طعم ترش انگور به علت وجود این اسید است. این اسید برای تولید آبنبات استفاده میشود.

این ماده کاربردهای فراوانی در صنایع لوازم آرایشی بهداشتی و غذا دارد زیرا خواص آنتی اکسیدانی و درخشندگی دارد و به همین علت به عنوان عامل ضد پیری به بسیاری از کرم های ضد چروک و پوسته شدن اضافه می شود. در صنعت دارویی نیز برای تولید داروهای گوارشی استفاده دارد.

این محصول در آبمیوه ها برای بالانس کردن مقدار شکر مفید می باشد. و در پودرهای پخت و پز در واکنش با سدیم بی کربنات، گاز کربن دی اکسید تولید می کند که این گاز موجب افزایش حجم خمیر میشود.

 

اسید تارتاریک در شراب

یکی از اسید های موجود در شراب تارتاریک اسید است و از تخمیر انگور به دست می آید و منبع بسیار مهمی در شراب به حساب می آید بدین علت که در دهان و از نظر طعم تارتاریک اسید مزه ی ترشی را ایجاد می کند اما اسید مالیک و اسید سیتریک نیز نقش به سزایی را در این زمینه ایفا می کنند.

 

عوارض

این ماده همانند تمامی مواد غذایی اگر به مقدار زیاد و نادرست مصرف شود می تواند باعث مشکلاتی در بدن و حتی اوور دوز شود. در برخی موارد نادر مشکلات گوارشی ناشی از مصرف زیاد این ماده مشاهده شده است.

 

نحوه نگهداری از اسید تارتاریک

برای نگهداری از اسید تارتاریک شرایط خاصی وجود ندارد و تنها کافیست که این محصول در کیسه های درب بسته چند لایه نگهداری شود و از نور مستقیم آفتاب و رطوبت نگهداری شود.

 

خرید اسید تارتاریک

 

خرید اسید تارتاریک

جهت خرید اسید تارتاریک با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

اسید تارتاریک از کجا بخریم

جهت خرید اسید تارتاریک و یا جوهر ترش می توانید با کارشناسان فروش شرکت آبتین شیمی تماس حاصل بفرمایید.فروش اسید تارتاریک به صورت عمده و جزئی انجام شده و خریداران محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به این محصول و خرید با ما تماس بگیرند.

 

قیمت تارتاریک اسید

 

مزایا خرید تارتاریک اسید

خرید اسید تارتاریک مزایای بسیار متفاوتی برای هر صنعتی دارد که به صورت خلاصه توضیح داده شده است.

 

  • صنعت غذایی:
    • تارتاریک اسید به عنوان یک تنظیم‌کننده اسیدیته در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این خاصیت می‌تواند در تنظیم مزه و اسیدیته محصولات غذایی از جمله خمیرهای شیرینی، ژله‌ها، نوشیدنی‌ها و ترتارت‌ها مفید باشد.

 

  • صنعت نوشیدنی:
    • در صنایع نوشیدنی، تارتاریک اسید به عنوان یک ماده افزودنی برای بهبود مزه و تنظیم اسیدیته نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

 

  • صنعت وین‌سازی:
    • تارتاریک اسید در صنعت وین‌سازی به عنوان یک افزودنی به کار می‌رود. این اسید می‌تواند در فرآیند تولید وین به ماندگاری و کیفیت وین کمک کند.

 

  • صنعت داروسازی:
    • در تولید برخی از داروها، تارتاریک اسید به عنوان یک ماده فعال و یا ماده ترمیم‌دهنده به کار می‌رود.

 

  • کاربردهای صنعتی:
    • تارتاریک اسید به عنوان یک کاتالیست یا ماده میانجی در برخی از فرآیندهای شیمیایی صنعتی نیز به کار می‌رود.

 

  • آرایشی و بهداشتی:
    • در برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی، تارتاریک اسید به عنوان یک اسید آلفا-هیدروکسی استفاده می‌شود. این محصولات ممکن است برای اکسفولیه پوست و بهبود سلامت پوست به کار روند.

 

خرید اسید تارتاریک در تهران

 

خرید اسید تارتاریک در تهران

برای خرید اسید تارتاریک در تهران میتوانید با تلفن های بخش فروش تارتاریک اسید آبتین شیمی در استان تهران در تماس باشید ، ما بهترین قیمت و بالاترین کیفیت محصولات را ارائه میکنیم تا رضایت شما را جلب کنیم. این محصول به صورت وارداتی از برند های مختلف چینی موجود است که به همراه آنالیز و مجوز بهداشتی به شما مشتریان عزیز ارائه می شود.

 

خرید اسید تارتاریک در اصفهان

آیا شما به دنبال تارتاریک اسید با کیفیت و قابل اعتماد در اصفهان هستید؟ در اصفهان، می‌توانید از شرکت ما استعلام قیمت تارتاریک اسید داشته باشید.

اصفهان با بازارهای متنوع و فعالیت‌های تجاری گسترده‌ای که در زمینه تأمین مواد شیمیایی نیز فعالیت دارند، مکانی مناسب برای خرید تارتاریک اسید است. با توجه به تنوع کاربردهای این اسید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، نوشیدنی‌سازی، وین‌سازی و صنایع داروسازی، انتخاب یک تامین‌کننده با تجربه و معتبر اهمیت بسیاری دارد.

 

خرید اسید تارتاریک از سایت آبتین شیمی

 

خرید اسید تارتاریک از سایت آبتین شیمی

جهت خرید اسید تارتاریک از شرکت آبتین شیمی میتوانید با یکی از تلفن های بخش فروش اسید تارتاریک در تماس باشید تا ضمن ارائه گواهی انالیز فنی از قیمت تارتاریک اسید نیز مطلع گردید ، با خرید غیر حضوری میتوانیم کالای درخواستی شما را در هر حجمی به سراسر کشور به سرعت ارسال کنیم.

 

سوالات متداول

بجز تارتاریک اسید از چه مواد دیگری به عنوان طعم دهنده میتوان استفاده کرد ؟

عمده ترین فروش مونوسدیم گلوتامات در ایران بابت استفاده در محصولات مختلف به عنوان طعم دهنده است و باعث بهبود طعم بسیاری از محصولات می شود.

 

برای عدم ایجاد کریستال در محصولاتی که از تارتاریک استفاده شده چه محصولی پیشنهاد می شود ؟

استفاده از داتم و خرید سیلیکون دی اکساید برای جلوگیری از ایجاد کریستال در محصولات میتواند بسیار مفید واقع شود.

 

آنالیز برند FIC :

 
result quality criterion item
accordance white crystalline powder appearance
99.9% 99.5% min purity
<2ppm 2ppm max lead
<10ppm 10 ppm max heavy metal
<2ppm 2ppm max arsenic
<0.04% 0.04 max sulphate
0.2% 0.5 max loss on drying
0.03% 0.1% max residue on ignition
203-204.2℃ 200-206℃ melting point

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …