تماس با آبتین شیمی 031-33616360
روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا چیست؟ روغن آلوئه ورا حاصل حل شدن ژل موجود در برگ های گیاه آلوورا در یک روغن پایه مانند روغن زیتون است. این روغن علاوه بر اینکه خواص گیاه آلوورا را دارد، مدت زمان طولانی تری نسبت به ژل آلوورا خواص خود را حفظ می‌کند و قابل نگهداری است. گیاه آلوورا در مناطق استوایی رشد می‌کند و در شمال آفریقا به فراوانی یافت می‌شود. این گیاه از دیرباز هم به عنوان خوراکی و هم به عنوان آرایشی و دارویی استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن روغن …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

روغن آلوئه ورا چیست؟

روغن آلوئه ورا حاصل حل شدن ژل موجود در برگ های گیاه آلوورا در یک روغن پایه مانند روغن زیتون است. این روغن علاوه بر اینکه خواص گیاه آلوورا را دارد، مدت زمان طولانی تری نسبت به ژل آلوورا خواص خود را حفظ می‌کند و قابل نگهداری است. گیاه آلوورا در مناطق استوایی رشد می‌کند و در شمال آفریقا به فراوانی یافت می‌شود. این گیاه از دیرباز هم به عنوان خوراکی و هم به عنوان آرایشی و دارویی استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن روغن آلوئه ورا، ‌ژل موجود در برگ های این گیاه در یک روغن پایه ریخته می‌شود و در مدت طولانی و یا با استفاده از حرارت خواص آلوورا به روغن پایه منتقل می‌گردد.

روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا

خواص روغن آلوئه ورا

این روغن به دلیل آنتی اکسیدان های خاص موجود در آن خواص ضد سرطان دارد و در بهبود عوارض ناشی از شیمی درمانی کاربرد دارد. خواص ضد التهاب این محصول باعث رفع مشکلات گوارشی و روده ها می‌گردد و به خصوص برای رفع یبوست بسیار مفید است. این روغن خاصیت مرطوب کنندگی و ضد آفتاب برای پوست دارد و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند. این روغن دستگاه ایمنی بدن را قوی می‌کند و از این طریق در بهبود بیماری هایی نظیر آسم مفید است. خواص ضد باکتری و ضد ویروس این محصول نیز در تحقیقات علمی ذکر شده است. این روغن برای رفع خشکی مو به کار می‌رود. روغن آلوورا برای ماساژ روغن بسیار مناسبی است.

از روغن هسته انار هم دیدن کنید !

 

روش استفاده

روغن آلوئه ورا به عنوان روغن خالص برای مرطوب کردن و مراقبت از پوست و مو قابل استفاده است. استفاده از این محصول در کرم های مرطوب کننده، لوسیون بدن، ضد آفتاب و دیگر لوازم آرایشی بسیار رایج است.  صنایع خوراکی میتوانند به عنوان طعم دهنده یا استفاده های دیگر ازاین روغن ساتفاده نمایند.

 

عوارض جانبی

این محصول به دلیل طبیعی و خالص بودن عوارض جانبی ندارد و تا کنون موردی گزارش نشده است.

 

خرید روغن آلوئه ورا :

این محصول به صورت وارداتی و تولید داخل در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در