× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

روغن آرگان

دیدن قیمت و اطلاعات
روغن آرگان آبتین شیمی
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

خرید روغن آرگان

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

قیمت روغن آرگان

قیمت روغن آرگان وابسته به برند آن و کیفیت آن بسیار متفاوت است و لازم به ذکر است بسیاری از روغن های تخصصی نیازمند دریافت آنالیز معتبر می باشند ، قیمت روغن آرگان از 350 هزار تومان تا 1 ملیون و 200 هزار تومان می تواند متغییر باشد ، قیمت درج شده در لیست زیر متعلق به آرگان برند NHR از کشور انگلیس است .

 

 

روغن آرگان چیست

روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است. این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دارد و بوی آن از آرگان فیلتر نشده متفاوت است. این روغن بافت سبکی دارد و با ماساژ دادن به سرعت جذب پوست می گردد. غلظت این روغن تقریبا به اندازه روغن های گیاهی خوراکی است.

 

دانه های آرگان

دانه های آرگان

روغن آرگان چگونه تولید میشود

درخت آرگان در مراکش رشد می کند و تنه تیغ دار و پوسته‌ای سخت دارد  که دسترسی به میوه های آن را مشکل می کند. این درخت ۳۰ سال از زمان کاشت تا باردهی به زمان نیاز دارد و به همین دلیل این روغن ، روغنی کمیاب محسوب می‌شود. مراکش از جمله کشورهایی است که گواهی ها و استاندارد های ارگانیک را دریافت کرده و درخت های آرگان را به صورت طبیعی و بدون استفاده از کود‌های شیمیایی رشد می‌دهد. میوه این درخت  پس از جمع آوری، خشک شده و مغز آن استخراج می شود؛ سپس این مغزها به دستگاه پرس سرد منتقل شده و روغن گیری می شود و روغن حاصل از یک فیلتر گذر می‌کند تا ذرات معلق در آن جدا شود. روغن به دست آمده پس از آنالیز در آزمایشگاه به بازار عرضه می شود.

خواص روغن آرگان

به طور خلاصه می‌توان به خواص زیر اشاره کرد:

  • جوانسازی پوست
  • آبرسانی به پوست
  • رفع جای جوش و آکنه و اسکار
  • ضد آفتاب طبیعی
  • پیشگیری از چین و چروک و آثار پیری
  • جلوگیری از خطوط بارداری و لاغری
  • رفع ریزش مو
  • رفع شوره و خشکی پوست سر
  • درخشندگی پوست و مو
  • تقویت پوست و مو
همچنین مطالعه کنید:  ستریمونیوم کلراید

 

برای پوست

روغن آرگان سرشار از ویتامین ها و اسیدهای چرب است و خاصیت جوانسازی و آبرسانی به پوست و مو را دارد. ویتامین ای موجود در این روغن باعث درخشش و شفاف شدن پوست می گردد و جای جوش و آکنه و اسکار را از بین می‌برد. اسیدهای چرب موجود در این محصول باعث تقویت پوست می گردد و رطوبت پوست را نگه می دارد. همچنین این روغن باعث بسته شدن منافذ باز پوست (که به پوست پرتقالی معروف است) می شود. از خاصیت های دیگر آرگان می‌توان به تحریک سلول ها برای رشد اشاره کرد که باعث پیشگیری از چین و چروک و جلوگیری از بروز آثار پیری و خطوط حاصل از کشش پوست در مواقع لاغری و یا بارداری می گردد.

 

 

برای مو

این روغن باعث رشد مجدد موهای آسیب دیده می گردد.استفاده از این روغن برای مو خاصیت حالت دهندگی دارد و باعث درخشندگی و تغذیه تارهای مو می شود. این محصول آسیب های تنه و ریشه مو را بهبود می‌بخشد و موخوره را رفع می‌کند. به دلیل خواص بی شمار این روغن برای پوست و مو، روغن آرگان به طلای مایع معروف است.

 

 

روش های استفاده از روغن آرگان چیست

این محصول هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های آرایشی دیگر، به صورت مستقیم برای پوست قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از آرگان در سرم مو، تونر، کرم مرطوب کننده و آبرسان، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و صابون و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

 

 

نمودار قیمت روغن آرگان

 

عوارض جانبی

به دلیل طبیعی و خالص بودن این محصول عوارض جانبی ندارد و تنها در موارد نادری در بعضی از مصرف کنندگان خارش و قرمزی پوست گزارش شده است ، این عوارض میتوانند با شسشوی روغن از سطح بدن توسط الکل یا آب و صابون کاملا برطرف شوند .

روغن آرگان تقلبی در بازار وجود دارد که میتواند برای پوست بسیار زیان آور باشد زیرا بهتر است از منابع معتبر خرید این محصول را انجام دهید ، محصول طبیعی و اورجینال میتواند برای پوست بسیار مفید باشد.

آنالیز روغن آرگان

 
Result Specification range Test
conforms Clear yellow Oil Color
Conforms characteristics Odour
0.913 0.908 - 0.925 Relative Density
1.470 1.463- 1.479 Refractive Index
0.85 Max 4.0 Acid value
2.76 Max 10.0 Peroxide value
0.41 Max 2.0 FFA
97 80 - 109 Iodine Value
10 7 - 13 Palmitic Acid
0.4 Max 2.0 Palmitoeic Acid
4.46 2 - 8 Stearic acid
56.49 54 - 65 Oleic Acid
27.41 16 - 30 Linoleic Acid
0.09 Max 5 Linolenic Acid

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید پتاسیم یدید

پتاسیم یدید

پتاسیم یدید چیست؟ ید عنصری ضروری برای بدن انسان است که نقش حیاتی در عملکرد غده تیروئید دارد. کمبود ید می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلفی از جمله گواتر، کم‌کاری تیروئید و عقب‌ماندگی ذهنی شود. پتاسیم یدید رایج‌ترین شکل ید است که به عنوان مکمل غذایی و در نمک یددار استفاده می‌شود. این ترکیب به راحتی توسط بدن جذب می‌شود و می‌تواند به حفظ سطح ید در بدن کمک کند. در این مقاله، به بررسی موارد مهمی همچون فواید، کاربرد و خرید پتاسیم یدید خواهیم پرداخت. پتاسیم یدید، با فرمول شیمیایی …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

مواد اولیه دارویی

خرید مواد اولیه دارویی

فروش مواد اولیه دارویی شرکت آبتین شیمی، به عنوان یکی از پیشروهای صنعت خرید مواد اولیه دارویی و شیمیایی در بازار، از طریق تجربه و تخصص خود به مشتریان خود محصولات با کیفیت و خدمات عالی ارائه می‌دهد. زمینه فعالیت این شرکت در فروش مواد اولیه دارویی شامل انواع مواد شیمیایی و مواد افزودنی دارویی است. اکثر شرکت های داروسازی مطرح در کشور از مشتریان شرکت ما هستند و باعث افتخار است تا بتوانیم با شما نیز همکاری مداومی با شما داشته باشیم. جهت اطلاعات بیشتر با بخش فروش شرکت …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …