پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
روغن آووکادو
  • گرید : آرایشی بهداشتی / خوراکی
  • بسته بندی : 20Kg / 10Kg
  • شکل ظاهری : ماده روغنی زرد با رگه هایی از سبز
  • بو : بوی آجیل بوداده / بدون بو
  • خلوص : 100%

روغن آووکادو چیست؟

روغن آووکادو برخلاف اکثر روغن ها که از هسته یا دانه محصولات طبیعی گرفته می‌شوند، از قسمت خوراکی میوه آووکادو گرفته می‌شود. میوه آووکادو سبز و قرمز رنگ است و هسته بزرگی دارد. شکل این میوه شبیه به گلابی است و بعضاً با نام گلابی تمساح شناخته می‌شود! به دلیل وجود مواد سمی در هسته این میوه، از آن روغن گیری انجام نمی‌شود. درخت آووکادو عموما در مناطق گرم و استوایی میروید. گونه هایی از درخت آووکادو به ایران وارد شده که اکثرا در شمال کشور کاشته شده اند. هر درخت بالغ آووکادو به طور میانگین حدود ۸۵۰ میوه محصول می‌دهد که پس از جمع آوری توسط پرس سرد روغن‌گیری می‌شود. این روغن استفاده خوراکی نیز دارد.

میوه آووکادو

میوه آووکادو

 

خواص روغن آووکادو

روغن آووکادو منبع آنتی اکسیدان ها، اسید های چرب و ویتامین های E، B و D است. این روغن دمای دود بالایی در حدود ۲۷۰ درجه سانتی‌گراد دارد که امکان استفاده از آن را به عنوان روغن پخت و پز فراهم می‌کند. این روغن محافظ پوست در برابر رادیکال های آزاد است و این خاصیت را مدیون آنتی اکسیدان های فراوان موجود در ترکیب خود است. این محصول پوست را نرم و مرطوب می‌کند و در ترکیب با روغن های دیگر مانند روغن درخت چای (درباره روغن درخت چای بیشتر بخوانید) برای رفع جوش های پوستی موثر است. این روغن آثار پیری را به تاخیر می‌اندازد و به ساخت کلاژن پوست کمک می‌کند. با داشتن ویتامین های E و B می‌توانید روی این روغن برای رشد موهایتان حساب باز کنید. این محصول نرم کننده خوبی برای مو ها هم هست.

از شی‌باتر هم دیدن کنید !

 

روش استفاده

این روغن به صورت خالص و یا در ترکیب با روغن های طبیعی دیگر برای پوست و مو به صورت مستقیم قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از آووکادو در سرم مو، تونر، کرم مرطوب کننده و آبرسان، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و صابون و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

 

 

عوارض جانبی

این محصول صد در صد طبیعی بوده و عوارض جانبی خاصی تا کنون گزارش نشده است. کسانی که به میوه آووکادو حساسیت دارند از مصرف این روغن اجتناب کنند. در مورد افراد با بیماری های مرتبط به خون با احتیاط استفاده شود زیرا این روغن دارای عوامل انعقاد خون است.

 

خرید روغن آووکادو:

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی ) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان تقلبی

روغن آرگان تقلبی چیست : روغن ارگان از دانه های درخت ارگان در مراکش تهیه میشود.اما اگر نتوانید روغن ارگان اصل و تقلبی را تشخیص و با تفاوت های آن آشنا نباشید ممکن است حتی در این کشور هم روغن تقلبی را به جای روغ

روغن خرچنگ

خواص روغن خرچنگ

روغن خرچنگ چیست : روغن خرچنگ از پوست خرچنگ گرفته میشود که بسیار غنی است تا جایی که لقب معجزه گر پوست و جوانی را به خو اختصاص داده است. روغن خرچنگ دارای گلوکزامین است. این ماده باعث بالا رفتن طول عمر،پیش

روغن الاغ

روغن الاغ

روغن الاغ چیست؟ این روغن کاربردهای بسیاری دارد و از این جهت اهمیت زیادی دارد اما برخی افراد از این روغن استفاده های گوناگونی میکنند که در مواردی این روغن مناسب آن کار نیست. مثلا برخی از این روغن به اشت

حلال صنایع نساجی

حلال صنایع نساجی

حلال صنایع نساجی : KELA 7: سورفکتانتی غیریونی که از طریق اتوکسیله کردن الکل چرب طبیعی به دست می آید. کف آن خاصیت پایدار و ملایم دارد . در مرطوب کنندگی و شویندگی خواص خوبی دارد و در بسیاری از شوینده ها مورد ا