تماس با آبتین شیمی 031-33616360
قیمت روغن اکالیپتوس

روغن اکالیپتوس

روغن اکالیپتوس چیست؟ روغن اکالیپتوس از برگ تازه‌ی درخت همیشه‌سبز اکالیپتوس گرفته می‌شود. این روغن بی‌رنگ، بو و مزه‌ی تندی دارد. ویژگی دارویی این روغن ناشی از ترکیبی به‌نام اکالیپتول (معروف به سینئول) است که دارای مواد ضدمیکروب است. روغن اکالیپتوس در انواع گوناگونی از داروهای بدون‌نسخه مانند پمادها، اسپری‌های تنفسی، کرم‌های ضدجوش و دهان‌شویه‌ها به‌کار می‌رود. گیاه اکالیپتوس بومی استرالیاست و طی چند قرن گذشته به دیگر قسمت‌های جهان مانند هند، اروپا و آفریقای جنوبی رسیده است. بسته به اینکه در کجای دنیا باشد، آن را درخت تب‌بر، درخت …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

روغن اکالیپتوس چیست؟

روغن اکالیپتوس از برگ تازه‌ی درخت همیشه‌سبز اکالیپتوس گرفته می‌شود. این روغن بی‌رنگ، بو و مزه‌ی تندی دارد. ویژگی دارویی این روغن ناشی از ترکیبی به‌نام اکالیپتول (معروف به سینئول) است که دارای مواد ضدمیکروب است. روغن اکالیپتوس در انواع گوناگونی از داروهای بدون‌نسخه مانند پمادها، اسپری‌های تنفسی، کرم‌های ضدجوش و دهان‌شویه‌ها به‌کار می‌رود.

گیاه اکالیپتوس بومی استرالیاست و طی چند قرن گذشته به دیگر قسمت‌های جهان مانند هند، اروپا و آفریقای جنوبی رسیده است. بسته به اینکه در کجای دنیا باشد، آن را درخت تب‌بر، درخت صمغ آبی تاسمانی یا stringy bark نیز می‌نامند. اگرچه کشورهای مختلف روغن اکالیپتوس را در اندازه‌ی محدود تولید می‌کنند، جایگاه اصلی آن هنوز استرالیاست.

خرید روغن اکالیپتوس:

آبتین شیمی وارد کننده مستقیم محصولات شیمیایی و روغن های تخصصی از معتبر ترین برند های روز جهان است.

کیفیت بالای محصولات و قیمت های مناسب اجناس ما را با مقایسه کنید.

ارسال همه روزه به سراسر کشور در کمترین زمان ممکن.

جهت خرید روغن اکالیپتوس با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...
استعلام قیمت مواد - راهنمایی در مورد بسته بندی کالا ـ انالیز و دیتاشیت و ... با تماس امکان پذیر است .

021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان

شنبه تا چهارشنبه 9 الی 16 / پنج شنبه ۹ الی 12

 

خواص روغن اکالیپتوس:

درمان سرفه:

سالهاست که از این ماده برای تسکین سرفه استفاده می شود. امروزه برخی از داروهای ضد سرفه بدون نسخه ، روغن اکالیپتوس را به عنوان یکی از ترکیبات این دارو ها است.

روش مصرف:

ماساژ این روغن برای رفع علائم سرفه از سرماخوردگی یا آنفولانزا روی سینه و گلو استفاده میشود.

استنشاق روغن اکالیپتوس:

این ماده نه تنها می تواند سرفه را ساکت کند ، بلکه می تواند به بیرون آمدن مخاط از سینه نیز کمک کند.استنشاق بخار ساخته شده با روغن می تواند مخاط را شل کند به طوری که هنگام سرفه ، از بین می رود. ماساژ با این روغن نیز همان اثر را خواهد داشت.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن جوجوبا

 

تسکین آسم:

خاصیت ضدالتهابی سینئول موجود در این روغن به تسکین عوارض آسم کمک می‌کند. یک تا سه قطره روغن را روی سینه ماساژ دهید تا اثر آرام‌بخش رایحه را ببینید، حنجره‌ تسکین می‌یابد، رگ‌ها گشاد می‌شوند و درنتیجه اکسیژن بیشتری به ریه‌ها می‌رسد و به‌دنبال آن تنفس به حالت عادی برمی‌گردد.

درمان زخم‌ها:

این ماده در معرض هوا لایه‌‌ی محافظی ایجاد می‌کند که می‌تواند مانند ماده‌‌ی ضدعفونی‌کننده عمل کند. بنابراین استفاده از آن در درمان زخم ، درمان جوش، سوختگی، بریدگی، خراش و درمان تبخال رایج است. همچنین تسکین خوبی برای نیش حشرات است. به‌طورکلی روغن اکالیپتوس به دلیل خاصیت ضدمیکروبی‌اش، در مجاوت با هوا از زخم‌های باز و قسمت‌های ملتهب محافظت می‌کند و مانع گسترش عفونت می‌شود.

 

تسکین دردهای ماهیچه‌ای:

این روغن ضد درد و ضدالتهاب است. اگر بدن‌تان درد می‌کند، ماساژ قسمت دردناک با روغن اکالیپتوس در حرکت‌های دایره‌ای به کاهش درد و تنش کمک می‌کند.

به سلامت مو کمک می کند:

این محصول باعث درخشندگی و افزایش ضخامت موها می شود.با این وجود ، ماندن بیش از حد روغن اکالیپتوس بر روی مو می تواند برای سلامت و درخشندگی مو مضر باشد.متخصصان توصیه می کند که این روغن گیاهی حداکثر یک ساعت روی سر بماند و بعد از یک ساعت باید موهای خود را به خوبی بشویید.

خنک کننده طبیعی است:

در ماههای گرم سال از روغن اکالیپتوس می توانید برای خنک شدن و حتی پیشگیری از گرمازدگی استفاده کنید.می توانید چند قطره از این محصول را با چند قطره روغن نعناع مخلوط کرده و روی پوست خود بمالید .

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در