فرمالین

فرمالین

نام های دیگر این محصول :

فرمالین چیست؟ فرمالین یا فرمالدهید یک ماده شیمیایی مهم برای ساختن صدها ماده شیمیایی محسوب می گردد. فرمالین (Formaldehyde) بافرمول شیمیایی CH2O است. دمای ذوب : منفی 92 درجه سانتی گراد دمای جوش : 19.3 درجه سانتی گراد جرم مولی : 30.03 g/mol شکل و ظاهر : گاز بی رنگ چگالی : گاز (1 kg/m3) این ماده اسامی دیگری از جمله : فرمالدهید، متانول، متیلن اکسید و متیل الدهید دارد. فرمالین در دمای عادی محیط به صورت گاز موجود است، اما این ماده همچنین قابلیت حل شدن در آب را دارد. فرمالین اولین بار توسط دانشمند روسی ب
همین حالا جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید آنالیز و اطلاعات فنی محصول

فرمالین چیست؟

فرمالین یا فرمالدهید یک ماده شیمیایی مهم برای ساختن صدها ماده شیمیایی محسوب می گردد.

فرمالین (Formaldehyde) بافرمول شیمیایی CH2O است.

دمای ذوب : منفی 92 درجه سانتی گراد

دمای جوش : 19.3 درجه سانتی گراد

جرم مولی : 30.03 g/mol

شکل و ظاهر : گاز بی رنگ

چگالی : گاز (1 kg/m3)

این ماده اسامی دیگری از جمله : فرمالدهید، متانول، متیلن اکسید و متیل الدهید دارد. فرمالین در دمای عادی محیط به صورت گاز موجود است، اما این ماده همچنین قابلیت حل شدن در آب را دارد.
فرمالین اولین بار توسط دانشمند روسی به نام الکساندر باتلر در سال ۱۸۵۹ کشف شد.

این ماده یک نوع گاز سمی بی رنگ و بسیار واکنش پذیر است و دارای ترکیبات خطرناک با بخارات سمی با بوی بسیار تند است.

فرمالین اکثراً به وسیله اکسیداسیون در فاز بخار متانول تیه می شود و معمولاً به صورت فرمالین، یک محلول آبی 37 درصد است. فرمالین ممکن است از تری اکسان، یک سایش کریستالی و یا به یک پلیمر آمورف، پارافرمالدهید، که منبع مناسبی از فرمالدهید گازی است، دهیدراته شود.

در واقع فرمالین محلول آبی فرمالدئید با غلظت ۳۷ درصد است که معمولا کاربرد این ماده در صنعت و کشاورزی به همین صورت است.

این گاز به آسانی از احتراق ناقص ترکیبات دارای کربن ایجاد می شود. در دودی که از آتش سوزی جنگل ها حاصل میشود ، حجم زیادی از فرمالدئید وجود دارد که وارد جو خواهد شد. به غیر از این دود به وجود آمده از اگزوز ماشین ها و دود سیگار و دود ناشی از کارخانه ها هم حاوی مقدار زیادی فرمالین هستند. فرمالین به طور طبیعی در اتمسفر از واکنش اکسیژن با متان و سایر هیدروکربن ها در اثر نور خورشید به وجود می آید. همچنین از فرآیند متابولیسم برخی از هیدروکربن ها هم مقدار کمی فرمالین تولید می شود.

کاربرد های فرمالین

در ادامه مطلب از کاربردهای فرمالین خواهیم گفت این ماده دارای کاربردهای فراوانی است از جمله:

فرمالین یا فرمالدهید یک ماده شیمیایی ضروری برای ساختن صدها ماده شیمیایی محسوب می گردد. که زندگی روزمره را بهبود می بخشد.

فرمالدهید یا فرمالین دارای سابقه طولانی در استفاده از ایمن در تولید واکسن، داروهای ضد عفونی دارد.

محلولی ضد عفونی کننده برای از بین بردن باکتری ها.

محلولی برای نگهداری از نمونه های بیولوژیکی.

استفاده برای صنایع تولید پلیمر

تولید سایر ترکیبات شیمیایی

از واکنش فرمالین با فنل ، اوره و ملامین رزین های فرمالین تهیه می شود.

به عنوان رزین های چسبناک برای تولید تخته سه لایی.

استفاده برای ساخت اسفنج های قالب گیری شده.

تولید اسفنج های عایق.

ساخت رزین های فرمالین.

استفاده در صنایع رنگسازی.

کاربرد در تولید مواد منفجره.

به عنوان منومر در تولید پلیمرهای آمینو پلاست.

استفاده در صنایع کلید و پریز.

استفاده در صنایع برق.

ساخت نئوپان روکش دار و ورق های mdf.

به عنوان ماده ضد عفونی کننده در مرغداری ها و بیمارستان ها.

به عنوان یک ماده اولیه اصلی در تولید هگزامین‌.

برای ضد عفونی کردن وسایل دندانپزشکی.

و همچنین در تولید پارچه های ضد چین و چروک، در عکاسی برای سخت شدن صفحات و مقوا ژلاتین استفاده می شود.

مقدار اندک فرمالدهید در فرآیندهای متابولیک پسماندها در بسیاری از جانوران زنده نیز ساخته می‌شود. از فرمالدهید برای نگهداری نمونه‌های جانوری استفاده می‌شود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : روغن آرگان

مضرات فرمالین

فرمالین فرمالین این خاصیت را دارد که در صورت مجاورت با پوست جذب شود این ماده بسیار سرطان زا است اما در گذشته به خاطر خواصی مانند نگهدارندگی و میکروب کشی این ماده در تولید مایعات دستشویی و ظرفشویی استفاده می شد اما امروزه با توجه به مضرات این ماده دیگر استفاده آن ممنوع می باشد.
از جمله جایگزین های آن می توان به ایزوتیازولین که دارای استاندارد ایمنی اروپا می باشد استفاده کرد.

شرکت ماد استیل آسیا جهت حفظ سلامت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان توصیه می‌کند که به جای مصرف فرمالین از (کمپلکس کلرو متیل ایزو تیازولین و متیل ایزو تیازولین) که دارای استاندارد اروپا در فرمول مایع ظرفشویی به عنوان نگهدارنده استفاده شود که البته نگهدارنده های متنوعی در بازار موجود است که متناسب با محصول تولیدی باید استفاده شود.

 

تولید فرمالدئید

فرمالدئید در صنعت از اکسیداسیون کاتالیزوری متانول تهیه می‌شود. معمولا از نقره فلزی یا مخلوط اکسید آهن و مولیبدن به عنوان کاتالیزور استفاده می‌شود. در صورت استفاده از اکسید آهن و مولیبدن به عنوان کاتالیزور ، متانول با اکسیژن در دمای 400 درجه سانتی‌گراد واکنش داده و طبق واکنش زیر فرمالدئید تولید می‌کند:

CH3OH + 1,2O2 —–> HCHO + H2O

 

نکات ایمنی

همانطور که گفته شد این ماده نباید با پوست تماس پیدا کند و به همین دلیل لازم است نکاتی را برای جلوگیری از خطرات این ماده رعایت کرد:

تماس با محلول فرمالدهید ممکن است باعث سوختگی شدید چشم و پوست شود.

کار با فرمالین باید در فضایی با تهویه مناسب انجام شود.

برای دور ریختن فرمالین باید آنرا در ظروف شیشه ای نشت ناپذیر ریخته و جدا از پسماند های بیمارستانی دفع نمود.

پی پت کردن فرمالین با دهان ممنوع می باشد.

فرمالین باید در مکانی نگهداری شود که از حرارت دور باشد.

در محلی که فرمالین نگهداری می شود سیگار کشیدن ، خوردن و آشامیدن ممنوع می باشد.

در هنگام کار با فرمالین باید دستکش های پلاستیکی ضخیم ، روپوش آزمایشگاه و کفش های جلوبسته پوشیده و از عینک محافظ یا محافظ صورت استفاده نمود.

در صورت برخورد چشمی یا پوستی با فرمالین حتما چشم یا محل مورد نظر را باید به مدت ۱۵ دقیقه با مقادیر زیاد آب شستشو دهیم.

فرمالین را باید دور از اسید کلریدریک (جوهرنمک) نگه داری کرد زیرا ترکیب بخار آن با اسید کلریدریک یک ماده کارسینوژن بسیار قوی به نام دی کلرومتیل اتر را تولید می نماید.

 

خرید فرمالین :

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با اضاف شدن مواد مورد نظر غلظت و حالت چسبندگی می شود . بیشترین کاربرد این اروزیل به عنوان مواد اولیه پر کننده وحجم دهنده مواد است ف

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به دست آید که بلوری نیمه شفاف و جامد است که در رنگ های زرد تا سیاه وجود دارد. رزین ها به دست آمده از ریشه گیاهان یا رزین زیتون

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کاربرد غذایی و دارویی و بهداشتی می باشند. پلی سورباتها مایعاتی روغنی شکل هستند که از اتوکسیله شدن استرهای سوربیتان بدست می آیند. استر

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. این محصول عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می شود. این ماده فراون ترین ترکیب سیلیکونی یافت شده در پوسته ی زمین می باشد و یک

گلیسیرین

گلیسیرین

خرید گلیسیرین جهت خرید گلیسیرین با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند . این محصول به صورت وارداتی از برند های معروف دنیا از جمله KLK مالزی – دیپر ترکیه و پی تی دوا اندونزی قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، همچنین میتوانید از محصولات تولید ایران نیز خرید کنید . بسته بندی ها

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود ، این محصول به صورت پودر سفید رنگ بسیار نرم است که در کیسه های 25 و 20 کیلوگرمی بسته بندی می شود ، معمولا مش بندی آن به صورت فاین است اما برای استفاده های صنعتی نیز از مش های بزرگتر نیز میتوان استفاده کرد . این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید است