پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09192135896
روغن هسته انگور
  • گرید : آرایشی بهداشتی و خوراکی
  • بسته بندی : 20Kg / 10Kg
  • شکل ظاهری : مایع روغنی زرد
  • بو : بوی شیرین ضعیف
  • خلوص : 100%

روغن هسته انگور چیست؟

روغن هسته انگور همانطور که از نام آن پیداست، عصاره هسته میوه انگور است. این روغن در دو نوع خوراکی و آرایشی وجود دارد. نوع خوراکی این روغن طعم کمی شیرین و سبک دارد و با دمای دود حدود ۲۱۶ درجه سانتیگراد برای آشپزی مناسب است. با توجه به فراوانی انگور در کشور های مختلف، این روغن تقریبا در اکثر کشور ها تولید می‌شود. دانه های میوه انگور پس از آب گیری جدا شده و به دستگاه پرس سرد منتقل می‌شود تا با دمای پایین و فشار بالا روغن گیری انجام ‌شود.

روغن هسته انگور

روغن هسته انگور

خواص روغن هسته انگور

این روغن بسیار مغذی بوده و تحقیقات نشان می‌دهد مصرف خوراکی این روغن میزان کلسترول بد خون (LDL) را پایین می آورد. استفاده از این روغن در انواع سالاد نیز توصیه می‌شود. این محصول سرشار از اسید های چرب امگا ۶ است. استفاده از این روغن در آشپزی روزانه برای سلامت قلب مفید است و فشار خون را متعادل نگه می‌دارد. ویتامین E موجود در این روغن نیز از روغن زیتون بییشتر است و سلول های بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می‌کند. همچینن استفاده از روغن انگور برای پوست و مو نیز فواید بی‌شماری دارد. این روغن پوست شما را مرطوب می‌کند، جای جوش و آکنه را بهبود می‌بخشد و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند. به دلیل سبک بودن این روغن استفاده از آن بر روی مو مانند روغن نارگیل (در مورد روغن نارگیل بیشتر بخوانید) حس چربی و سنگینی به وجود نمی‌آورد. لینولنیک اسید موجود در این محصول رشد مو ها را تحریک می‌کند و از ریزش مو جلوگیری می‌نماید.

 

روش استفاده

این محصول هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های طبیعی دیگر، به صورت مستقیم برای پوست و مو قابل استفاده است. استفاده خورکی از این روغن نیز رواج دارد. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از روغن هسته انگور در سرم مو، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

عوارض جانبی

این روغن صد در صد طبیعی است و عوارض جانبی خاصی از آن گزارش نشده است.

 

خرید روغن هسته انگور:

این محصول به صورت وارداتی و تولید داخل در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.


این نوشته توسط : شیردل در تاریخ : 9:40 ب.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

یک پاسخ به “روغن هسته انگور”

  1. […] از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید روغن هسته انگور […]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

MSDS

ایمنی مواد شیمیایی یا MSDS

ایمنی مواد شیمیایی یا msds چیست: در دسته مواد شیمایی اکثر مواد دارای یکسری خواص خاص خود هستند که در صورت رعایت نکردن پارمترهای ایمنی مواد مختص به ان مطمئنا دچار حادثه خواهید شد . از این رو برای مواد شیمیای

اتیل الکل

اتیل الکل

اتیل الکل چیست :اتانول یا الکل میوه همان اتیل الکل است که دارای فرمول C2H5OH است و یک ترکیب شیمیایی با خاصیت آتش گیری و بوی خاصی است. اتیل الکل دارای نقطه جوش 78.5 درجه سانتی گراد و نقطه انجماد 114 درجه س

فرمولاسیون شامپو

مواد اولیه شامپو

مواد اولیه شامپو چیست : در ساختار ترکیبی شامپو ها که برای شستشوی مو استفاده می شود یکسری مواد هستند که اکثرا در پشت شامپوها بر روی لیلبل چاپ شده اند که عمده انها در اکثر شامپو ها ثابت است مثل :آب ،تمیز کنند

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست ؟ تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اک