Hyaluronic acid
صفحه اصلی / وبلاگ / هیالورونیک اسید

هیالورونیک اسید

۱ سال پیش
Hyaluronic acid
Hyaluronic acid

هیالورنیک اسید چیست :

همانطور  که همه ما می دانیم زیبایی و جوان بودن پوست از گذشته تا کنون یکی از پارمتارهای مهم در تمامی جوامع بوده و همیشه مورد بحث و تحقیق محققان است تا بتوانند یک ماده احیا گر ،تولید یا کشف کنند که  جوابگوی متقاضیان مخصوص  برای قشر بانوان باشد . زیبایی و جوانی پوست جز یکی از مسئله های مهم یا  به اصطلاحی بهتر دقدقه ی روزمره آنها است .

هیالورنیک اسید با نام تجاری آن HA شناخته می شود، البته به هیالورونان هیالورنیت هم معروف است.

از این ماده که یک محصول ترمیم کننده پوست معرفی شده در دنیا است به شکل های کپسول و تزریق و محصولات مراقبتی مانند لوسیون ها موجود است .

Hyaluronic acid

Hyaluronic acid

هیالورنیت  در خود پوست موجود بوده و وظایفه فراوانی بر عهده دارد به این صورت که این ماده در پوست وظیفه ای تثبیت و حفظ رطوبت پوست ،منعطف بودن حالت الاستیکی پوست ،بهبود دهنده و ترمیم کننده بافت ،محافظت از عامل هایی مانند کلاژن و الاستین ،و در نهایت در به وجود اوردن سدی محافظ در برابر سموم و میکرو ارگانیسم ها کمک می کند .

این ماده مهم در کل پوست ما تقریبا به طور معمول پانزده گرم ha موجود هست  واین مقدار در کل بدن تقسیم شده است و به صورت روزانه یک سوم ان تجزیه شده و به اصطلاح سنتز می شود .

و مسئله اصلی دقیقا از همین جا شروع می شود و آن مقدار سنتز شده از بدن است. مقدار این ماده در پوست تعیین کننده جوانی پوست است و جلوه بخشی آن است.

از این رو فیلر های پوستی ایجاد شد و در طول این سالها به محبوبیت فراوانی رسیده زیرا از طریق تزریق این ماده جلوه زیبایی پوست را فراهم می سازد و اینگونه خدمات مطمئن برای مردم جذب کننده هست که البته در گذشته  فقط از روش جراحی می توانستند به ان دسترسی پیدا کنند اما امروزه به راحتی با اندک هزینه نسبت به قبل و زمان بازیابی کمتر با تزریق به این مهم دست پیدا می توان کرد.

محصولات بر گرفته از هیالورنیک اسید مطمئن هست چون این ماده  به طور طبیعی در خود پوست وجود دارد و از هیچ نمونه حیوانی یا انسانی ساخته نشده لذا خطر واکنش آلرژی ندارد اینگونه فیلرها به منظور تثبیت ساختار پوست و بافت ان تشکیل شده اند و مانند یک کوسن حجیم در زیر پوست عمل میکند و خیلی کمک کننده افرادی هست که به علت کهولت سن انعطاف و حجم پوست خود را از دست داده اند .

منبع طبیعی محصول:

این اسید توسط انزیمی به نام هیالورونان سنتتاز تولید می شود که انسان به طور معمول سه نوع آنزیم هیالورونان سنتتاز وجود دارد (HAS2 , HAS۱ و HAS۳ ) لذا این ماده در چند نقطه بدن میتوان به وفور پیدا کرد ،در مفاصل بافت های همبند و چشم

از قدرت این ماده شگفت انگیز همین بس که هر گرم اسید هیالورنیک می تواند شش لیتر اب حفظ و متمرکز کند به طور مثال در ساختار درونی چشم 98 درصد اب تشکیل شده که تنها 2 درصد از این اسید ان را متمرکز کرده و نگه داشته .

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن آرگان

 

مصارف و کاربرد ها :

همان طور که ذکر شد استفاده به سزایی از ایمن محصول در جراحی زیبایی و از این نوع موارد دارد اما از این محصول در مواردی دیگر هم استفاده می شود که به اختصار ذکر می کنیم .

در داروهای ضد آرتروز

برای بیماری های مزمن خشکی بینی

بیماری های چشمی مانند خشکی چشم و کمبود آب

شب ادراری و بی اختیاری ادرار

در عمل های جراحی در خصوص اب مروارید و زجاجیه

از دیگر نمونه های استفاده از این محصول در موارد زیبایی  برای حجم بخشیدن به بافت پستان و کپل استفاده میشود که بیشتر در بین بانوان رایج هست.

تضمین محصول :

سازمان FDA آمریکا اسید هیالورنیک را  برای استفاده در جراحی چشم و جایگزین کردن آن به جای مایعات داخل چشم را تایید کرده و از این لحاظ میتوان برای اینگونه درمان ها با خیالت راحت به اتاق عمل رفت .

۵ / ۰
امتیاز مقاله
امتیاز شما در رابطه با این مقاله ؟

0 / 5. 0

  • اشتراک با دیگران
  • چاپ
  • بازگشت به بالا
دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

گیاهانی که نیاز است بیشتر در مورد خواص آنها بدانیم

گیاهان هزاران سال است که برای طعم دادن و استفاده در مواد غذایی ،همچنین برای درمان اختلالات سلامتی و جلوگیری از بیماری هایی از جمله بیماری های همه گیر استفاده می شوند. دانش خواص درمانی گیاهان طی قرن ها در جوامع بشری و در میان انسان ها منتقل شده است.…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

کرم CC و اجزای سازنده آن

CC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که به عنوان یک ضد آفتاب ، پایه و مرطوب کننده ، همه در یک محصول ،تبلیغ می شود. "کرم CC" به وسیله بعضی مارک ها به معنای کرم Color Control یا کرم Color…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

تاثیرات نگه داری لوازم آرایشی در یخچال

نگهداری لوازم آرایشی در یخچال:بسیاری از خانمها و بعضی اوقات حتی مردان نیز این کار را انجام می دهند  ... لواز آرایش خود را در یخچال نگه می دارند! خوب واقعاً کشف جدیدی نیست. نگهداری لوازم آرایشی در یخچال شاید برای شما عادت بوده باشد ، زیرا یک مفهوم خاص…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

تفاوت کرم شب و روز چیست؟

 با مطالعه این مطلب شما نیز میتوانید به این سوال پاسخ دهید که تفاوت کرم شب و روز چیست؟ شما می توانید در صورت لزوم در طول روز از کرم روزانه یا کرم شب خود استفاده کنید . دلایل مختلفی وجود دارد که نشان می دهد کرم های خاصی برای…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

روغن ذرت وبررسی خواص ومضرات آن

روغن ذرت یک روغن نباتی تصفیه شده است که به طور گسترده در پخت و پز و مخصوصاً سرخ کردن عمیق مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین کاربردهای دیگری نیز دارد و معمولاً برای مقاصد صنعتی یا به عنوان عنصر مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.ذرت برای تولید روغن ذرت…

دیدگاه کاربران ۰ دیدگاه
ارسال دیدگاه