پیشنهاد ویژه :
اسید کلریدریک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
روغن رزماری

روغن رزماری

درخواست پیش فاکتور / آنالیز

روغن رزماری چیست؟

روغن رزماری قرن‌هاست به دلیل خواصی که برای سلامتی و زیبایی داشته مورد استفاده قرار می‌گیرد. نام رزماری از کلمه لاتین رزمارینوس سرچشمه می‌گیرد که به معنای “مه دریا” است. احتمالاً به این دلیل “مه دریا” نام گرفته  که نیاز به آب زیادی برای رشد ندارد و می‌تواند از رطوبت ایجاد شده توسط دریا استفاده کند. خواص گیاه روزماری بسیار فراوان بوده و یک درمانگر خوب خانگی به حساب می‌آید. طب گیاهی ارزش بسیار زیادی برای رزماری به دلیل توانایی آن برای تقویت کل بدن قائل است.

 

ماساژ موها با روغن رزماری برای رشد و ضخامت مو:

برای این منظور باید ۵ قطره روغن رزماری را کف دست بریزید و موها را با آن ماساژ دهید. بهتر است این کار را بعد از حمام و روی موهای تمیز انجام دهید. می‌توانید روغن رزماری را همراه با روغن نارگیل خالص یا روغن جوجوبا انجام دهید. آبکشی موها بعد از استفاده از این روغن‌ها اختیاری است اما اگر قصد آبکشی دارید حتما حداقل ۱۰ دقیقه اجازه دهید روغن رزماری برای رشد مود و تاثیر روی توقف ریزش موها روی موهای‌تان بماند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن هسته انگور

 

ضد شوره :

به علت خاصیت ضد قارچی روغن رزماری ، این روغن توانایی از بین بردن شوره های سر را به طور موثر و با عملکردی ملایم دارد. با اضافه کردن چند قطره روغن به شامپو خود از این خاصیت بهره مند شوید.

 

درخشان کننده پوست صورت:

روغن رزماری باعث بهبود گردش خون در پوست صورت شده و علاوه بر اینکه به عنوان درخشان کننده پوست صورت عمل می کند باعث سفید شدن پوست می شود.

 

جوان سازی پوست صورت:

روغن رزماری حاوی مواد مغذی مورد نیاز پوست بوده که باعث درمان چین و چروک پوست شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

 

درمان طبیعی آفتاب سوختگی:

روغن رزماری حاوی آهن، کلسیم و مواد مغذی دیگری است که به عنوان یک درمان طبیعی برای آفتاب سوختگی استفاده می شود.

 

پاکسازی پوست صورت:

مقادیر بالای مواد مغذی و ویتامین های موجود در روغن رزماری با افزایش جریان خون در پوست باعث پاکسازی پوست صورت می شود.

 

درمان پف و سیاهی زیر چشم:

روغن رزماری یک درمان طبیعی برای پف و سیاهی دور چشم محسوب می شود.

 

خرید روغن رزماری:

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

پکتین مربا

ماده غلیظ کننده مربا و آبمیوه

معمولا در صنایع غذای دقدقه تولید کننده محصول کیفیت بالا و صرفه اقتصادی محصول است که در بازار داخلی و جهانی بتواند فعالیت کند. یکی از مسائل مهم در صنایع غذایی درصد غلظت مرباجات و ژله ها و ابمیوه ها است که ا

افزایش غلظت کودهای شیمیایی

کود شیمیایی چیست؟ خاک بی جان نیست بلکه حاوی مواد آلی و معدنی و هوا و آب ، موجودات زنده مانند باکتری ها ، کرم های خاکی و باکتری ها و… است.در پی افزایش جمعیت در 20 سال گذشته باعث شده است که بشر برای تامین

تولید سرکه صنعتی

سرکه چیست ؟ مایع بسیار ترشی است که برای مزه در صنایع غذایی و ترشیجات مورد استفاده است که از اکسیداسیون اتانول در آب انگور یا سیب یا مواد دیگر به دست می آید اغلب 3تا5 درصد حجم سرکه را اسید سیتریک تشکیل م

لوازم ارایشی

مواد خطرناک در لوازم آرایش

مواد خطرناک در لوازم آرایشی چیست؟ معمولا در هنگام خرید لوازم ارایش افراد به تنوع و برند های مطرح توجه میکنند و خیلی به ندرت به مواد تشکیل دهنده توجه میشود. معمولا موارد مورد توجه پیگمنت، کیفیت محصول، درصد چرب