× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

سیلیکون دی اکساید

دیدن قیمت و اطلاعات
سیلیکون دی اکساید
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

سیلیکون دی اکساید چیست

سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکا ساینده ، سیلیکاژل ، سیلیکا غلظت دهنده ، سیلیکا فوم و … از فرم های مختلف این محصول هستند.
این محصول عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می شود.

این ماده فراون ترین ترکیب سیلیکونی یافت شده در پوسته ی زمین می باشد و یکی از رایج ترین اکسیدهای یافت شده است. سیلیکا در ماسه ی خالص آمورف میباشد، و کوارتز نمونه ای از سیلیکای بلورین است.

سیلیکون دی اکساید در طبیعت در بیش از 13 ساختار مختلف رخ می دهد که هر کدام تا حدودی با دیگری تفاوت دارد. خواص فیزیکی آنها ممکن است متفاوت باشد، اما خواص شیمیایی آن ها به همان صورت باقی می ماند.
هنگامی که سیلیکون در معرض اکسیژن اتمسفری قرار می گیرد، سیلیکون دی اکساید تشکیل می شود.

نقطه ی ذوب سیلیکون دی اکسید بسیار بالاست. به علاوه، سیلیکون دی اکسید بسیار سفت و محکم می باشد و این امر به علت پیوند کوالانسی قوی میان سیلیکون و اکسیژن می باشد. سیلیکون دی اکسید در آب و در همه ی حلال های آلی نامحلول می باشد ولی در مواد قلیایی و هیدرو فلوریک اسید قابل حل می باشد.

اطلاعات فنی :

✅ گرید غذایی – آرایشی بهداشتی
⭐ کاربرد عامل ضدکلوخه / آنتی کیک – جاذب رطوبت
💰️ قیمت تماس بگیرید ️📞
✔️ شکل ظاهری پودر سبک سفید
✅ بسته بندی کیسه 10 کیلوگرمی
✅ کشور تولیدی چین و هند

خواص فیزیکی و شیمیایی سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید یک پودر نرم سفید رنگ برفی است که انواع مختلفی دارد و در صنایع مختلف غذایی ، دارویی و آرایشی بهداشتی بسیار مورد استفاده است ، یکی از مهم ترین خاصیت های سیلیکون دی اکساید خاصیت جذب آب و جذب روغن است که در صنایع مختلف باعث محبوبیت این محصول شده است.

خصوصیات شیمیایی و فیزیکی سیلیکون دی اکسایدمقدار/توضیحات
فرمول شیمیاییSiO₂
وزن مولکولی60.08 گرم/مول
نوع ترکیبترکیب غیرآلی
حالت فیزیکیجامد
رنگسفید برفی
چگالی2.2 - 2.7 گرم/سی سی
نقطه ذوب1,713 درجه سانتیگراد
نقطه جوش2,200 درجه سانتیگراد (تخلیه)
ترکیبات آلایندهممکن است به صورت طبیعی یا در فرآیندهای تولید از آلاینده‌ها مانند آلومینیوم (Al)، آهن (Fe) و غیره باشد.
حلالیتناحل در آب، حلال در اسیدها و بازها
خواص الکتریکیعایق الکتریکی خوب

خرید سیلیکون دی اکساید برای استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی نیز بسیار مورد استفاده است که بعنوان عامل اصلاح رئولوژی محصولات مورد استفاده است و همچنین جهت جلوگیری از روغن انداختن و یا دوفاز شدن محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده است.

کلوئیدال سیلیکون دی اکساید

ماده ای پر حجم و در وزن سبک بر مبنای سیلیکا می باشد که وقتی در مواد ریخته شود به آن خاصیت ویسکوز شدن خواهد داد.برای افزایش خاصیت چسبندگی و نیز غلظت مواد و محافظت کردن از آسیب های ناشی از رطوبت به کار برده می شود.

کاربرد سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی‌اکساید در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز کاربردهای متعددی دارد. در این زمینه، این ترکیب به عنوان یک ماده افزودنی در ترکیبات محصولات مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از کاربردهای سیلیکون دی‌اکساید در محصولات آرایشی و بهداشتی عبارتند از:

  1. پایه‌های آرایش: سیلیکون دی‌اکساید به عنوان یک پایه در بسیاری از محصولات آرایشی مانند پودر، فاندیشن و رژ لب استفاده می‌شود. این ماده به پایه‌های آرایش کمک می‌کند تا محصولات به‌طور یکنواخت و با کیفیت بر روی پوست بمانند.
  2. ضدآب کننده: سیلیکون دی‌اکساید به عنوان یک ماده آب گریز در برخی از محصولات ضدآب مانند اسپری‌ها و کرم‌های ضدآب استفاده می‌شود.
  3. ضدلکه: از جلوگیری از ظهور لکه‌ها و تراکم محصولات آرایشی، سیلیکون دی‌اکساید به‌عنوان یک ماده ضدلکه و آرایش ماندگار استفاده می‌شود.
  4. صفحه‌بندی پوست: این ماده ممکن است در محصولات پوستی مانند کرم‌ها و لوسیون‌ها به عنوان ماده‌ای که به پوست احساس نرمی و صفا می‌بخشد، افزوده شود.
  5. مواد لخت‌کننده: در برخی از محصولات مراقبت از مو، سیلیکون دی‌اکساید به‌عنوان یک ماده لخت‌کننده استفاده می‌شود تا موها نرم و افتاب‌پذیر باقی بمانند.
  6. ضدآفتاب: در برخی از محصولات ضدآفتاب، سیلیکون دی‌اکساید به‌عنوان یکی از مواد اصلی به‌کار می‌رود تا از پوست در برابر اشعه‌های مضر UV محافظت کند.
  7. تکنولوژی مواد ژلی: سیلیکون دی‌اکساید ممکن است به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مواد ژلی در برخی از محصولات مراقبت از پوست و مو به‌کار رود.

سیلیکون دی اکساید در دارو

از مکمل های سیلیکون دی اکساید در داروسازی به وفور می توان استفاده کرد.و بیشترین کاربرد سیلیکون دی اکساید در ساخت قرص ها به عنوان ماده ی ضد جوش و تجزیه کننده می باشد.داروهای استامینوفن و اکسی کدون هیدروکلراید و پرکوست با استفاده از این ماده ساخته و عرضه شده اند.

همچنین در محصولات پودری که جاذب رطوبت هستند و امکان کلوخه شدن آنها با رطوبت وجود دارد از این محصول استفاده می شود که میتواند از کلوخه شدن محصول نهایی جلوگیری کند.

خرید سیلیکون دی اکساید

خرید سیلیکون دی اکساید

جهت خرید سیلیکون در اکساید خوراکی با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

این محصول به صورت وارداتی در گرید های خوراکی و دارویی از کشور هایی نظیر چین و هند وارد می شود ، آبتین شیمی واردکننده این محصول از برند های یونیک هند و کموپکس هلند می باشد که میتوانید به صورت خرده و عمده حتی به صورت پرفورمایی این محصول را خریداری نمایید .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

سیلیکون دی اکساید در صنایع غذایی

خرید سیلیکون دی اکساید خوراکی برای استفاده در انواع محصولات پودری شامل پودر کیک های آماده ، پودر قهوه فوری ، اسپرسو ، نسکافه ، انواع ادویه های پودری ، طعم دهنده های پودری ، پودر شربت و … انجام می شود و اکثر تولید کنندگان در سراسر جهان برای افزایش کیفیت و ماندگاری محصول خود خرید سیلیکون دی اکساید خوراکی را پیشنهاد می کنند.

خطرات سیلیکون دی اکساید

استفاده از سیلیکون دی‌اکساید در محصولات مختلف مورد توجه قرار گرفته است، اما باید توجه داشت که همواره مصرف هر ماده‌ای ممکن است با خطراتی همراه باشد. در مورد سیلیکون دی‌اکساید نیز برخی از خطرات و نکات مهم به شرح زیر می‌باشد:

  1. مشکلات تنفس: در صورت استنشاق ذرات سیلیکون دی‌اکساید، ممکن است عوارضی نظیر التهاب گلو، سرفه، خستگی و مشکلات تنفسی موقتی رخ دهد.
  2. آلرژی: برخی افراد ممکن است به سیلیکون دی‌اکساید حساسیت نشان دهند و با واکنش‌های آلرژیک مواجه شوند.
  3. تحریک پوستی: برخی از افراد ممکن است حساسیت به سیلیکون دی‌اکساید در تماس با پوست داشته باشند و با احتمال تحریک و التهاب پوست مواجه شوند.
  4. تاثیرات بر سلامت محیط زیست: تولید و استفاده از سیلیکون دی‌اکساید ممکن است در برخی موارد تاثیرات مخرب بر محیط زیست داشته باشد، اگرچه در اکثر موارد میزان خطرات آن به‌نسبت کمتر است.
  5. آثار جانبی در محصولات آرایشی: استفاده از محصولات حاوی سیلیکون دی‌اکساید ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد مشکلات مانند گرفتگی یا خشکی پوست شود.

مزایا خرید سیلیکون دی اکساید

مزایا خرید سیلیکون دی اکساید

خرید سیلیکون دی اکساید به عنوان یک بهبود دهنده بافت محصولات و اصلاح کننده رئولوژی در بسیاری از محصولات غذایی ، دارویی ، آرایشی و بهداشتی و صنعتی مورد استفاده است و جزو محصولات پر مصرف در صنعت است که بسیاری از مختصصات در ضمینه ارائه فرمولاسیون تولید محصولات استفاده از سیلیکون دی اکساید در انواع مختلف آنرا پیشنهاد می کنند.

همچنین سیلیکون دی اکساید ماده ای ایمن است و در صورت استفاده در محصولات خوراکی به سلامت انسان آسیبی وارد نمی کند. و تنها در موارد خاص در صنعت آرایشی و بهداشتی میتواند حساسیت زایی کمی داشته باشد.

خرید سیلیکون دی اکساید در تهران

شرکت ما با دارا بودن انبار متعدد امکان خرید سیلیکون دی اکساید و ارسال از انبار تهران وجود دارد برای اطلاع از قیمت و اطلاعات بیشتر کافیست با همکاران ما در بخش فروش سیلیکون دی اکساید در دفتر تهران تماس حاصل فرمایید. این محصول در گرید های خوراکی دارویی و آرایشی بهداشتی موجود است.

خرید سیلیکون دی اکساید در اصفهان

آبتین شیمی با هدف بهبود ارائه خدمات و افزایش رضایت مشتریان خود اقدام به موجود کردن محصولات مختلف مانند خرید مونوسدیم گلوتامات ، قیمت آویسل و دیگر مواد اولیه در استان اصفهان نموده است و میتوانید به صورت مستقیم این محصولات را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت تهیه کنید.

خرید سیلیکون دی اکساید از سایت آبتین شیمی

خرید سیلیکون دی اکساید از سایت آبتین شیمی

آبتین شیمی وارد کننده مواد اولیه مورد استفاده در صنایع مختلف است و جهت خرید سیلیکون دی اکساید می توانید با بخش فروش ما در تماس باشید ، ما بهترین محصولات را از سراسر جهان به دست تولید کنندگان گرامی میرسانیم تا محصولات با کیفیت تولید و به دست مصرف کنندگان برسانند.

سوالات متداول

سیلیکون دی اکساید آب دوست است یا آبگریز ؟

دو نوع سیلیکون دی اکسید وجود دارد که هم آبدوست و هم آبگریز دارد که برای استفاده های مختلف میتوان از آنها کمک گرفت.

آنالیز سیلیکون دی اکساید برند UNIK

result quality criterion item
pass test white powder appearnce
pass test odorless odor
98 min 96 whiteness(wg)
7.1 6.0-7.5 PH(5% aqueous solution)
97.5% min 97% SIO2 content
4 max 10% heavy metals as Pb(mg/kg)
none none sulphur
0.2 max 3 arsenic(mg/kg)
pass test 170-210 specific surface area
pass test 15-20 main particle size(nm)
2.7 max 4 loss on drying
pass test 130-150 temped density

3 نظر ارسال شده

  • مهران زارعی گفت:

    بابت پاسخگویی و پشتیبانی سریع از مجموعه آبتین شیمی متشکرم.

  • شروین صفارودی گفت:

    سلام روز شما بخیر
    ایا سیلیکون دی اکساید در مقادیر عمده هم موجود هست ؟ برای شرکت صنایع غذایی نیاز داریم

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام و عرض ادب
    بله ما واردکننده مستقیم این محصول هستیم و در هر مقادیری قابل تامین هست ، در صورتی که محصول در مقادیر بالاتر از یک کانتینر سفارش داشته باشید میتونیم براتون به صورت مستقیم واردات و ترخیص انجام بدیم و داخلی تحویل بگیرید.
    جهت استعلام موجودی و قیمت با بخش فروش در تماس باشید . باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

مواد اولیه دارویی

خرید مواد اولیه دارویی

فروش مواد اولیه دارویی شرکت آبتین شیمی، به عنوان یکی از پیشروهای صنعت خرید مواد اولیه دارویی و شیمیایی در بازار، از طریق تجربه و تخصص خود به مشتریان خود محصولات با کیفیت و خدمات عالی ارائه می‌دهد. زمینه فعالیت این شرکت در فروش مواد اولیه دارویی شامل انواع مواد شیمیایی و مواد افزودنی دارویی است. اکثر شرکت های داروسازی مطرح در کشور از مشتریان شرکت ما هستند و باعث افتخار است تا بتوانیم با شما نیز همکاری مداومی با شما داشته باشیم. جهت اطلاعات بیشتر با بخش فروش شرکت …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

پترورزین سی 9

پترورزین C9

پترو رزین C9 چیست پترورزین C9 یکی از رزین های هیدروکربنی نفتی میباشد که در دسته رزین های سنتزی و مصنوعی قرار دارد . به طور کلی رزین ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی میشوند . گسترده ترین نوع رزین های طبیعی، صمغ درختان میباشد که با روش های مختلفی به دست می آیند . صمغ درختان پس از گدشت مدتی از شکل مایع به شکل جامد یا مایع با غلظت بسیار بالا تبدیل میشود مه این فرایند با تغییر رنگ همراه است و این یکی از …

خرید HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز-HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز چیست هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر طبیعی بر پایه سلولز میباشد . این ماده در حالت های پودری و دانه ای با رنگ سفید و یا سفید مایل به زرد است. HPMC بی بو و بی مزه میباشد و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در صنایع و محصولات خوراکی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد . هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر با زنجیره های طولانیست . همانطور که گفته شد این ماده از سلولز به دست می آید و با انجام اصلاحات و …