× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

سدیم ساخارین

دیدن قیمت و اطلاعات
سدیم ساخارین
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

سدیم ساخارین چیست

سدیم ساخارین اولین قند مصنوعی کشف شده به دست انسان است که چهارصد برابر قند طبیعی شیرینی دارد ولی قند خون را بالا نمی برد و حتی کالری ندارد البته نسبت به شکر که شکل ظاهری ان پودر یا قرص است تولید این محصول در دنیا به صورت عمده انجام می شود ولی بعضی از کشورها مصرف ان را ممنوع اعلام کرده اند با این حال به دلیل قیمت پایین در بازار جهانی و و روش تولید اسان ان و درخواست های انبوه برای این محصول همچنان یک محصول تجاری مرقوب محسوب می شود.

البته باید گفت که بیشترین مصرف کنندگان ان ها بیماران دیابتی و رژیمی هستند.نام های دیگر این محصول که : E954  و  BENZONIC SULFINIDE یاد می شود و ظاهر ان بلورهای ریز سفید است  وجالب اینجاس که بدانید ساخارین بدون ان که هضم شود از دستگاه گوارش رد شده و در بدن تجزیه نمی شود و درهمین راستا مطمئنا قندی که در صنایع غذایی به صورت انبوه استفاده می کنند قند طبیعی نیست و بلکه قند ساخارین یا همان قند مصنوعی است مواد غذایی مانند نوشابه /آب میوه ها/کیک و شکلات ها .ساخارین هیچ منبع طبیعی ندارد و کاملا شیمیایی می باشد

خرید سدیم ساخارین

جهت خرید سدیم ساخارین با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت سدیم ساخارین

خصوصیت های اختصاصی سدیم ساخارین:

  • سهولت در فرایند تولید وفروش
  • تحمل حرارت های بالا
  • کمترین کالری موجود نسبت به شیرین کننده ها مانند شکر
  • محلولیت در اب
  • وحتی در ترکیباتی همچون بنزن/اتیل استات/آمیل استات محلول است

 

کاربرد ومصارف سدیم ساخارین :

  • در صنایع غذایی همان طور ه قبلا ذکر شد به عنوان شیرین کننده غیر مغذی استفاده می شود.
  • در صنایع دارویی به عنوان پوششی برای قرص  ها ودارو استفاده می کنند دربعضی قرص ها مثل قرص هایی که احتیاج به جویدن دارند برای مطلوب تر کردن طعم ان از ساخارین استفاده می کنند و حتی در دهان شویه ها مصرف می شود
  • درصنایع لعاب برای دادن جلوه واضح و روشن به ابکاری از ساخارین استفاده می شود و نقش ان یک الکترولیت است
  • درصنایع کشاورزی به ان نگاه یک افت کش یا علف کش در درجه میانی دارند
  • همچنین در تولیدچسب به عنوان یک ماده برای چسب های بدون اکسیژن بکار میرود

آنالیز سدیم ساخارین برند TNJ :

 

result quality criterion item
complies positive identification
227.3-229.4 226-230 melting point, ℃
white crystals white crystals appearance
99.5 99.0-101.0 content, %
13.38 ≤15 loss on drying, %
15 ≤25 ammonium salts, ppm
0.1 ≤2 arsenic, ppm
0.1 ≤2 lead, ppm
complies no precipited or violet color appears benzoate and salicylate
0.1 ≤2 heavy metals, ppm
complies complies with BP/USP/EP free acid or alkali
complies not more intensely colored than reference readily carbonizable substances
6 ≤10 P-toluene sulfonamide, ppm
5 ≤10 O-toluene sulfonamide, ppm
5 ≤30 selenium, ppm
without complies with BP/USP/EP related substance
colorless, clear colorless, clear clarity and color of solution
without complies with BP/USP/EP organic volatiles
6.5 complies with BP/USP/EP PH
15 ≤25 benzoic acid-sulfonamide, ppm

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …