سولفید سدیم چیست
سولفید سدیم یک ترکیب شیمیایی زرد رنگ یا قرمز آجری با چگالی 85/1 گرم بر سانتی متر مکعب است که قابلیت حل شدن در آب و الکل را دارد و با اکسیژن واکنش میدهد. سولفور سدیم به صورت مایع، پرک و کلوخه تولید میشود.
سولفور سدیم یا همان سولفید سدیم عمدتاً در صنایع نساجی، چرمسازی، ابریشم مصنوعی، جداسازی سنگهای معدنی از فلزات، تولید کاغذ و بعضی صنایع دیگر به کار میرود.
این محصول با خلوص 60 درصد در ایران توسط چندین کارخانه خصوصی تولید می شود و ظرفیت خوبی برای این محصول در کشور ما وجود دارد که میتوان بابت صادرات این کالا بسیار فعالیت کرد .
خرید سولفید سدیم
جهت خرید سولفید سدیم با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .
031-33616360 / 021-28421745
جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...
روش های تولید سولفید سدیم
به طور کلی سه روش به منظور تولید سدیم سولفید وجود دارد:
- احیاء سدیم سولفات با زغال سنگ
- واکنش هیدروژن اکسید و سدیم هیدروکسید (سود پرک، سود سوزآور)
- الکترولیز نمک سدیم کلرید و ترکیب ملغمه سدیم با گوگرد
مواردی همچون دسترسی به مواد اولیه، نوع فرآیند، کیفیت محصول تولید شده، راندمان واکنش و جنبه های اقتصادی فرآیند موجب انتخاب روش مناسب می شود.
کاربرد ها:
سولفور سدیم در صنایع کاربرد بسیار دارد :
1.دباغی : موبری پوست.
2.صنایع معدن : جداسازی سنگ فلز (فلوتاسیون). هیدرومتالورژی سنگ معدن طلا
3.صنایع کاغذ سازی : ساخت و تولید خمیر کاغذ.
4.صنایع شیمیایی : تولید رنگ های گوگردی.
5.صنایع نساجی : کاهش عناصر رنگ های گوگردی.
سولفور سدیم آتش زا می باشد و با آب ، رطوبت و سایر مواد شیمیایی و فلزی واکنش داده ، لذا بایستی در جای خشک و خنک و دور از تابش خورشید و در انبارهای سر پوشیده نگهداری شوند.
خطرات
این ماده که از طریق تنفس و پوست و بلعیدن جذب بدن می شود باعث ایجاد خطراتی برای ایسان می شود. تنفس این ماده تنگی نفس و سوزش و گلو درد را برای انسان سبب شده و تماس این ماده با پوست قرمزی و درد را نتیجه می دهد. تماس این ماده با چشم می تواند خطرناک باشد و موجب سرخی و سوختگی عمقی برای چشم می باشد. شکم درد و احساس سوزش از عوارض بلعیدن سولفید سدیم می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید