پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
تولوئن
  • گرید :تولوئن صنعتی/ تولوئن آزمایشگاهی
  • شکل ظاهری: مایع شفاف بی رنگ
  • بو : بوی شبیه بنزن.
  • پتروشیمی : اصفهان و تبریز
  • انحلال پذیری در آب : در آب به مقدار ناچیز قابل حل است.
  • نام ها:toluene، phenylmethane، toluol، anisen، متیل بنزن، فنیل متان، متیل بنزول.
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

تولوئن چیست؟

تولوئن یک ترکیب هیدروکربنی آروماتیک است که با فرمول شیمایی C7H8  و دمای جوش ۱۱۰٫۶ درجه سانتیگراد و نا محلولی در آب به مقدار زیاد و قابل توجه ایی در قطران ذغال سنگ مشاهده میشود؛ این ماده مایعی بی رنگ و آتش گیری است که به عنوان در حلال در صنایع رنگ و رزین کاربرد دارد و از واکنش یدید متیل با بنزن و آلومینیوم کلراید میتوان در شرایط آزمایشگاهی تولید کرد. تولوئن جزء حلال های آروماتیک می باشد. تولوئن حلالی است که در صنعت به طور وسیع از آن استفاده می شود.

 

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی تولوئن:

– مایغی شفاف و بی رنگ است و بویی چون بنزین و تینردارد.

– چگالی ویژه آن 0.867 در دمای 68 درجه فارنهایت می باشد.

– وزن مولکولی این ماده 94.141 گرم بر مول و فرمول شیمیایی آن C7H8 می باشد.

– دارای نقطه جوش 231.1 درجه فارنهایت در فشار 760 میلی متر جیوه است و نقطه ذوب آن 139- درجه فارنهایت می باشد.

– در آب انحلال پذیر نیست اما در موادی همچون کلروفوم، اتر، استون، کربن دی سولفید و استیک اسید انحلال پذیر است.

– این ماده خاصیت خورندگی ندارد. همچنین آستانه حس بوی آن نیز به میزان 2.14 PPm می باشد.

کاربرد های تولوئن:

– این ماده به عنوان ماده اولیه و همچنین به عنوان حلال در صنایع مختلفی از جمله ساخت رزین به کار میرود. این ماده به عنوان حلال رنگ نیز کاربرد دارد.

– از این ماده به عنوان ضدعفونی کننده و گند زدا استفاده میکنند.

– همچنین برای ساخت فوم و TNT میتوان استفاده کرد.

– از تولوئن در صنعت دارو سازی به عنوان داروی استنشاقی برای زودون سموم استفاده میکنند .

– به عنوان رقیق کننده در مرکبات سلولزی و لعاب ها و به عنوان رقیق کننده در مرکب های فنوگراور سازی به کار گرفته می شود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید : متانول

 

– ماده خام مهم برای ترکیبات آلی به خصوص ترکیب های بنزویل و کلرید بنزویلیدین ساخارین، کلرامین، تری نیترو تولوئن .

– یک جز تشکیل دهنده سوخت اتومبیل و هواپیما است.

– در صنایع تولید پلاستیک، شیشه نوشابه، داروسازی، جوهر و وسایل آرایشی، رنگ ساختمان، دخانیات و مواد آبکاری بکار می رود.

عوارض تولوئن:

اگر غلظت بالایی از تولوئن استنشاق شود موجب مرگ میشود، اما غلظت های کمتر آن به راحتی بر روی سیستم عصبی تأثیر می‌گذارند. غلظت‌های کم تا متوسط تولوئن، سبب خستگی، سرگیجه، ضعف، رفتار نامتعادل، نقصان حافظه، بی‌خوابی و کم شدن دید و شنوایی می‌گردد.

تولوئن سریعا از طریق گوارشی جذب سیستم اعصاب مرکزی CNS می شود و مشکلات تنفسی ایجاد می کند، تحریکات شدید ریه، صدمه به بافت ریه و نهایت مرگ را می تواند به همراه داشته باشد.

خرید تولوئن:

این محصول در بشکه های 190kg اماده فروش است برای ثبت سفارش فرم را پر کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما  در وحاد فروش تماس حاصل فرمایید.


این نوشته توسط : Hakimi در تاریخ : 9:48 ب.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

3 پاسخ به “تولوئن”

  1. […] تولوئن چیست؟ تولوئن یک ترکیب هیدروکربنی آروماتیک است که با فرمول شیمایی C7H8  و دمای جوش ۱۱۰٫۶ درجه سانتیگراد و نا محلولی در آب به مقدار زیاد و قابل توجه ایی در قطران ذغال سنگ مشاهده میشود؛ این ماده مایعی ادامه توضیحات […]

  2. […] از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : تولوئن […]

  3. […] که ملقب به نام اختصاری  btx می باشند و شامل بنزن /تولوئن/زایلین هست […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که