× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

وازلین

دیدن قیمت و اطلاعات
وازلین
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

وازلین چیست

وازلین به عنوان ژل پترولیوم یا پترولاتیوم که تحت عنوان وازلین شناخته می شود نوعی روغن معدنی می باشد که در واقع ترکیبی از میکروکریستالین وکس ، پارافین، و مواد معدنی است. این محصول ماده ای خالص، طبیعی، ارزان، و بدون عطر است که عموما باعث ایجاد هیچ گونه واکنش آلرژیکی روی پوست نمیشود و با مرطوب کردن و آبرسانی پوست به سلامت و بهبود عملکرد سلول های پوست کمک می کند.

خواص وازلین , روغن وازلین

خرید وازلین

جهت خرید وازلین با کیفیت بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

این محصول به صورت بشکه ای و همینطور به صورت خرده بسته بندی های یک کیلوگرمی اماده ارسال برای مشتریان عزیز می باشد .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

قیمت وازلین

 

 

 

وازلین برای چروک زیر چشم

وازلین نقش آب رسانی به پوست خشک را ایفا می کند.همانند پرایمر چین و چروک را از بین می برد و آنها را پنهان می کند.همان طور که می دانیم پرایمر به تثبیت آرایش و محافظت در برابر خشکی پوست می پردازد. این ماده می تواند برای دور چشم مثل یک لایه آب بند عمل کند.

سازنده وازلین

اولین بار در سال 1859 شیمی دانی به نام رابرت چیزبرو به تیتوسویل سفر کرد و در آنجا با انجام تحقیقات بر روی چاه نفت موفق به کشف وازلین شد.وی متوجه شد که این ماده، محصول جانبی فرایند های حفاری است.

 

فواید و خواص برای پوست صورت :

درمان زخم و سوختگی

مطالعات نشان می دهد برای درمان زخم و سوختگی استفاده این محصول مفید است.

توجه بفرمایید که حتما از وازلین استریل استفاده کنید در غیر این صورت باکتری ها و دیگر پاتوژن ها باعث عفونت در زخم میشوند و طول دوره ی درمان را طولانی تر میکنند.

درمان سیاهی دور چشم

این ماده برای درمان سیاهی دور چشم و پف زیر چشم مفید است. چند قطره آب لیموترش را با این ماده مخلوط کرده و به آرامی به ناحیه زیر چشم بمالید، اجازه دهید 1 ساعت زیر چشم بماند و سپس آن را با آب سرد بشویید.

رفع چروک زیر چشم و صورت

این محصول می تواند به عنوان یک مرطوب کننده قوی پوست جهت جلوگیری و درمان چروک صورت و چروک دور چشم مورد استفاده قرار گیرد.

هر شب قبل از خواب پوست را به خوبی شستشو داده  و خشک نمایید ، پس از آن مقداری این محصول را با عسل و سفیده تخم مرغ ترکیب کرده و بر روی پوست صورت و دور چشم بمالید و خوب ماساژ دهید، اجازه دهید 20 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

همچنین مطالعه کنید:  روغن پالم

توجه بفرمایید که استفاده از این محصول بر روی سوختگی تازه منجر به بهتر شدن شرایط می شود. از اینرو برای درمان جای سوختگی از وازلین استفاده نمایید.

 مرطوب کننده دست و صورت و بدن :

وازلین برای ترک لب : مقداری وازلین را بر روی لب ها بمالید تا ترک و خشکی لب را درمان کند و رنگ لب ها صورتی شود.

لوسیون بدن وازلین : مقداری از این ماده را بعد از حمام بر روی پوست صورت و بدن خود بمالید تا مانع خشک شدن پوست شود.

وازلین برای ترک کف پا : ابتدا پاهای خود را در آب گرم بشویید و کاملا خشک کنید، سپس این محصول را بمالید و جوراب پنبه ای تمیز بپوشید تا ترک کف پا را درمان کند.

کرم دست : پس از شستشوی دست ها مقداری از این محصول را بر روی دست بمالید تا سریع تر ترک ها و خشکی پوست دست را درمان کند.

 

خواص وازلین برای موی سر، مژه و ابرو :

درمان شپش، درمان شوره سر، درمان موخوره، نرم کننده مو، مرطوب کننده موهای خشک، درخشندگی مو،  مرتب کردن ابروها، رشد ابروها، تقویت و بلندکردن مژه ها، پاک کردن آرایش چشم

 

فرمول شیمیایی وازلین

وازلین را با فرمول شیمیایی C25H52 می شناسیم.

ساختار وازلین

همانگونه که پیش تر نیز اشاره کردیم این محصول از هیدروکربن های سنگین ساخته شده است.

جرم مولی وازلین

جرم مولی این ماده برابر با 209.2863 می باشد.

 

کاربردهای صنعتی :

بازکردن قفل ها، روان کننده لولا، درخشان کردن کیف، جلوگیری از سایش، جهت بیرون آوردن زیورآلات تنگ

عوارض و مضرات وازلین :

این ماده معمولا عوارض خاصی ندارد ولی در موارد نادری ممکن است موجب آسپیراسیون و آلرژی شود. عوارض جانبی مصرف خوراکی این محصول شامل اسهال و بیماری های مختلف معده است.

 

آنالیز وازلین

method result item
ASTM-D-937 115-150 penetration 25℃
IP-17 5 Y color (lovibond)
ASTM-D-445 4.5-6.5 kinematic viscosity 100℃
ASTM-D-127 55-65 drop melting point ℃
ASTM-D-938 49-59 congealing
ASTM-D-1298 0.780-0.890 SP-gravity 25℃
ASTM-D-92 min 200 flash point ℃
B-P 2017 passed acidity or alkalinity
ISIR-4-1-2/3949 passed odor

2 نظر ارسال شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

پترورزین سی 9

پترورزین C9

پترو رزین C9 چیست پترورزین C9 یکی از رزین های هیدروکربنی نفتی میباشد که در دسته رزین های سنتزی و مصنوعی قرار دارد . به طور کلی رزین ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی میشوند . گسترده ترین نوع رزین های طبیعی، صمغ درختان میباشد که با روش های مختلفی به دست می آیند . صمغ درختان پس از گدشت مدتی از شکل مایع به شکل جامد یا مایع با غلظت بسیار بالا تبدیل میشود مه این فرایند با تغییر رنگ همراه است و این یکی از …

خرید HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز-HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز چیست هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر طبیعی بر پایه سلولز میباشد . این ماده در حالت های پودری و دانه ای با رنگ سفید و یا سفید مایل به زرد است. HPMC بی بو و بی مزه میباشد و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در صنایع و محصولات خوراکی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد . هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر با زنجیره های طولانیست . همانطور که گفته شد این ماده از سلولز به دست می آید و با انجام اصلاحات و …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

استئارات آلومینیوم

استئارات آلومینیوم

استئارات آلومینیوم، ماده‌ای پودری سفید رنگ و شبیه به صابون فلزی است که از واکنش اسید استئاریک با نمک‌های آلومینیوم به دست می‌آید. این ترکیب خواص منحصر به فردی دارد که آن را به ماده‌ای ارزشمند در صنایع مختلف تبدیل کرده است. در این مقاله، به بررسی جامع استئارات آلومینیوم می‌پردازیم. استئارات آلومینیوم چیست ؟ استئارات آلومینیوم یکی از پرکاربرد ترین استئارات های فلزی در صنایع مختلف میباشد . این ماده سفید رنگ و بی بوست و به شکل پودر با دانه های بسیار ریز میباشد که این دلیل سبب …

بنزو تری آزول

بنزو تری آزول

بنزو تری آزول چیست در این مقاله قصد داریم شما را با ماده ای به نام بنزو تری آزول آشنا کنیم و به سوالات شما در رابطه با کاربرد های این ماده و ویژگی های فیزیکی ان پاسخ خواهیم داد نیز شاخته شده BTA بنزو تری آزول که با نام انحصاری است.این ماده از یک ترکیب که شامل 3 اتم نیتروژن است تشکیل شده است و در مقابل تجزیه شدن مقاومت نشان میدهد اما از قابلیت انعطاف پذیری خوبی برخوردار است که همین توانایی باعث معروف شدن این ماده شده …