021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان
روغن بنفشه

روغن بنفشه

نام دیگر :

روغن بنفشه چیست؟ روغن بنفشه از گلبرگ و برگ های گل بنفشه به دست می آید. گل بنفشه بومی کشورهای فرانسه، ایتالیا، چین و یونان است اما امروز به صورت گسترده در نقاط مختلف جهان رشد می کند. تاکنون 200 گونه مختلف از این گیاه شناخته شده است. روغن گل بنفشه اغلب در ساخت عطرها مورد استفاده قرار می گیرد اگرچه به عنوان طعم دهنده غذا نیز کاربرد دارد. جالب است بدانید برای تهیه تنها یک کیلوگرم روغن گل بنفشه به هزار کیلوگرم گل بنفشه نیاز است. خواص روغن بنفشه بسیار …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

روغن بنفشه چیست؟

روغن بنفشه از گلبرگ و برگ های گل بنفشه به دست می آید. گل بنفشه بومی کشورهای فرانسه، ایتالیا، چین و یونان است اما امروز به صورت گسترده در نقاط مختلف جهان رشد می کند.

تاکنون 200 گونه مختلف از این گیاه شناخته شده است. روغن گل بنفشه اغلب در ساخت عطرها مورد استفاده قرار می گیرد اگرچه به عنوان طعم دهنده غذا نیز کاربرد دارد. جالب است بدانید برای تهیه تنها یک کیلوگرم روغن گل بنفشه به هزار کیلوگرم گل بنفشه نیاز است. خواص روغن بنفشه بسیار گسترده بوده و به عنوان ضد درد، دیورتیک و ضدعفونی کننده مشهور است.

 

خواص روغن بنفشه:

درمان بی خوابی:

روغن بنفشه می تواند به عنوان یک آرامش بخش طبیعی به درمان بی خوابی کمک کند. مقداری روغن بنفشه را با اسطوخودوس ترکیب کنید و در دستگاه بخور بریزید تا بوی آن در اتاق پخش شود و باعث خواب آرام شود.

درمان نا باروری:

روغن بنفشه خالص می تواند برای درمان اختلالات جنسی و ناباروری مفید باشد. 2 قطره روغن بنفشه را با 2 قطره روغن یاسمن ترکیب کنید و بگذارید تا بوی آن در اتاق خواب شما پخش شود و یا 2 قطره اروغن بنفشه را با 2 قطره روغن اسطوخدوس ترکیب کنید و آن را به آب وان خود اضافه کنید.

خواص روغن بنفشه برای بواسیر:

روغن بنفشه دارای خاصیت ضد التهابی و ضد درد می باشد که می تواند تورم رگ های خونی و بافت های متورم را کاهش دهد و به درمان بواسیر یا هموروئید کمک کند. شما می توانید روغن بنفشه را به صورت موضعی برای ماساژ استفاده کنید تا بواسیر را درمان کند.

درمان افسرگی:

روغن بنفشه برای آرامش درمان استرس و افسردگی مفید می باشد. 2 تا 2 قطره روغن بنفشه را بر روی یک پارچه یا دستمال بریزید و در حالیکه دراز می کشید. به مدت 30 دقیقه آن را استنشاق کنید. اما اجازه ندهید که روغن به پوست برخورد کند.

درمان آفتاب سوختگی:

اگر دچار آفتاب سوختگی شدید، ابتدا تا چند روز از پیاده‌روی مقابل تابش مستقیم نور آفتاب روی پوست بپرهیزید و سپس در زمان استراحت، پوست را با روغن بنفشه چرب و استراحت کنید.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن آرگان

رفع چین و چروک پوست:

استفاده از روغن بنفشه به رفع و پیشگیری از ایجاد چین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان ماندن پوست صورت میگردد. به این منظور ابتدا پوست را با آب گرم و شوینده ملایم بشویید و سپس مقداری از این روغن را بر روی پوست ماساژ دهید.

کاهش درد:

بنفشه دارای اسید سالیسیلیک است که درد را کاهش داده و به تسکین گرفتگی عضلات کمک می‌کند. ۴ قطره روغن بنفشه، ۳ قطره روغن اسطوخودوس و ۵۶ گرم روغن حامل بادام شیرین را با هم ترکیب کنید. هر وقت به مسکن نیاز داشتید، این ترکیب را بر قسمت‌های آسیب‌دیده بگذارید.

 کاهش نفخ:

این روغن را می‌توان برای کاهش نفخ و گاز روده به کار برد. ۲ قطره روغن بنفشه و ۲۸ گرم روغن حامل بادام شیرین را ترکیب کرده و آن را در جهت عقربه‌های ساعت بر شکم خود، ماساژ دهید. زمانی که به رخت خواب می‌روید، یک کیسه آب گرم را روی شکم خود بگذارید. روغن، ماساژ و گرما ناراحتی شکمی را تسکین می‌دهند.

 

خرید روغن بنفشه:

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

تگ ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با اضاف شدن مواد مورد نظر غلظت و حالت چسبندگی می شود . بیشترین کاربرد این اروزیل به عنوان مواد اولیه پر ک
پلی سوربات 80 آبتین شیمی

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کاربرد غذایی و دارویی و بهداشتی می باشند. پلی سورباتها مایعاتی روغنی شکل هستند که از اتوکسیله شدن استرهای سوربیتان بد
سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می شود. این ماده فراون ترین ترکیب سیلیک
استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم مرغ و پنیر و شکلات و گردو و…موجود است. از منیزیم اسئارات در صنعت دارو سازی در کپسول ها استفا
خاک دیاتومه هادسون کانادا آبتین شیمی

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در پوشش های لاستیکی و پلاستیکی ، استفاده به عنوان کاتالیزور و عایق حرارتی نیز برخی از کاربرد های این خاک طب

آبتین شیمی در شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید تا از تخفیفات و فرصت های طلایی بهره مند شوید.