واردات مواد شیمیایی

نام های دیگر این محصول :

واردات مواد شمیایی : واردات مواد شیمیایی مستقیم از کشور های خارجی باید مراحلی را طی کرد تا محصول شما در انبار شما قرار گیرد این مراحل شامل موارد زیر است: انتخاب منبع فروش کالا اخذ پروفرما تنظیم قرارداد خرید ثبت سفارش در وزارت بازرگانی امور بانکی حمل کالا توسط حمل و نقل بین المللی ترخیص کالا از گمرکات حمل کالا از گمرکات به انبار خریدار 1) در خواست خرید کالا: اولین مرحله واردات مواد شیمیایی معمولا درخواست خرید کالا از یک واحد طح و توسعه به واحد سفارشات خارجی …
همین حالا جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید آنالیز و اطلاعات فنی محصول

واردات مواد شمیایی :

واردات مواد شیمیایی مستقیم از کشور های خارجی باید مراحلی را طی کرد تا محصول شما در انبار شما قرار گیرد این مراحل شامل موارد زیر است:

1) در خواست خرید کالا:

اولین مرحله واردات مواد شیمیایی معمولا درخواست خرید کالا از یک واحد طح و توسعه به واحد سفارشات خارجی ارسال میگردد و یا یک فرد (بازرگان) با سرمایه مد نظر اقدام به خرید و یا واردات کالا میکند.

2) یافتن فروشنده (کارخانه تولیدی):

برای خرید کالا درخواست شده باید از تولید کننده به طور مستقیم خرید کرد شما میتوانید با توجه به خرید های قبلی یا تجربه ها تولید کننده را پیدا کنید یا از موتور های جستجوی گوگل استفاده کنید و یا از طریق اتاق های بازرگانی به فروشندگان کالا دست پیدا کرد.دریافت مشخصات فنی و قیمت کالا بعد یافتن تولید کننده یا فروشنده کالا

3)دریافت نمونه:

دریافت نمونه محصول و ارائه به لابراتور ها و اقدام به آزمایش های دقیق و بررسی کالا (تاکید میشود حتما قبل از انجام واردات تجاری نمونه دریافت و بررسی کنید.)

4) درخواست کالا از تولید کننده:

شما میتوانید به سایت تولیدکننده مراجعه کنید و درخواست خود را اعلام کنیدو از مدیر بخش بازرگانی بخواهید تا برای شما بر اساس نوع،تعداد،نحوه حمل کالا،وزن و نحوه بسته بندی و دیگر مسائل مورد نظر را بفرستد.

5)دریافت پیش فاکتور:

از فروشنده یا تولیدکننده در خواست پیش فاکتور ( پروفرما اینویس ) داشته باشید و شرایط و مفاد دو جانبه و نکات لازم را رعایت نمایید ( این بخش بسیار تخصصی است از تجربیات و اطلاعات استفاده نمایید.)

6)تامین وجه کالا درخواست شده:

یکی از گام های واردات مواد شیمیایی در زمانی که کالا آماده ارسال و یا سخت میشود شما باید مبلغ کل پیش فاکتور را پرداخت کنید که در این مورد واحد مالی باید مبلغ را در پیش فاکتور اعلام کند و نوع پرداخت میتواند نقدی یا خرید دیداری باشد اگر خرید به صورت اسنادی باشد باید بر اساس در خواست فروشنده مبلغی به عنوان پیش پردات به حساب مورد نظر  پرداخت کرد تا کالا آماده ارسال یا ساخت گردد که به طور معمول به صورت مبلغ 10% یا 20% و 30% به مبنای اعتباری که فروشنده به خریدار میدهد.

7) بر سر زمان حمل و نقل و شیوه حمل توافقاتی انجام شود.( ترم تحویل )

8) کسب اطلاعات دقیق از مجوز ها و استانداردهای لازم برای انجام واردات و توافق با فروشنده جهت انجام استاندارد ها.

9) اسناد مورد نیاز برای حمل و نقل را با فروشنده چک کنید و کسب تائیدیه از فروشنده جهت توانایی ارائه اسناد فوق( بحث تخصصی)

10) توافق برای بازرسی کالا ( بحث تخصصی)

11) اگر کارت بازرگانی داشته باشید تمامی اسناد که شامل پروفرما و سایر اسناد است به نام شما صدور میگردد ولی اگر کارت بازرگانی نداشته باشید باید از شرکتهای بازرگانی با تجربه کمک بگیرید. این مرحله بسیار اهمیت دارد بایستی با دقت بیشتری انجام شود.

12) انجام ثبت سفارش قبل از پرداخت مبلغی در وزارت بازرگانی کشور، متاسفانه برخی از تاجران به سبک سنتی کار میکنند و ثبت سفارش را در آخرین مرحله حتی پس از پرداخت یا حتی پس از رسیدن کالا به گمرکات انجام میدهند این کار سبب افزایش ریسک واردات میشود زیرا قوانین شناور هستند و ممکن است در هر زمانی قانون تغییر کند و بازگان اطلاع نداشته باشد و ضرر کند. و اگر ثبت سفارش را انجام دهد از بسیاری از مشکلات جلوگیری میکند.

13) تحت شرایط شمولیت دریافت ایران کد و مجوز اولیه استاندارد.

14) دریافت مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه برای واردات قبل از ورود کالا به گمرکات.

15) پیگیری و بررسی آماده سازی یا تولید صحیح و به موقع کالا

16) در صورت نیاز بازرسی قبل از حمل

17) دریافت نمونه کالا بعد از تولید انبوه قبل از حمل کالا و ارائه به لابراتور و مقایسه با نمونه اولیه

18) انجام هماهنگی های لازم برای حمل کالا بر اساس توافق با فروشنده

19) چک کردن پیش نویس اسناد حمل

20) پرداخت مابقی مبلغ کالا که از قبل پیش پرداخت براش پرداخت کرده اید.

21) دریافت اصل اسناد حمل از فروشنده

22) پیگیری رسیدن کالا به گمرک و دریافت اسناد کشتیرانی و دیگر اسناد ها

23) دریافت اسناد تامین ارز

24) در صورت نیاز دریافت اسناد تامین ارز

25) در صورت نیاز دریافت اسناد بازرسی

26) دریافت مجوزهای از سازمان های مربوطه پس از ورود کالا ( مراحل اداری باید قبل از واردات انجام شود)

27) ترانزیت کالا به سایر گمرکات در صوت لزوم

28) ارائه مدارک و توضیحات کامل به ترخیص کار جهت اجام امور ترخیص

29) پرداخت حقوق و عوارض گمرکی و پرداخت سایر هزینه های مربوط به ترخیص کالا

30) بعد از ترخیص حمل کالا به انبار

 

در صورت نیاز به واردات و خرید کالا از کشور های چین و هند با شماره های ما در تماس باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین

محصولات

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . سیلیکون دی اکساید یا اروزیل با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با اضاف شدن مواد مورد نظر غلظت و حالت چسبندگی می شود . بیشترین کاربرد این محصول به عنوان مواد اولیه پر کننده وحجم دهنده مواد است. فرایند تولید اروزیل در فرایندی …

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به دست آید که بلوری نیمه شفاف و جامد است که در رنگ های زرد تا سیاه وجود دارد. رزین ها به دست آمده از ریشه گیاهان یا رزین …

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 یا پلی سوربات 80 چیست پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کاربرد غذایی و دارویی و بهداشتی می باشند. پلی سورباتها مایعاتی روغنی شکل هستند که از اتوکسیله شدن استرهای سوربیتان بدست می آیند. استرهای سوربیتان نیز از واکنش سوربیتول آبگیری شده که به سوربیتان معروف است با …

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکا ساینده ، سیلیکاژل ، سیلیکا غلظت دهنده ، سیلیکا فوم و … از فرم های مختلف این محصول هستند. این محصول عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می …

گلیسیرین

گلیسیرین

خرید گلیسیرین جهت خرید گلیسیرین با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند . این محصول به صورت وارداتی از برند های معروف دنیا از جمله KLK مالزی – دیپر ترکیه و پی تی دوا اندونزی قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، همچنین میتوانید از محصولات تولید ایران نیز خرید کنید . بسته بندی های این محصول به صورت بشکه های فلزی 250 کیلوگرمی می باشد …