پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
پلی سوربات
  • گرید : آرایشی بهداشتی ، خوراکی
  • بسته بندی : بشکه فلزی
  • وزن : 210-220 کیلوگرم
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

پلی سوربات 60 چیست؟

سوربات 60 یا توئین 60 به صورت مایع زرد رنگ است ودارای فرمول ملکولی بنام C24H46O6 (C2H4O) N است.پلی سوربات با نامهای دیگر هم نیز شناخته میشوند مثل سوربیتان پلی اکسی اتیلن منو استئارات یا سوربیتان منو استئارات.
اسم شیمیایی آن پلی سوربات60: 60 Polysorbate است که دارای فرمول شیمیایی: : C64H126O26 میباشد.
بسته بندی آن به صورت بشکه های 220 کیلو گرمی است
کشور تولید کننده این ماده کشور هند واسترلینگ مباشد
از پلی سوربات60به عنوان یک امولسیفایر با HLBبالادر ترکیب با امولسیفایر های HLB پایین برایبه وجود آوردن امولسیفایر پایدار روغن در آب به کار میرود.امولسیفایربا HLB پایین مثل سوربیتان یا ستیل یا استئاریل الکل.
پلی سوربات20ومواد پلی سوربات دیگر مثل پلی سوربات های21-40-60-61-65-80-85گروه ای از سورفکتانت های هیدروفیلی وغیر آلی اند.در محصولات گوناگونی مانند خوشبو کنندهای پوست،محصولات پاک کننده ومراقبتی پوست شامپو ، و پایه های مواد آرایشی ،پودر عطر بکار میرود.

 

کاربرد پلی سوربات 60

۱)استفاده در صنایع غذایی

پلی سوربات 60 در کرم ساختگی، پخته شده و دسرهای یخ زده بکار میرود.این کار به گونه ای شبیه مونوگلیسیرید ها و دیالیزرئید ها کار می کند، اما به مقدار کمی احتیاج دارد. به قارچ سفید کننده ها این امکان را میدهد تا در قهوه حل شود، روغن تره فرنگی را در قالب های تره فرنگی غلیظ نگه می دارد، از خوردن خوب پختن پیشگیری می کند و مانع از تمیز کردن روغن در کرم مصنوعی می شود. پلی سوربات 60 به خاطر یک افزودنی در کیک های میان وعده دوست داشتنی شناخته می شود.

 

۲)استفاده در صنایع دارویی

پلی سوربات 60 در فراورده های پزشکی مثل معالجه، کرم برای جوش وآکنه و درمان های سطحی برای زخم های دهان مانند Orajel کاربرد دارد. افرادی که کوشش می کنند رشد مو را تحریک کنند، احتمال دارد که از مواد شیمیایی استفاده کنند تا سبوم را از بین ببرند، که می تواند از رشد مو جلوگیری کند. ومیتوان در برخی از درمان های خارش واژن بکار گرفته شود.

 

۳)استفاده در صنایع آرایشی

خانواده پلی سوربات در ترکیب مواد تشکیل دهنده همیشه غیر قابل حل هستند. با توجه به روش آب و روغن در فراوردهای آرایشی،در طیف بزرگی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها همچنین تنش سطحی کرم ها و مایعات را کم می کند که در روند امولسیون کمک می کند. در فراوردهای آرایشی گوناگونی مثل شامپو، نرم کننده های پوست، پودرهای معطر، پایه های آرایشی، ضد آفتاب و کرم ضد پیری بکار می رود.

 

مضرات توئین 60

پلی سوربات 60 می تواند تاثیرات باروری و سرطان در میزان بالا را به وجود آورد.با این حال FDA مواد شیمیایی را به به صورت محرمانه برای استفاده خیلی کم در غذا مشخص کرده است.

 

خرید پلی سوربات 60:

جهت خرید و استعلام قیمت و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

03195020085


این نوشته توسط : خانم شکروی در تاریخ : 4:15 ب.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که