× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

کلر هگزیدین دی گلوکونات

دیدن قیمت و اطلاعات
کلر هگزیدین دی گلوکونات
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود.

این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد.

این محلول خاصیت کاتیون دارد. کلر هگزیدین به شکل های مختلفی تحت عنوان دی گلوکونات و استات و هیدروکلرید وجود دارد که در این میان دو شکل دی کلوگونات و استات قابلیت حل شدن در آب را دارند.

کلر هگزیدین دارای خاصیت چسبندگی و اتصال قوی به نواحی مختلف دهان است که باعث می شود به مرور آزاد شود و در یک زمان مشخص، محیط ضدمیکروبی در دهان به وجود بیاورد. از میزان کلر هگزیدین مصرف شده حدود 30 درصد آن در دهان باقی می ماند .

کلر هگزیدین گلوکونات بیشتر به وسیله مدفوع دفع می شود و حدود 1 درصد آن ممکن است توسط ادرار دفع شود.

 

خرید کلر هگزیدین گلوکونات

جهت خرید کلر هگزیدین گلوکونات با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب و یا جهت دریافت اطلاعات و مشخصات فنی این محصول با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

اثرات کلر هگزیدین دی گلوکونات و مقایسه با سایر دهان شویه ها :

مقایسه عملکرد دهان شویه ها در محیط های مختلف هوازی و بی هوازی نشان داده است که کلر هگزیدین هم چنان بهترین دهان شویه است و در بین مقایسه این محلول با دهان شویه های دیگر بهترین استاندارد را دریافت نموده است. بسیاری از دهان شویه های جدید حاصل از کلر هگزیدین فاقد الکل است. وجود الکل در دهان شویه ها می تواند باعث خشکی دهان و مخاط دهانی شود.

بسیاری از دهان شویه ها دارای خاصیت اسیدی هستند که در افراد دارای ناراحتی های گوارشی مشکل ساز می شوند. در این موارد بهتر از از دهان شویه های خنثی استفاده شود.

این دهان شویه بر طیف وسیعی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی و ویروس ها و بعضی از قارچ ها و ویروس های تولید کننده ایدز و هپاتیت اثر دارد. این دهان شویه پلاک دندانی که یکی از عوامل موثر در ایجاد بیماری های پریودنتال است را کاهش می دهد. این محلول هم چنین در جراحی های فک و دهان ، لثه و ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد.

کلر هگزیدین به صورت محلول کاربرد های جدای از دهان نیز دارد.

 

عوارض جانبی مصرف کلر هگزیدین چیست :

جذب پوستی و مخاطی آن از دستگاه گوارش به دلیل خاصیت کاتیونی آن حداقل می باشد. اثرات سمی و سرطان زایی از این ماده در آزمایشگاه دیده نشده است.

کلر هگزیدین طعم ناخوشایندی دارد و می تواند تغییرات موقتی در حس چشایی ایجاد کند. این ماده به ویژه بر حس شوری تاثیر دارد که موجب احساس بیمزه بودن غذاها می شود. این تغییر ایجاد شده به وسیله کلر هگزیدین به دلیل دناتوره کردن پروتئین های سطحی قرارگرفته بر روی جوانه های چشایی است.

این ماده باعث ایجاد رنگ قهوه ای بر روی دندان ها و پرکردگی همرنگ دندان مخاط دهان و زبان می شود. در استفاده بیش از سه هفته می تواند باعث تغییر رنگ دندان و تغییر در حس چشایی بشود. کلر هگزیدین هم چنین می تواند باعث ایجاد جراحت های مخاطی در دهان شود. در موارد نادری نیز تورم غده های پاراتیروئیدی در اثر مصرف این محلول گزارش شده است. کلر هگزیدین با اثر بر تجزیه گلوکز در باکتری ها از تولید اسید توسط آن ها جلوگیری می کند و محیط را قلیایی نگه می دارد که این عامل باعث تشکیل جرم لثه ای می شود.

در صورت بلع این ماده ممکن است سردرد، سرگیجه، تاری خفیف دید، دل درد و دل پیچه مشاهده شود و از بین رفتن چشایی به مدت 8 ساعت و بازگشت تدریجی آن طی 48 ساعت آینده.

کلر هگزیدین ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک در بدن شود.

 

کاربرد کلر هگزیدین دی گلوکونات چیست

کلر هگزیدین گلوکونات در محصولاتی که برای تمیز کردن و آماده سازی پوست برای عمل جراحی و برای کاهش خطر عفونت های پوستی قبل از تزریق به کار می رود. این محصولات در قالب محلول، شوینده ، اسفنج ها و سواب هستند. در بعضی موارد واکنش های آلرژیک این ماده به قدری است که می تواند موجب مرگ بشود. به دلیل اهمیت این موضوع در واکنش های آلرژیک به افراد توصیه می شود در صورت مشاهده اثرات آلرژیک بعد از مصرف مواد حاوی کلر هگزیدین سریعا به اورژانس مراجعه کنند.

Chlorhexidine

کلر هگزیدین باعث ایجاد آنافیلاکسی در بعضی از موارد می شود. آنافیلاکسی یا پیش دفاعی یک واکنش آلرژیک جدی است که به صورت کاملا ناگهانی شروع می شود و باعث مرگ می شود.

آنافیلاکسی با علائمی مانند ضایعات جلدی، خارش، تورم گلو و افت فشار خون را باعث می شود.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن کرچک

 

مقدار معمول بزرگ سالان برای التهاب لثه :

15 میلی لیتر از دهان شویه را به مدت 30 ثانیه و 2 بار در روز در دهان بدون رقیق سازی قرقره کنید.

نکات توصیه شده برای مصرف این ماده : بعد از مصرف کلر هگزیدین نباید بلافاصله دهان را با آب بشویید. دهان شویه باید بعد از وعده های غذایی مصرف شود. استفاده از این ماده برای کودکان زیر 2 ماه توصیه نمی شود. مصرف این ماده باید با مشورت پزشک باشد.

ویژگی های کلر هگزیدین گلوکونات چیست :

حفظ بهداشت حفره دهانی، مراقبت های بعد جراحی در حفره دهانی ، ضد میکروب و ضد پلاک قوی ، عدم تحریک و ایجاد خشکی در دهان ، درمان عفونت های دهانی و زخم های ناشی از التهاب لثه ، درمان زخم های مخاط دهان ، پیشگیری و درمان استوماتیت و غیره.

 

آنالیز کلر هگزیدین برند NOVUS IMPEX :

 

result quality criterion item
an almost colorless liquid an alomost colorless or pale yellowish liquid description
complies miscible with water, with not more than 3 parts of acetone and with not more than 5 parts of ethanol(96%) solubility
complies to compare with the chlorhexidine WRS identification-A by IR
complies the principal spot in the chromatogram obtaind with the test solution is similarv in position, colour and size to the principal spot in the chromatogram obtaind with the reference solution identification-B by TLC
1.064 1.06 to 1.07 relative density
5.82 5.5 to 7 PH
complies max 500 ppm, calculated with reference to chlorhexidine digluconate solution imp. p(chloroaniline)
0.06% not more than 0.2% related substance impurity L
below disregard limit not more than 0.2% impurity Q
below disregard limit not more than 0.3% impurity G
0.07% not more than 1.0% impurity N
below disregard limit not more than 0.2% impurity B
not detected not more than 0.2% impurity F
not detected not more than 0.4% impurity A
0.21% not more than 0.5% impurity H
0.06% not more than 0.4% impurity I+O
not detected not more than 0.4% impurity J
below disregard limit not more than 0.4% impurity K
below disregard limit not more than 0.10% unspecified impurities
0.4% not more than 3.0% total impurity
200.4 g/l aqueous solution of 1, l’-(hexane-1, 6-diyl) bis[5-(4-chlorophenyl) biguanide] di-D-digluconate contains not less than 190 g/l and not more than 210 g/l assay
0.004 ABs absorbent not more than 0.03 at 480 nm color test

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اکسیژن آن صفر است.که به شکل مایعی بیرنگ است.وبرای اولین باردرسال 1870تولید شد و از آن به عنوان ضدیخ درتولید دینامیتهای بادرجه انجماد پایین استفاده می شود و توان خردکنندگی آن بالا است ودر دمای ۲۲ درجه سانتی گراد زیر صفر یخ میزند. برای پایین آوردن درجه انجماد در ساختار انواع دینامیت ها در …

پنتا اریتریتول

پنتا اریتریتول

پنتا اریتریتول چیست؟ پنتا اریتریتول (Pentaerythritol) فرمول شیمیایی C5H12O4 شناسه ترکیب 66460 جرم مولی آن ۱۳۶٫۱۵ گرم بر مول شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید است. فرمول ملکولی: C5H12O4 قابلیت حلالیت: محلول در متانول، اتانول، گلیسرول، اتیلن گلایکول و فرمآلدهید؛ نامحلول در استون، بنزن، پارافین، اتر و تتراکلرید کربن حلالیت در آب: 6/5 گرم در 100 سی سی آب 15 درجه جرم مولی: 15/136 گرم بر مول دانسیته: 396/1 گرم بر سانتی متر مکعب نقطه جوش: 276 درجه سانتی گراد نقطه ذوب: 5/260 درجه سانتی گراد فشار بخار: 0/00000008 میلی …