روغن درخت چای

روغن درخت چای

روغن های تخصصی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg
  • شکل ظاهری ......... ماده روغنی زرد کمرنگ تا بی رنگ
  • بو ......... بوی شبیه به اکالیپتوس
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن درخت چای چیست؟ روغن درخت چای از برگ های گیاه ملالوکا آلترنیفولیا (Melaleuca alternifolia) به دست می‌آید. این گیاه بومی استرالیا است و با درخت چای سیاهی که نوشیدنی‌ محبوبمان است، تفاوت دارد. این درخت اندازه کوچکی دارد و برگ هایی نرم با طول زیاد و عرض کم دارد. بومیان استرالیا از خواص این گیاه برای درمان سرفه و بیماری های پوستی استفاده می‌کرده‌اند. برای روغن گیری ابتدا برگ های این گیاه جمع آوری شده و در مخزنی قرار داده میشود تا به روش تقطیر با بخار آب، روغن چای استخراج شود. این روغن بویی شبیه...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای از برگ های گیاه ملالوکا آلترنیفولیا (Melaleuca alternifolia) به دست می‌آید. این گیاه بومی استرالیا است و با درخت چای سیاهی که نوشیدنی‌ محبوبمان است، تفاوت دارد. این درخت اندازه کوچکی دارد و برگ هایی نرم با طول زیاد و عرض کم دارد. بومیان استرالیا از خواص این گیاه برای درمان سرفه و بیماری های پوستی استفاده می‌کرده‌اند. برای روغن گیری ابتدا برگ های این گیاه جمع آوری شده و در مخزنی قرار داده میشود تا به روش تقطیر با بخار آب، روغن چای استخراج شود. این روغن بویی شبیه به گیاه اکالیپتوس دارد.

درخت چای

درخت چای

خواص روغن درخت چای

اصلی ترین خاصیت این روغن ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس این روغن است. تحقیقات مختلف در سرتاسر جهان این خواص را تایید کرده اند. می‌توان از این روغن برای رفع جوش و آکنه استفاده کرد و عفونت های پوستی را درمان نمود. این محصول ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می‌شود و میتواند برای ضدعفونی کردن زخم ها و خراش ها به کار برده شود.

در منابع مختلف به خاصیت دفع حشرات قوی این روغن اشاره کرده اند. این محصول در بهبود پسوریازیس نقش موثری دارد اما به دلیل اینکه استفاده از این روغن می‌تواند باعث خشکی پوست شود، توصیه میگردد که از ترکیب این روغن با روغن نارگیل یا شی باتر استفاده شود. می‌توان از این روغن در درمان شوره سر و التهابات کف سر استفاده کرد. درمان بیماری های قارچی پوست نیز از دیگر خواص این روغن به شمار می‌رود.

 

روش استفاده

روغن درخت چای بسیار قوی است و توصیه میشود با روغن های دیگر مانند زیتون و روغن بادام و … ترکیب شود و سپس مستقیما بر روی پوست استفاده گردد. از دیگر استفاده های این روغن می‌توان به کاربرد در شوینده های بهداشتی، ژل های ضدعفونی و انواع لوازم آرایشی مانند کرم ضد جوش و… اشاره کرد. این محصول در پماد های دارویی نیز قابل استفاده است.

 

روغن درخت چای برای واژن :

این روغن یکی از محصولات بسیار عالی جهت رفع عفونت های مجاری ادراری است برای همین منظور در تولید ژل ها و مایع های ضد عفونی کننده واژن میتوان از این محصول استفاده نمود.

 

روغن درخت چای برای جای جوش :

به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی مصرف این روغن علاوه بر افزایش رطوبت پوست میتواند باعث از بین رفتن باکتری های ایجاد کننده جوش شود و تعادل چربی پوست را برقرار سازد.

 

عوارض جانبی

این روغن عوارض جانبی خاصی ندارد و فقط مواردی بروز آلرژی و حساسیت نسبت به این روغن را گزارش کرده اند. این محصول نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

خرید روغن درخت چای:

این محصول به صورت وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/abtinche/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/abtinche/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/abtinche/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/abtinche/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35