× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

دئوکسی آربوتین

دیدن قیمت و اطلاعات
آربوتین
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

آربوتین چیست؟

آربوتین یک ترکیب شیمیایی است که توانایی مهار کردن آنزیم تیرویناز و دوپابیوسنتز را دارد.آربوتین با مهار کردن این آنزیم ها ملانین را در اپیدرم متوقف میکند.آربوتین قابلیت حل شدن در آب سرد را دارد به آسانی در آب سرد حل میشود.و میتوان از آن در صنعت لوازم آرایشی استفاده کرد.و از آن درساخت کرم های روشن کننده میتوان استفاده کرد.

 

آربوتین و فواید پوستی

بیماری های پوستی هایپر پیگمنتاسیون پیگمانتاسیون میتواند هایپر یا هایپو باشد.هایپر پیگمانتاسیون یک عارضه ی پوستی است براثر جمع شدن نا هماهنگ رنگدانه های ملانین در پوست به وجود می آید.این بیماری در بین زنان بسیار شایع است اما بی خطر است.از سن ۴۰سالگی به بعد از هر سه زن یکنفر به این عارضه مبتلا میشود واز سن ۵۰سالگی به بالا تقریبا حدود۹۰درصد زنان به هایپرپیگمنتیشن دچار میشوند. برای نابود کرد لکه های پیری وهایپرپیگمنتاسیون میتوان از لیزر کمک گرفت. ولی راه آسان تر ان استفاده از کرم های آربوتین است.

شناخت لکه های پیری وخورشیدی

لکه های خورشیدی:در هر مقطع سنی ممکن است لکه های خورشیدی ایجاد شوند برای نابود کردن این نوع از لکه ها از فراورده های بهداشتی ضد لک که دارای هیدروکینون،نیاسین آمید وترکیبات ویتامینc وترکیبات گیاهی خاص احتیاج است.در ضمن در زمان استفاده از این فراورده باید از کرم ضد آفتاب استفاده کنید و برای پشت دست ها و قفسه سینه هم باید ضد آفتاباستفاده شود.پس توجه داشته باشید که با هربار شستن دست ها اثر ضد آفتاب از بین میرود وباید دوباره تجدید شود.آزالئک اسید، آربوتین وفلاوونوئدها،نیاسین آمیدهاوپلی فنل ها ترکیبات روشن ‌کننده بسیار مفیدی هستند.

روشن کردن پوست

میل به داشتن پوست تیره یا روشن در بین افراد متفاوت است با عنوان مثال زن های آسیایی گرایش به پوست سفید دارند ولی بلعکس زنان اروپایی گرایش به پوست برنزه را دارند.رنگ یک از ملاک های زیبایی به حساب می آید در فرهنگ آسیایی پوست روشن در مرتبه ی ثروت و تحصیلات قرار میگیرد ولی پوست تیره در مرتبه ی پایین مثل کار کردن در مزارع در زیر نور آفتاب نسبت داده شده است.تقریبا۸۰درصد از زنان آسیایی بخاطر تیره بودن پوستشان ناراحت هستند ولی برای زنان اروپای پوست تیره معنی سلامتی وشادابی را در بر دارد.محصولات روشن کننده فقط برای روشن شدن پوست نیستند بلکه از آنها برای از بین بردن لک ها هم استفاده میشود.هیدروکینون وآربوتین کوجیک اسید از ترکیبات روشن کننده پوست به حساب می آیند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خاک دیاتومه

 

ضد لک های بر پایه آربوتین

یکبتا دی گلوکوپیرانوزید طبیعی است که در سازه ی خود یک اتصال هیدروکینون به یک ملکول گلوکز است.این ماده در درخت گلابی ، گندم،هم پیدا میشود خاصیت روشن کنندگی پوست در این ماده بخاطر مهار آنزیم تیروزیناز است.
آربوتین یکی زیر مجموعه های هیدروکینون است که در کرم های ضد لک استفاده دارد

همچنین مطالعه کنید:  روغن سدر

استفاده از فراوردهای دارای آربوتین صبر وبردباری را طلب میکند. احتمال دارد روندمصرف این محصول چند هفته یا چند ماه به درازا بکشد تا اثر خود را نشان دهد. در بعضی از محصولات روشن‌کننده پوست که از مواد شیمیایی قویتری مانند جیوه استفاده می‌ شود تا فرد در زمان استفاده نتیجه سریع‌تری از محصول بگیرد که ، مصرف طولانی مدت آن، تاثیر بدی روی پوست بر جا می‌گذارد خطر سرطان را افزایش می‌دهد.

 

کرم های آربوتین

از کرم‌های دارای آربوتین، همیشه به عنوان کرم‌های روشن کننده پوست و مرطوب‌کننده عرضه میشود. از این کرم‌ها برای از بین بردن نابرابری های رنگی پوستی استفاده میشود این کرم با کم کردن رنگدانه‌های ملانین، لکه‌های پوستی را کم می‌ کند. آربوتین به طور طبیعی در گلابی، گندم و برگ‌های میوه‌های مثل توت‌فرنگی وجود دارد. این کرم طبیعی، با هم پوست بدن همخوانی دارد عوارض کمتری برای پوست در پی خواهد داشت. این خصوصیات بی‌خطربودن این محصول را دلیل نمیشود.

آربوتین ترکیب شیمیایی است که تشکیل شده از مولکولی به نام گلیکوزید و عنصری آلی به نام اتر.این ماده، از برگ‌های گیاه بیربری درست شده است. این ترکیب،را با مواد دیگر که برای پوست ما مفید هستند مانند ویتامین‌ها، مرطوب‌کننده‌ها و اسیدهای ضدباکتری‌های جوش صورت ترکیب می‌شود و کرم آربوتین را ساخته میشود.

تاثیر کرم روشن کننده پوست آربوتین

این کرم مقدار ملانین پوست را کم میکند. اجتماع زیاد ملانین ها در یک قسمت، منجر به تیره‌شدن رنگ پوست می‌شود. بنابراین این کرم‌ها در از بین بردن لکه‌های تیره کاربرد اساسی دارد. کک‌ومک ها و قسمت های تیره پوست ناشی از جمع شدن ملانین است که متوان با مصرف این کرم از شر لک ها خلاص شد. نورآفتاب هم منجر به افزایش ملانین ها میشود و تیره شدن پوست را در پی خواهد داشت به همین علت سبب برنزه شدن پوست میشود.

 

عوارض استفاده از کرم‌های حاوی آربوتین

پوست‌های حساس به کرم‌های دارای آربوتین واکنش از خود نشان میدهند،پس استفاده از کرم را در زمان معین قرار دهید.مثلا صبح و شب به طور منظم روی صورت استفاده شود. بسیاری از کرم‌های گیاهی ایجاد حساسیت میکند که در صورت حساسیت باید استفاده از آن را قطع کنید و از پزشک خود مشاوره بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید پتاسیم یدید

پتاسیم یدید

پتاسیم یدید چیست؟ ید عنصری ضروری برای بدن انسان است که نقش حیاتی در عملکرد غده تیروئید دارد. کمبود ید می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلفی از جمله گواتر، کم‌کاری تیروئید و عقب‌ماندگی ذهنی شود. پتاسیم یدید رایج‌ترین شکل ید است که به عنوان مکمل غذایی و در نمک یددار استفاده می‌شود. این ترکیب به راحتی توسط بدن جذب می‌شود و می‌تواند به حفظ سطح ید در بدن کمک کند. در این مقاله، به بررسی موارد مهمی همچون فواید، کاربرد و خرید پتاسیم یدید خواهیم پرداخت. پتاسیم یدید، با فرمول شیمیایی …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …