روغن سدر

  • گرید ......... دارویی ، آرایشی بهداشتی
روغن سدر چیست؟ سدر نوعی درخت همیشه سبز است که به خانواده مخروطیان تعلق دارد. این درختان بومی قسمت‌ های آسیای میانی هستند اما امروزه شما می‌ توانید آن ها را در بسیاری از کشورهای دنیا مشاهده کنید. سدر شباهت‌ های بسیار زیادی به درخت کاج دارد و حتی میوه‌ های آن ها نیز بسیار به یکدیگر نزدیک هستند به طوری که تشخیص آن گاهی تنها به وسیله افراد متخصص میسر می‌شود. از این درخت محصولی به اسم روغن سدر به دست می‌ آید که سرشار از خواص و فواید درمانی است. به همین دلیل استفاده از روغن سدر در طب سنتی آسیایی بسیا...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن سدر چیست؟

سدر نوعی درخت همیشه سبز است که به خانواده مخروطیان تعلق دارد. این درختان بومی قسمت‌ های آسیای میانی هستند اما امروزه شما می‌ توانید آن ها را در بسیاری از کشورهای دنیا مشاهده کنید. سدر شباهت‌ های بسیار زیادی به درخت کاج دارد و حتی میوه‌ های آن ها نیز بسیار به یکدیگر نزدیک هستند به طوری که تشخیص آن گاهی تنها به وسیله افراد متخصص میسر می‌شود. از این درخت محصولی به اسم روغن سدر به دست می‌ آید که سرشار از خواص و فواید درمانی است. به همین دلیل استفاده از روغن سدر در طب سنتی آسیایی بسیار شایع می‌ باشد.

روغن سدر از قطعات چوب درخت سدر استخراج می شود ، مواد تشکیل دهنده روغن سدر شامل: آلفا سدرین، بتا سدرین، سدرول، ویدرول، ﺗﻮﺟﻮﭘﺴﻦ و گروهی از سسکوئیترپن‌‌ها می باشد که برای سلامتی بسیار مفید می باشند.

 

خواص روغن سدر:

ریزش مو را درمان می‌کند:

سدر  فولیکول‌های مو را تقویت می‌کند و گردش خون را به پوست سر بهبود می‌دهد. تحقیقات در زمینه‌ی استفاده از روغن‌های معطر برای بیماران مبتلا به آلوپسی تایید می‌کند که روغن معطر سدر در ترکیب با رزماری، اسطوخدوس و آویشن دارای اثر بدون خطر و قابل‌توجهی روی درصد بالایی از افرادی است که از ترکیب استفاده می‌کنند.

روشن کننده رنگ پوست:

روغن سدر یکی از برترین روغن های گیاهی جهت روشن نمودن رنگ پوست می باشد که به عنوان یک عنصر کلیدی در تهیه بیشتر محصولات روشن کننده پوست از آن استفاده می شود . استفاده از اسانس سدر  می تواند گردش خون را در پوست بهبود بخشیده و از این طریق در سفید شدن پوست تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید کربن فعال

 

کاهش اسپاسم:

یکی دیگر از خواص مهمی که به مصرف این روغن نسبت می‌ دهند، کاهش اسپاسم می‌ باشد. تقریباً تمام انواع اسپاسم را می‌ توان با استفاده از این روغن از بین برد. این موضوع شامل اسپاسم‌ هایی که بر سیستم تنفسی، روده، عضلات، قلب و اعصاب تأثیر می‌گذارند نیز می‌ شود. پس اگر شما هم دچار مشکلات اسپاسمی هستید، بهتر است استفاده از این روغن را مدنظر داشته باشید.

زخم‌های سطحی پوست را درمان می‌کند:

سدر  دارای خواص ضدعفونی‌کننده است و بنابراین می‌تواند در درمان زخم‌های جزئی و آسیب ایجاد شده روی پوست موثر باشد. این روغن مانع از ورود عفونت و سموم به بدن می‌شود.

سایر روغن سدر :

  • سلامت پوست و درمان اگزما
  • افزایش رشد مو
  • رفع خشکی پوست
  • داراي خواص ضد عفوني طبيعي
  • کاهش آرتریت
  • دئودورانت‌ طبیعی ( نوعی خوش بو کننده و لوسیون بدن )
  • آرام بخش طبیعی
  • دیورتیک طبیعی (افزایش ادرار)
  • بهبود تمرکز و ADHD
  • تسکین سرفه
  • رفع اشکال سیستم گوارش برای دفع
  • درمان استرس
  • مبارزه با عفونت و قارچ
  • درمان آکنه

 

خرید روغن سدر:

آبتین شیمی وارد کننده مواد شیمیایی و روغن های تخصصی از معتبرترین برند ها است.

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360