× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

کارواکرول

دیدن قیمت و اطلاعات
کارواکرول
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

 کارواکرول

کارواکرول (به انگلیسی: Carvacrol) با فرمول شیمیایی C10H14O است. این ماده یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 10364 است و جرم مولی آن 150.217 g/mol است.

کارواکرول یک فنل است که مشتق مونوترپن طبیعی cymene است. این ماده به عنوان کنترل کننده و مهارکننده رشد باکتریایی و به عنوان یک افزودنی غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.فعال‌کننده قوی پتانسیل گیرنده (TRPV3) و (TRPA1)کانال‌های یون انسان است.

این محصول با مولکول فرار ناپذیر،یک عامل طعم دهنده، یک عامل ضد میکروبی است.این ماده خواص درمانی فراوانی دارد.

کارواکرول یک ماده‌ای شیمیایی است و در گیاهانی مانند مرزنجوش، ترنج وحشی، آویشن و گوجه‌فرنگی وجود دارد، و این ماده در اکسیژن بسیار فراوان وجود دارد. کارواکرول ماده ایست که به روغن زیتون کمی عطر و طعم تند می‌دهد، این ماده بدون رنگ است و دارای بوی گرمی است. یکی از منابع اصلی این ماده، روغن خالص سرکه است که حاوی ۶۰ تا ۸۰ درصد از این ماده شیمیایی است. این ماده محلول در اتانول و اتر است و در این محلول بسیار وجود دارد ،اما در آب محلول نیست.

خرید کارواکرول:

جهت خرید کاروا کرول با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

کارواکرول 10 درصد

دندان درد یکی از دردناک ترین تجربه هاییست که اکثر افراد آن را تجربه کرده اند. دندان درد میتواند علت های متفاوتی داشته باشد که از آنها میتوان به عفونت لثه، پوسیدگی و یا شکستگی دندان اشاره کرد. دارو ها و مسکن های بسیاری برای از بین بردن این درد وجود دارد. قطره دنتول یکی از موثر ترین این داروهاست. قطره دنتول بر پایه کارواکرول 10 درصد تولید میشود و به نسبت دیگر داروها، میتواند تاثیر چند برابری داشته باشد. کارواکرول 10 درصد همتنند اوژنول، قدرت تسکین دهنده و بی حس کنندگی فوق العاده بالایی داشته باشد.

ویژگی ها و کاربردهای کارواکرول

  •  تاثیر روی سلول های سرطانی

آزمایشات نشان می دهد که با مصرف کارواکرول سرعت مرگ سلول های سرطان سینه افزایش می یابد. مطالعه ی دیگری در دانشگاه لانگ آیلند نیز نتایج این چنینی را در سلول های سرطان پروستات نشان داد.و از مهم‌ترین مزایای بهداشتی آن، میتوانیم از اثرات ضد سرطانی آن نام ببریم. این ماده نتیجه های امیدوار کننده ای در خصوص سرطان های مختلف مانند
سرطان سینه، سلول‌های سرطانی ریه و دهان نشان داده است. و مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ منتشر شد که نشان داد کارواکرول در تسکین مرگ سلول‌های سرطانی سینه تاثیر گذار بوده است.

  •  ضد التهابی

کارواکرول با وجود مهار آنزیمی به نام COX-2 است که اثر ضد التهاب قوی دارد.
شواهد بالینی نشان می دهد که کارواکرول تورم ، قرمزی و التهاب را کاهش می دهد چون COX-2 باعث قرمزی و تورم میشود و کارواکرول این را مهار میکند.

  • ضد باکتری

این ماده دارای ویژگی های ضد ویروسی، آنتی‌اکسیدان و ضد قارچی است.
کارواکرول ترکیب ضد میکروبی قوی است و باعث نابودی باکتری های مضر و بیماری زا می شود و همچنین خطر ابتلا به اسهال، استفراغ و حتی نارسایی کلیه را کمتر میکند. کارواکرول باعث زیادشدن نفوذپذیری غشای سلولی باکتری، بر هم خوردن تعادل یونی دو طرف غشا و در نهایت منجر به تخریب غشای سلولی باکتری می شود.

این ماده یک مونوتراپوئن فنولیک است که اکثراً در روغن اسانس پونه وجود دارد، و یکی از مهم‌ترین مواد شکل‌دهنده EO است که نمایشگر فعالیت ضد میکروبی علیه طیف وسیعی از باکتری‌ها است.

این ماده عفونت‌های باکتریایی، عفونت‌های قارچی، انگل‌ها، ویروس‌های التهابی را درمان می‌کند.

  • ضد قارچ

بارز ترین عفونت های قارچی اکثرا توسط قارچی به نام کاندیدا آلبیکنس تشکیل می شود. این عفونت ها معمولا با علائمی مانند: خستگی، درد مفاصل، نفخ و افزایش وزن همراه است. همچنین این قارچ اکثرا در دهان، دستگاه تناسلی و دستگاه گوارش رشد پیدا می کند اما این قارچدر دیگر نقاط بدن نیز دیده شده است. تحقیقات نشانگر این است که کارواکرول خطر مبتلا شدن به بیماری های قارچی ناشی از کاندیدا آلبیکنس را کمتر میکند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : مونوسدیم گلوتامات

 

از دیگر فایده های جالب این ماده پاک کننده قوی و ماثر برای سطوح پلاستیک و همچنین فولاد ضد زنگ است.

این ماده در اسانس روغن آویشن، روغن نارگیل و نارگیل وحشی وجود دارد. اسانس آویشن دارای ۵ تا ۷۵ درصد کارواکرول است، در حالی‌که گونه‌های Satureja (تلخ) دارای ۱ تا ۴۵ درصد هستند. Origanum majorana و Dittany از کرت در کارواکرول غنی هستند.

این ماده چون حاوی خواص ضد میکروبی بسیار خوبی است موجب مصرف آن در لوازم آرایشی، نگهدارنده‌های مواد غذایی و برخی از دارو ها می‌شود. با توجه به نتایج آزمایشگاهی یکی از ویژگی های جالب کارواکرول خالص این است که این ماده تقریبا نیمی از توانایی برای تخریب پاتوژل هارا به عنوان روغن خالص دارد.

در طی نتایج آزمایشات، کارواکرول در مقایسه با هیدروکسید کلسیم در زمان‌های کمتری می‌تواند اثرات ضد میکروبی مناسب خود را اعمال کند.

کارواکرول و دیابت

دیابت یکی از بیماری های بسیار شایع است . این بیماری از اختلالات متابولیکی است و در اغلب کشور ها شیوع دارد. نفروپاتی یکی از عوارض مهم در دیابت است و همینطور هم تعدادی مکانیسم برای این نفروپاتی دیابتی پیشنهاد شده و از مهم ترین انها استرساکسیداتیو است.

کارواکرول به ­عنوان یک آنتی­ اکسیدان قوی فعالیت جاروب­ کنندگی رادیکال­های آزاد را دارد. یافته ­های مطالعاتی نشان داده که کارواکرول اثرات محافظتی بر کم شدن آسیب اکسیداتیو ناشی از نفروپاتی بافت کلیه دارد  و می تواند اثرات آنتی اکسیدانی شبیه به ویتامین E از خود نشان دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …