کارواکرول

کارواکرول

  • شکل ظاهری ......... مایع طلایی
  • بسته بندی ......... گالن ۵۰ کیلوگرمی
  • گرید ......... آرایش بهداشتی، صنعتی، دارویی، خوراکی
کارواکرول کارواکرول (به انگلیسی: Carvacrol) با فرمول شیمیایی C10H14O است. این ماده یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 10364 است و جرم مولی آن 150.217 g/mol است. کارواکرول یک فنل است که مشتق مونوترپن طبیعی cymene است. این ماده به عنوان کنترل کننده و مهارکننده رشد باکتریایی و به عنوان یک افزودنی غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.فعال‌کننده قوی پتانسیل گیرنده (TRPV3) و (TRPA1)کانال‌های یون انسان است. کارواکرول یک ماده ای با مولکول فرار ناپذیر،یک عامل طعم دهنده، یک عامل ضد میکروبی است.کارواکرول خو...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

کارواکرول

کارواکرول (به انگلیسی: Carvacrol) با فرمول شیمیایی C10H14O است. این ماده یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 10364 است و جرم مولی آن 150.217 g/mol است.

کارواکرول یک فنل است که مشتق مونوترپن طبیعی cymene است. این ماده به عنوان کنترل کننده و مهارکننده رشد باکتریایی و به عنوان یک افزودنی غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.فعال‌کننده قوی پتانسیل گیرنده (TRPV3) و (TRPA1)کانال‌های یون انسان است.

کارواکرول یک ماده ای با مولکول فرار ناپذیر،یک عامل طعم دهنده، یک عامل ضد میکروبی است.کارواکرول خواص درمانی فراوانی دارد

کارواکرول یک ماده‌ای شیمیایی است و در گیاهانی مانند مرزنجوش، ترنج وحشی، آویشن و گوجه‌فرنگی وجود دارد، و این ماده در اکسیژن بسیار فراوان وجود دارد. کارواکرول ماده ایست که به روغن زیتون کمی عطر و طعم تند می‌دهد، این ماده بدون رنگ است و دارای بوی گرمی است. یکی از منابع اصلی این ماده، روغن خالص سرکه است که حاوی ۶۰ تا ۸۰ درصد از این ماده شیمیایی است. این ماده محلول در اتانول و اتر است و در این محلول بسیار وجود دارد ،اما در آب محلول نیست.

ویژگی ها و کاربردهای کارواکرول

  •  تاثیر روی سلول های سرطانی

آزمایشات نشان می دهد که با مصرف کارواکرول سرعت مرگ سلول های سرطان سینه افزایش می یابد. مطالعه ی دیگری در دانشگاه لانگ آیلند نیز نتایج این چنینی را در سلول های سرطان پروستات نشان داد.و از مهم‌ترین مزایای بهداشتی آن، میتوانیم از اثرات ضد سرطانی آن نام ببریم. این ماده نتیجه های امیدوار کننده ای در خصوص سرطان های مختلف مانند
سرطان سینه، سلول‌های سرطانی ریه و دهان نشان داده است. و مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ منتشر شد که نشان داد کارواکرول در تسکین مرگ سلول‌های سرطانی سینه تاثیر گذار بوده است.

  •  ضد التهابی

کارواکرول با وجود مهار آنزیمی به نام COX-2 است که اثر ضد التهاب قوی دارد.
شواهد بالینی نشان می دهد که کارواکرول تورم ، قرمزی و التهاب را کاهش می دهد چون COX-2 باعث قرمزی و تورم میشود و کارواکرول این را مهار میکند.

  • ضد باکتری

این ماده دارای ویژگی های ضد ویروسی، آنتی‌اکسیدان و ضد قارچی است.
کارواکرول ترکیب ضد میکروبی قوی است و باعث نابودی باکتری های مضر و بیماری زا می شود و همچنین خطر ابتلا به اسهال، استفراغ و حتی نارسایی کلیه را کمتر میکند. کارواکرول باعث زیادشدن نفوذپذیری غشای سلولی باکتری، بر هم خوردن تعادل یونی دو طرف غشا و در نهایت منجر به تخریب غشای سلولی باکتری می شود.

کارواکرول یک مونوتراپوئن فنولیک است که اکثراً در روغن اسانس پونه وجود دارد، و یکی از مهم‌ترین مواد شکل‌دهنده EO است که نمایشگر فعالیت ضد میکروبی علیه طیف وسیعی از باکتری‌ها است.

این ماده عفونت‌های باکتریایی، عفونت‌های قارچی، انگل‌ها، ویروس‌های التهابی را درمان می‌کند.

  • ضد قارچ

بارز ترین عفونت های قارچی اکثرا توسط قارچی به نام کاندیدا آلبیکنس تشکیل می شود. این عفونت ها معمولا با علائمی مانند: خستگی، درد مفاصل، نفخ و افزایش وزن همراه است. همچنین این قارچ اکثرا در دهان، دستگاه تناسلی و دستگاه گوارش رشد پیدا می کند اما این قارچدر دیگر نقاط بدن نیز دیده شده است. تحقیقات نشانگر این است که کارواکرول خطر مبتلا شدن به بیماری های قارچی ناشی از کاندیدا آلبیکنس را کمتر میکند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : مونوسدیم گلوتامات

 

از دیگر فایده های جالب این ماده پاک کننده قوی و ماثر برای سطوح پلاستیک و همچنین فولاد ضد زنگ است.

این ماده در اسانس روغن آویشن، روغن نارگیل و نارگیل وحشی وجود دارد. اسانس آویشن دارای ۵ تا ۷۵ درصد کارواکرول است، در حالی‌که گونه‌های Satureja (تلخ) دارای ۱ تا ۴۵ درصد هستند. Origanum majorana و Dittany از کرت در کارواکرول غنی هستند.

این ماده چون حاوی خواص ضد میکروبی بسیار خوبی است موجب مصرف آن در لوازم آرایشی، نگهدارنده‌های مواد غذایی و برخی از دارو ها می‌شود. با توجه به نتایج آزمایشگاهی یکی از ویژگی های جالب کارواکرول خالص این است که این ماده تقریبا نیمی از توانایی برای تخریب پاتوژل هارا به عنوان روغن خالص دارد.

در طی نتایج آزمایشات، کارواکرول در مقایسه با هیدروکسید کلسیم در زمان‌های کمتری می‌تواند اثرات ضد میکروبی مناسب خود را اعمال کند.

کارواکرول و دیابت

دیابت یکی از بیماری های بسیار شایع است ، این بیماری از اختلالات متابولیکی است و در اغلب کشور ها شیوع دارد. نفروپاتی یکی از عوارض مهم در دیابت است و همینطور هم تعدادی مکانیسم برای این نفروپاتی دیابتی پیشنهاد شده و از مهم ترین انها استرساکسیداتیو است.

کارواکرول به ­عنوان یک آنتی­ اکسیدان قوی فعالیت جاروب­ کنندگی رادیکال­های آزاد را دارد. یافته ­های مطالعاتی نشان داده که کارواکرول اثرات محافظتی بر کم شدن آسیب اکسیداتیو ناشی از نفروپاتی بافت کلیه دارد  و می تواند اثرات آنتی اکسیدانی شبیه به ویتامین E از خود نشان دهد.

 

خرید کارواکرول:

جهت خرید و استعلام قیمت و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360