پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
ستئارات 25
  • شکل ظاهری : گرانول یا پودر سفید رنگ
  • شکل ظاهری : کیسه 25 کیلوگرمی
  • گرید : آرایشی بهداشتی
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

ستئارات 25 چیست؟

ستئارات 25 از لحاظ ظاهری ذرات سفید رنگی است که فاقد بو است معمولا دوزمصرفی آن 1% الی 3% است . در دسته پلی اکسی اتیلن اتر است که از الکل های چرب اشباع شده (ستیل،استریل الکل) مشتق شده است.این ماده در آب و الکل حل میشود. و در صورت یک محلول کلوئیدی قابل اختلاط با مواد معدنی، سبزیجات یا چربی های مصنوعی و روغن است.و درصد HLB این محصول 16.27 است. این ماده به عنوان امولوسیفایر مورد استفاده است و در بازار جهانی معروف است. این ماده با سایر ترکیبات فعال سازگاری دارد و با روغن نیز سازگار است.کاربردی برای تثبیت ذرات متفرق و پراکنده مورد استفاده است.

ستئارات 25 امولسیفایر روغن محلول در آب است که در تولید کرم های آرایشی و بهداشتی، پماد ، امولسیون های مایع ، ژل ها  و سایر ترکیبات آرایشی مورد استفاده است. به فرم میکرو گرانولهای آزاد و رها در آب و الکل محلول است. و نتیجه نهایی کلوئیدی یا یک محلول روشن است و این ماده در چربی ها و روغن های گیاهی حل میشود.

طی واکنش ستئارات 25 با ستیل الکل یا استئاریل الکل یا هردو مورد استفاده قرار گیرد پودر همگن تولید میگرد که پایه کره ای دارد و قدرت جذب 90 % آب را دارد.

کاربرد ستئارات 25 :

  •  کرم
  • لوسیون (به ویژه لوسیون اسپری)،
  • محصولات مراقبی مو
  • محصولات ضد آفتاب
  • به عنوان امولسیفایر عامل سطح
  • به عنوان امولسیفایرعامل نفوذ
  • افزودنی
  • عامل فوم
  • استابلایزر
  • عامل حل کننده
  • عامل نرم کننده
  • عامل آنتی استاتیک
  • عامل پراکنده
  • عامل تجزیه کننده
  • عامل پاک کننده
  • عامل تقویت کننده
  • عامل ضخیم شدن
  • عامل تهویه ویسکوزیته

خرید ستئارات ۲۵ :

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085


این نوشته توسط : Hakimi در تاریخ : 9:38 ق.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

یک پاسخ به “ستئارات 25”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که