تماس با آبتین شیمی 031-33616360
کربوکسی متیل سلولز

کربوکسی متیل سلولز cmc

, سی ام سی , کربوکسی متیل سلولز , CMC , carboxy methyl cellulose , E466

کربوکسی متیل سلولز cmc چیست؟  کربوکسی متیل سلولز یا CMC که یک گرد سفید رنگ یا بدون رنگ، بی بو، قابل تعلیق در آب و تحت شرایط نرمال غیر قابل تخمیر می‌‌باشد، در دو گرید صنعتی و غذایی به صورت فراگیر استفاده میشود. معمولاً از کربوکسی متیل سلولز به جای نشاسته و مواد طبیعی محلول در آب مانند آلژینات سدیم، صمغ تراگاکانت، حنزه ایرلندی، و ژلاتین که نسبتاً گران ‌قیمت هستند استفاده میشود. این ماده در سال‌های اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته است و پیشرفت‌‌های عمده‌ای کرده است و …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

کربوکسی متیل سلولز cmc چیست؟ 

کربوکسی متیل سلولز یا CMC که یک گرد سفید رنگ یا بدون رنگ، بی بو، قابل تعلیق در آب و تحت شرایط نرمال غیر قابل تخمیر می‌‌باشد، در دو گرید صنعتی و غذایی به صورت فراگیر استفاده میشود.

معمولاً از کربوکسی متیل سلولز به جای نشاسته و مواد طبیعی محلول در آب مانند آلژینات سدیم، صمغ تراگاکانت، حنزه ایرلندی، و ژلاتین که نسبتاً گران ‌قیمت هستند استفاده میشود. این ماده در سال‌های اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته است و پیشرفت‌‌های عمده‌ای کرده است و این پیشرفت‌ ها امکاناتی را فراهم آورده است تا کربوکسی متیل سلولز بتواند در کاربردهای بسیاری همچون دارویی، خوراکی، رنگ و رزین و رونمای ساختمانی، صنایع شوینده، چسب‌ ها، نساجی، فرش و موکت، چاپ و تکمیل پارچه، کاشی و سرامیک، سفال و چینی، کاغذ، الکترود جوشکاری، گل حفاری چاه‌ های نفت، تخته‌ های چند لایه، چرم مصنوعی، مواد‌ آرایشی، سموم و آفت کش ها و غیره مورد استفاده قرار گیرد.

خواص فیزیکی این ماده عبارتند از: حلالیت، ویسکوزیته در محلول، فعالیت سطحی، خواص ترموپلاستیکی، و پایداری در مقابل تخریبات بیولوژیکی ، گرما ، هیدرولیز و اکسیداسیون.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:خرید مالتودکسترین

خرید کربوکسی متیل سلولز :

جهت خرید کربوکسی متیل سلولز با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

منتظر تماس شما هستیم !

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...
استعلام قیمت مواد - راهنمایی در مورد بسته بندی کالا ـ انالیز و دیتاشیت و ... با تماس امکان پذیر است .

021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان

شنبه تا چهارشنبه 9 الی 16 / پنج شنبه ۹ الی 12

 

ویژگی‌ های کاربردی کربوکسی متیل سلولز :

کربوکسی متیل سلولز سریعا در آب سرد و گرم حل می‌ شود . و اساساً در مواردی که هدف ‌کنترل ویسکوزیته باشد از این ماده استفاده میشود . زیرا باعث میشود تا بتوان از آن به عنوان تثبیت‌کننده، غلظت‌ دهنده، امولسیون ‌ساز و عامل تعلیق ساز استفاده کرد.

به علاوه این ماده عامل انتشار، عامل نگهدارنده آب ،حفظ حالت کلوییدی، و عامل تشکیل لایه است. و به دلیل ویژگی های متنوع، در طیف گسترده‌ ای استفاده می‌ شود.

کاربردهای کربوکسی متیل سلولز:

این محصول در صنایع و فعالیت های مختلفی همچون صنایع غذایی، صنعت نساجی، صنعت شوینده ها و صابون ها،صنایع چرم، در فرش و موکت، چسب، سموم و آفت کش ها، رنگ و رزین، مواد دارویی، آرایشی، بهداشتی، صنعت کاغذسازی و مقوا، صنعت کاشی و سرامیک، حفاری چاه های نفت، تخته های چند لایه، و الکترودهای جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد کربوکسی متیل سلولز در صنایع غذایی:

ویژگی‌های کاربردی این ماده در صنایع غذایی شامل غلظت‌ دهندگی ، نگهدارنده و جذب کننده آب، امولسیون کننده، نگهدارنده و تثبیت‌کننده، و عامل حفظ شکل و ظاهر می‌باشد، که با داشتن این ویژگی ‌ها می‌تواند به جای ژلاتین و مواد دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

به کار بردن این ماده نه تنها از لحاظ اقتصادی به صرفه است بلکه باعث حفظ تازگی و طعم واقعی غذا می شود و مدت زمان قابل مصرف بودن ماده غذایی را افزایش میدهد که هم اکنون به طور گسترده‌ای در تولید انواع شیرینی، بیسکویت و کیک، کلوچه، آب ‌نبات، انواع آب میوه و نوشیدنی‌‌های مایع، محصولات لبنی و گوشتی، در بستنی با کیفیت بالا به منظور مقاومت در برابر ذوب شدن، غذاهای منجمد، ماکارونی فوری، کنسروها و کمپوت‌های میوه مورد استفاده قرار می گیرد.

 

آنالیز کربوکسی متیل سلولز برند TNJ :

 

result quality criterion item
white or yellowish powder white or yellowish powder appearance
≤500/g ≤500/g total plate count
7.12 6.5 – 8.5 PH (25℃)
Nil/25g Nil/25g salmonelia
0.86 0.7 – 0.9 dagree of substiution
99.62 ≥99.5 purity (%)
≤1 ≤1 cadmium, ppm
negative negative coliform bacterai
≤2 ≤2 iron, ppm
negative negative E.col i
≤2 ≤2 lead, ppm
≤1 ≤1 mercury, ppm
6.39 ≤10.0 moisture (%)
≤100/g ≤100/g yeast & moulds
2850 2500-3000 viscosity (1%.mpa.s)
≤10 ≤10 heavy metals(pb), ppm

 

تگ ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در