× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

روغن سیر

دیدن قیمت و اطلاعات
روغن سیر
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

روغن سیر چیست

سیر گیاهی است علفی و دایمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتی متر نیز میرسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشای های نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید می باشد . برگ های آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز تیره و گل های آن کوچک و صورتی رنگ که به صورت یک چتر در انتها ساقه ظاهر می شود .

روغن سیر سرشار از فولیک اسید ، ویتامین c ، کلسیم ، آهن ، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین E میباشد . همچنین دارای ویتامین های B1 B2 B3 است .سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی ، ضد قارچ و ضد ویروس قوی است . سیر حاوی پتاسیم بوده که موجب بهبود سلامتی می شوند . مهم ترین خواص سیر مربوط به آلیسین می باشد یک ترکیب روغنی و با رنک زرد روشن می باشد .که عطر خاص سیر را به وجود می آورد .سیر علاوه بر آشپزی و هم در طب سنتی به طور گسترده ای استفاده می شود.

خرید روغن سیر

آبتین شیمی وارد کننده مواد شیمیایی و روغن های تخصصی از معتبرترین برند های روز دنیا است.

جهت خرید روغن سیر با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

خواص روغن سیر:

جلوگیری از ریزش مو:

در سیر عنصر طبیعی به نام سلنویم وجود دارد که ویتامین E لازم برای مو های تان را تامین می کند .همین خاصیت از شکستگی و آسیب دیده گی احتمالی مو ها پیشگیری کرده و به طور موثر باعث حفظ سلامت آن خواهد شد .

افزایش رشد مو

اگر برای یک مدت ریزش مو داشتید و حجم زیادی از مو های خود را از دست داده اید با روغن سیر که حاویآهن ، مواد معدنی است  افزایش رشد مو را احساس کنید .و همین طور افرادی هستن که تمایل دارند مو های شان به طور موثر بلند و مستحکم شود .این روغن می تواند بسیار مفید باشد .

کاهش التهاب

آليسين که به مقدار قابل توجهی در سير وجود دارد باعث می شود.که  سیر برای درمان های موضعی و مصرف داخلی به منظور کاهش شرایط التهابی مفید باشد.آليسين يک آنتي اکسيدان و ترکیب ضد التهابي بسيار قدرتمند است که مي تواند گرفتگی بافت‌ ها را کاهش دهد.و درد موجود در مفاصل و مناطق موضعي را تسکین دهد.

درمان اختلالات متابولیکی

بسیاری از مردم از سیر را برای درمان سندرم متابولیک که با فشار خون و قند خون بالا، کلسترول بالا و چاقی همراه است استفاده می‌کنند.

آنتی اکسیدان های روغن سیر می توانند همانند دمنوش گانودرما به طور مستقیم با کاهش همه این عوامل خطر زا و بهینه سازی فعالیت متابولیکی بر این سندرم تاثیر بگذارند.

درمان زگیل

سیر له شده را روی زگیل های اندام های خود علی الخصوص زگیل های تناسلی قرار دهید تا از بین برود .همین طور سیر می تواند گل مژه و جوش پلک چشم باعث بر طرف شدن آنها می شود .

همچنین مطالعه کنید:  توئین 80

کاهش سردرد مزمن

شواهد بی نظیری نشان می دهند که استعمال مقادیر کمی از روغن سیر در شقیقه و یا مصرف مقدار کمی از این روغن غنی می‌ تواند به سرعت التهاب در شقیقه و مویرگ ها را کاهش می دهد. بدین وسیله روغن سیر می‌ تواند احتمال مبتلا شدن به میگرن و سردرد را کاهش دهد.

 

تنظیم دیابت

ماهیت هیپوگلیسمی (کاهش قند خون) روغن سیر کاملا شناخته شده است.بدینوسیله روغن سیر می تواند تنظیم تولید انسولین و مصرف انرژی توسط بدن را تسهیل کند.این روغن برای بهینه سازی فعالیت متابولیک ایده آل است و می تواند .

با جلوگیری از بالا و پایین رفتن گلوکز که بسیاری از بیماران دیابتی را درگیر خود کرده است به آن‌ها کمک کند.برای کاهش قند خون میتوانید از روغن حنظل استفاده کنید .

 

جلو گیری از سرطان

آليسين نه تنها یکی از آنتي اکسيدان‌هاي قدرتمند است که ما می‌شناسیم،بلکه در غلظت بسیار زيادي در روغن سير وجود دارد.اگر می‌خواهید خطر ابتلا به سرطان  سینه ، روده بزرگ ، معده ،پروستات و مثانه را کاهش دهید.و یا از پیری زودرس جلوگیری کنید استفاده از روغن سیر به شدت توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …