اسید چرب نارگیل

اسید چرب نارگیل

آرایشی و بهداشتی
  • شکل ظاهری ......... مایع شفاف
  • بسته بندی ......... بشکه ۲۱۰Lit
  • گرید ......... خوراکی ، آرایشی بهداشتی
اسید چرب نارگیل چیست ؟ از نارگیل مشتقات بسیاری گرفته می شود که یکی ازاین مشتق ها اسید چرب نارگیل است که خود برگرفنه از روغن نارگیل تصفیه شده می باشد این در فرایند هیدرولیز کردن روغن نارگیل پاکسازی شده اسید چرب نارگیل بدست می اید نسبت به درجه گرما دهی برج تقطیر اسید های چرب مختلف بدست می اید.گاهی اسید ها از قبل از فرایند تقطیر باشند و فقط هیدرولیزه باشد انواع اسید چرب:لوریک اسید،دودکانئیک اسید،اسید چرب اشباع شده با کربن   مصارف  و کاربردها ؟ ازمصارف اسید چرب های گرفته شده از نارگیل ...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

اسید چرب نارگیل چیست ؟

از نارگیل مشتقات بسیاری گرفته می شود که یکی ازاین مشتق ها اسید چرب نارگیل است که خود برگرفنه از روغن نارگیل تصفیه شده می باشد این در فرایند هیدرولیز کردن روغن نارگیل پاکسازی شده اسید چرب نارگیل بدست می اید

نسبت به درجه گرما دهی برج تقطیر اسید های چرب مختلف بدست می اید.گاهی اسید ها از قبل از فرایند تقطیر باشند و فقط هیدرولیزه باشد انواع اسید چرب:لوریک اسید،دودکانئیک اسید،اسید چرب اشباع شده با کربن

 

مصارف  و کاربردها ؟

ازمصارف اسید چرب های گرفته شده از نارگیل برای محصولات بهداشتی مانند پاک کنندها ،مواد اولیه برای ساخت صابون ،تمامی مواد اولیه شستشو ،برای عطر و بوی محصولات بهداشتی وبه عنوان اسانس

به دلیل استفاده از منبع صدرصد طبیعی بهترین گزینه برای مواد ارایش می باشد  زیرا کمترین حساسیت پوستی را دارد و مثلما استفاده زیادی در صنایع ارایشی بهداشتی دارد مثل صابون ها لوسیون ها وکرمهای مرطوب کننده و از این قبیل محصولات که هر دو فاکتور چربی با عطر را احتیاج دارند

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید کلر

 

دلایل استفاده اسید چرب نارگیل در محصولات بهداشتی ارایشی :

-درکرم ها به دلیل از بین بردن انی زبری و تحریکهای پوست را کاسته و حالتی نرم ولطیف با عطری خوشایند می دهد  وضمننا ویتامین های موجود دراین ماده برای تغذیه پوست مفید بوده از جمله ویتامین d-c

-برای لوسیون های مو می تواند رطوبت از دست داده مو را برگرداند وبه ان درخشش وخوش حالتی بدهد

-در صابون ها از ماده ای به نام پتاسیم هیدروکسید بکار می برند که موجب تحریک وخشکی پوست می شود ولی هنگامی که اسید چرب نارگیل را به فرمولاسین این صابون اضافه کنید تا محصول را به تعادلی از پاک کننده و تنظیم چربی پوست می رساند

 

خرید اسید چرب نارگیل :

شرکت ابتین شیمی البرز برای اینکه بتواند تامین کننده طیف گسترده ای از اسید های چرب باشد مستقیما از تولید کننده هایی که از این طیف گسترده تولید دارند همکاری کرده لیکن قیمتی مستقیم ومقرون به صرفه با کیفیتی تضمینی و ارائه انالیز از ازمایشگاه های معتبر

برای ثبت سفارش و یا اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360