021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان

روغن اسطوخودوس

نام دیگر :

روغن اسطوخودوس چیست؟ روغن اسطوخودوس یکی از مفید ترین و پرکاربرد ترین روغن‌ های گیاهی استفاده شده در صنایع زیبایی به شمار می‌رود. پیشینیان ما ۲۵۰۰ سال پیش به مزایای اسطوخودوس پی برده بودند. خواص بی‌نظیر آن همچون آنتی اکسیدان قوی ، ضد میکروب بودن، تسکین دهندگی، آرام‌ بخش و ضد افسردگی باعث شده تا قرن‌ ها از آن استفاده شود، مصریان باستان از روغن اسطوخودوس برای مومیایی کردن و به عنوان عطر استفاده می‌ کردند. خواص روغن اسطوخدوس: ضد میگرن: ۲ قطره روغن اسطوخودوس را روی شقیقه ها، پیشانی …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

روغن اسطوخودوس چیست؟

روغن اسطوخودوس یکی از مفید ترین و پرکاربرد ترین روغن‌ های گیاهی استفاده شده در صنایع زیبایی به شمار می‌رود.

پیشینیان ما ۲۵۰۰ سال پیش به مزایای اسطوخودوس پی برده بودند.

خواص بی‌نظیر آن همچون آنتی اکسیدان قوی ، ضد میکروب بودن، تسکین دهندگی، آرام‌ بخش و ضد افسردگی باعث شده تا قرن‌ ها از آن استفاده شود،

مصریان باستان از روغن اسطوخودوس برای مومیایی کردن و به عنوان عطر استفاده می‌ کردند.

خواص روغن اسطوخدوس:

ضد میگرن:

۲ قطره روغن اسطوخودوس را روی شقیقه ها، پیشانی یا پشت گردن خود بمالید و ماساژ دهید. اگر لازم باشد، این کار را یک بار دیگر تکرار کنید.

یک ضد عفونی کننده گیاهی:
زخم را به دقت با آب و صابون شستشو دهید و ۲ الی ۴ قطره از روغن اسطوخدوس را روی آن بمالید و در طول روز چندین بار این کار را تکرار کنید.

ضد دل درد:
۲ الی ۴ قطره از روغن گیاه اسطوخودوس را با ۱ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی رقیق کرده و مستقیماً روی شکم خود بمالید. نواحی دردناک(روی دستگاه گوارش) را در جهت عقربه های ساعت ماساژ دهید تا روغن جذب پوست شود.

باز کننده مجاری تنفسی (مالشی) و در بینی

آرامش قلب و کاهش فشار خون بالا:
۲ قطره از روغ اسطوخودوس را با ۲۰ قطره روغن گیاهی رقیق کرده و روی ستون فقرات، انحنای کف پا و یا کف دست ها بمالید. این کار را دو بار در روز انجام دهید.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن درخت چای

 

کاهش درد سوختگی:
روش استفاده: به مدت ۱۵ دقیقه، روی ناحیه ای که دچار سوختگی شده آب سرد بریزید. توجه داشته باشید آب خیلی خنک نباشد. سپس با یک دستمال تمیز، پوست را به آرامی خشک کرده ۲ الی ۵ قطره روغن گیاه اسطوخودوس را روی پوست سوخته بمالید. روزانه سه مرتبه، تا درمان کامل بافت های آسیب دیده این کار را تکرار کنید.

رفع جوش و آکنه:

چند قطره روغن اسطوخودوس را با چند قطره آب خالص مخلوط کرده و با یک پنبه از آن استفاده کنید. لازم نیست آن را بشویید، می توانید تمام شب آن را روی صورت نگاه دارید. این کار را ۱ الی ۲ بار در هفته انجام دهید تا نتیجه بهتری به دست آورید.

سایر کاربرد ها:

  • خواب آوری طبیعی (خوراکی با آب ولرم)
  • تقویت حافظه (خوراکی)
  • کاهش تب و حرارت بدن (خوراکی و مالشی)
  • برای خلاص شدن از شر بیدها کافی است اندکی روغن گیاه اسطوخودوس به کار برید.
  • فراری دهنده مورچه ها
  • ترمیم کننده پوست
  • آرامبخش و شاداب کننده پوست
  • مناسب برای ماساژ پوست صورت و بدن (بسیار عالی)
  • ضد استرس(خوراکی)
  • درمان اختلالات جزئی خواب (خوراکی با آب ولرم)
  • تسکین دهنده سوزش نیش حشرات (موضعی)
  • هضم کننده غذا (خوراکی)

خرید روغن اسطوخودوس:

برای ثبت سفارش و کسب  اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

تگ ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با اضاف شدن مواد مورد نظر غلظت و حالت چسبندگی می شود . بیشترین کاربرد این اروزیل به عنوان مواد اولیه پر ک
پلی سوربات 80 آبتین شیمی

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کاربرد غذایی و دارویی و بهداشتی می باشند. پلی سورباتها مایعاتی روغنی شکل هستند که از اتوکسیله شدن استرهای سوربیتان بد
سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکسید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی می باشد و بقایای این ترکیب در سنگ های آتشفشانی نیز یافت می شود. این ماده فراون ترین ترکیب سیلی
استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم مرغ و پنیر و شکلات و گردو و…موجود است. از منیزیم اسئارات در صنعت دارو سازی در کپسول ها استفا
خاک دیاتومه هادسون کانادا آبتین شیمی

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در پوشش های لاستیکی و پلاستیکی ، استفاده به عنوان کاتالیزور و عایق حرارتی نیز برخی از کاربرد های این خاک طب

آبتین شیمی در شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی همراه ما باشید تا از تخفیفات و فرصت های طلایی بهره مند شوید.