روغن کرچک
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی و خوراکی / دارویی BP
  • بسته بندی ......... ۱۰kg / ۲۵۰kg
  • شکل ظاهری ......... ماده روغنی غلیظ
  • بو ......... بدون بو
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن کرچک چیست؟ روغن کرچک عصاره دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) است که به آن Castor Oil نیز گفته می‌شود. گیاه کرچک در جنوب شرق مدیترانه، شرق آفریقا و هند به وفور یافت می‌شود و برای رشد به آب وهوای استوایی نیاز دارد. این گیاه از دیرباز به عنوان خوراکی ، آرایشی و دارویی و برای درمان بیماری ها استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن این روغن ، دانه های گیاه کرچک (که از نظر علمی دانه محسوب نمی‌شوند!) به دستگاه پرس سرد منتقل شده و روغن گیری می‌شود. این روغن دو نوع خوراکی وآرایشی دارد. &n...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک عصاره دانه های گیاه کرچک (Ricinus communis) است که به آن Castor Oil نیز گفته می‌شود. گیاه کرچک در جنوب شرق مدیترانه، شرق آفریقا و هند به وفور یافت می‌شود و برای رشد به آب وهوای استوایی نیاز دارد. این گیاه از دیرباز به عنوان خوراکی ، آرایشی و دارویی و برای درمان بیماری ها استفاده می‌شده است. ‌برای به دست آوردن این روغن ، دانه های گیاه کرچک (که از نظر علمی دانه محسوب نمی‌شوند!) به دستگاه پرس سرد منتقل شده و روغن گیری می‌شود. این روغن دو نوع خوراکی وآرایشی دارد.

روغن کرچک

روغن کرچک

 

خواص روغن کرچک

این روغن سرشار از اسید های چرب غیر اشباع، عوامل ضد التهاب، مواد معدنی و مواد ضد ویروس و باکتری است. خواص ضد التهاب این محصول باعث رفع مشکلات گوارشی و روده ها می‌گردد و به خصوص برای رفع یبوست بسیار مفید است. این روغن با از بین بردن باکتری های پوست جوش و آکنه را از میان می‌برد و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند. این روغن برای رفع قارچ های پوستی بسیار کارساز است و عفونت های قارچی مانند بیماری پای ورزشکاران را درمان می‌کند. بر اساس تحقیقات این روغن در جلوگیری و کمک به بیماران پارکینسون و ام اس موثر است. این محصول به رشد و درخشندگی مو نیز کمک شایانی می‌کند و می‌تواند شوره سر را از بین ببرد، ضخامت مو ها را افزایش دهد و به حفظ رنگ مو ها و جلوگیری از سفیدی زودرس کمک کند.

از روغن آلوئه ورا هم دیدن کنید !

 

روش استفاده

این محصول به عنوان روغن خالص به صورت خوراکی و آرایشی قابل استفاده است. استفاده از این محصول در کرم های مرطوب کننده، محصولات تقویت مو و مژه، و دیگر لوازم آرایشی بسیار رایج است.  صنایع دارویی و درمانی میتوانند از خواص ضد قارچ و ضد باکتری این محصول استفاده نمایند.

 

روغن کرچک برای یبوست :

این روغن برای یبوست بسیار مفید است و میتوان برای رفع یبوست مقدار اندکی (یک قاشق غذا خوری) از این روغن را به صورت مستقیم بلع نمود .

 

عوارض جانبی

این روغن عوارض جانبی خاصی ندارد و فقط مواردی بروز آلرژی و حساسیت نسبت به کرچک را گزارش کرده اند. قبل از مصرف روی مناطق حساس پوست، روی ناحیه کوچکی از بازو یا دست تست شود. مصرف خوراکی این روغن برای زنان باردار ممنوع است.

 

خواص روغن کرچک برای دور چشم :

از این روغن به منظور بهبود کیفیت پوست دور چشم و کاهش پف آن میتوان استفاده نمود ، همچنین خواص روغن کرچک برای ابرو و مژه نیز بسیار گسترده است و میتواند باعث رشد و تقویت آنها شود اما استفاده روغن کرچک باعث ریزش مو در سر میشود .

 

قیمت روغن کرچک :

به دلیل استفاده های متعدد از این روغن ، قیمت روغن کرچک بر اساس کیفیت و همچنین کاربرد آن متغییر است ، از این محصول در مصارف صنعتی ، دارویی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود که به مراتب محصولات دارویی (BP / USP) از قیمت بالاتری نسبت به FSG گرید دارند .

 

خرید روغن کرچک:

این محصول به صورت وارداتی و تولید داخل در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 250 کیلوگرمی برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360