لیتیوم هیدروکسید

لیتیوم هیدروکسید

۱ سال پیش
لیتیوم هیدروکسید
لیتیوم هیدروکسید

لیتیوم هیدروکسید چیست :

این محصول در فرایند که دربین دو ماده شیمیایی بین لیتیم کربنات و کلسیم هیدروکسید به وجود می  اید

ازاین ماده بیشتر در تولید گریسهای لیتیمی مصرف می شود و خود به عنوان گریس لیتیم نام برده می شود  واین موضوع به دلیل پایداری زیاد این محصول در برابر آب و کارکرد در دمای زیاد و دماهای کم بوده و نیز جذب کننده رطوبت هم هست

و جالب است بدانید که ازاین ماده برای حذف لیتیوم کربنات و کربن دی اکسید از گازهای  تنفسی استفاده می شود که با نام پالوده سازی منابع تنفسی در زیر دریایی ها و شاتل های که حامل افراد هستند نام برده میشود

ایمنی مواد:

در تمامی مواد شیمیایی که بیشتر استفاده های صنعتی دارند یک شرایط استفاده و نگهداری متفاوت وجود دارد ک هدر صورت عدم رعایت این نکات امکان بروز خسارات جبران ناپذیری وارد شود که هم جانی  بوده هم مالی در مورد لیتویم هیدروکسید که از نظر مصرف یک ماده ای هست که در صورت تماس می تواند منجر به سوختگی پوست و حساسیت و التهاب  چشم خواهد شد تا حدی که می تواند غشای داخلی را ازبین ببرد البته این به موضوع بستگی به درصد الودگی فرد دارد .

برای شناسایی این محصول از دیگر مواد میتوان به رنگ و بوی این محصول توجه داشت که بوی تند و رنکگی شفاف دارد ،البته استنشاق این ماده بیش از حد یا به مدت نسبتا طولانی باعث اسیب به ریه ها می شود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید کربن اکتیو

 

این محصول حتی برای محصولات غیر ارگانیک خطر ناک بوده چون به شکل محلول در اب این ماده میتواند در  آلمینیوم و روی خوردگی  ایجاد کند

و در ضمن نباید ظروف این محصول در کنار گرما قرار بگیرد چون در گرما منفجر خواهد شد

از این رو باید برای مصرف این ماده در صنایع از لباس هایی استفاده شود که کاملا پوشیده باشد تا تماس مستقیمی با پوست برقرار نشود  وسالن نگهدار این محصول دارای تهویه مطلوب و استاندارد باشد یا برای افراد که با این محصول درگیر هستند از ماسک های فیلتر دار تهیه شود

وردر کل از تماس از هر جهت این محصول با بدن یا پوشش های افراد خوداری فرمایید زیرا اسیب های این محصول نظیر  سرطان ،صدمه به جنین ،اختلالات ژنتیکی ،عقیمی کاهش بارداری ،جهش کروموزمی و …

 

 

خرید لیتیوم هیدروکسید :

برای ثبت سفارش این محصول یا اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن زیر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید

03195020085

 

 

 

۵ / ۰
امتیاز مقاله
امتیاز شما در رابطه با این مقاله ؟

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

  • اشتراک با دیگران
  • چاپ
  • بازگشت به بالا
دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

تاثیرات مواد آرایشی در بلوغ زودرس

گیاهان هزاران سال است که برای طعم دادن و استفاده در مواد غذایی ،همچنین برای درمان اختلالات سلامتی و جلوگیری از بیماری هایی از جمله بیماری های همه گیر استفاده می شوند. دانش خواص درمانی گیاهان طی قرن ها در جوامع بشری و در میان انسان ها منتقل شده است.…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

بنزو تری آزول

بنزو تری آزول چیست؟ در این مقاله قصد داریم شما را با ماده ای به نام بنزو تری آزول آشنا کنیم و به سوالات شما در رابطه با کاربرد های این ماده و ویژگی های فیزیکی ان پاسخ خواهیم داد نیز شاخته شده BTA بنزو تری آزول که با نام…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

آلومینیوم کلروهیدرات (Aluminium chlorohydrate)

آلومینیوم کلروهیدرات چیست؟ عملکرد آن در محصولات آرایشی بهداشتی چگونه است؟ آلومینیوم کلروهیدرات که با نام های تجاری (اکسی کلرید آلومینیوم ، پلی آلومینیوم کلرید،آلومینیوم هیدروکسی کلراید)هم یاد میشود .جز یکی از گروه های نمک خاص آلومینیوم است.این ماده ی شیمیایی که در سنگ ها یافت میشود جهت کنترل کردن…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

کلروفیل(سبزینه)

کلروفیل (سبزینه) چیست ؟ کلروفیل ! آیا تا به حال این سوال برایتان پیش آمده است که علت رنگ سبز گیاهان چیست؟ به چه چیزی رنگدانه گفته میشود؟عمل فتوسنتز چگونه انجام میشود؟ آیا از مزایای کلروفیل موجود در سبزیجات خبر دارید؟ اگرپاسخ سوالات خود را تاکنون نیافته اید با ما…

دیگر مقاله های مشابه و پیشنهادی

آب مقطر

آب مقطر چیست ؟ حتما تاکنون اسم آب مقطر به گوشتان خورده است ولی تا به حال شده از خود بپرسید واقعا اب مقطر چیست و چگونه به دست می آید؟روش تهیه ی آن چیست؟کاربرد آن چیست؟ آیا تفاوتی با آبهای معمولی دارد؟با ما همراه باشید تا به جواب سوال…

دیدگاه کاربران ۱ دیدگاه
    ارسال دیدگاه