پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
خرید مونو پروپیلن گلایکول
  • شکل ظاهری : مایع شفاف
  • بسته بندی : بشکه 220Kg
  • گرید : خوراکی ، صنعتی ، آرایشی
  • چگالی : 1.04 g/cm³
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]

مونوپروپلین گلیکول چیست ؟

یکی ازمعروف ترین گلیکول هایی است که مصرف زیادی دارد که از اکسید پروپلین ورزین تبادل یونی تهیه می شود.

نام های مخفف این ترکیب نظیر :MPG/DPG/TPG که در صنایع مختلف کاربرد دارند ولی همه از یک ترکیب  کلی گرفته شده و از یک خانواده هستند .کاربرد این محصول درصنایع به عنوان یک حلال است الکلی که در آب انحلال پذیر است عدم بعضی از خصوصیتها آن را محبوب کرده تا در اکثر صنایع از ان استفاده می شود بدون بو و رنگ بودن ان و سمی نبودش به اضافه نقطه جوش بالا ازپارامتر های ان است

 

کاربرد های مونو پروپلین گلایکول :

صنایع غذایی :  به عنوان جذب کننده رطوبت درصد استفاده برای محصولات مختلف در نوشیدنی های الکلی 5% ،شکلات ها وشیرینی 24%،محصول های لبنیاتی منجمد یا یخ زده 2.5%

ارایشی بهداشتی : نقش اصلی ان در این بخش حلال ونرم کننده است .نرم کنندگی مثل ساخت لوسیون شامپو ، کرم ها وحلالیت مثل حلال دیازپام /لورازپام .مواد شست وشو

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : آنتی اکسیدان TBHQ

 

صنعت: حتی  میتوان از ان به عنوان اتلین گلیکول استفاده کرد و درتاسیسات خنک کنندگی به روز و مصارفی چون ضدیخ جایگزین کرد

دام پروری: میتوان از این محصول برای درمان کتوز استفاده کرد که همان وجود مواد کتونی در شیر یا ادرار و خون دام  است این اتفاق بعد از زایمان دام می افتد و منجرب به کم شدن انرژی می شود ودرنتیجه شیر هم کمتر می شود .

 

مضرات استفاده ازاین ترکیب:

در اتحادیه غذا وداروی امریکا به عنوان یک ماده امن افرودنی در شرایط مخصوص شناخته شده ولیکن بودن طولانی در کنار آن در هر درصد سلامتی را به خطر انداخته و موجب علائم الرژیکی خواهد شد

 

خرید مونو پروپلین گلایکول (MPG):

فروش این محصول در مقادیر عمده وجزئی با کیفیت بالا با ارائه انالیز از ازمایشگاه های معتبر و قیمت های تمام شده مقرون به صرفه برای مصرف کنندگان وتولید کنندگان :

برای ثبت سفارش  یا اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

03195020085


این نوشته توسط : 09195800780 در تاریخ : 4:09 ب.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .
تگ ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

[تعداد: 0   میانگین: 0/5]شما برای رای دادن باید وارد شویدCC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که