استئاریل الکل

استئاریل الکل

  • اسامی دیگر ......... اکتادسیل الکل، اکتادکانول، ۱- اکتادکانول
  • فرمول شیمیایی ......... CH۳(CH۲)۱۶CH۲OH و یا C۱۸H۳۸O
  • چگالی ......... ۰/۸۱۲ گرم بر میلی لیتر
  • بسته بندی ......... در بسته های ۲۵ کیلوگرمی
استئاریل الکل چیست ؟ اکتادسیل الکل، اکتادکانول، نام های دیگر  استئاریل الکل می باشند. استئاریل الکل یک ترکیب آلی و مخلوطی از الکل های چرب جامد می باشد. استئاریل الکل می تواند از هیدرولیز آلکیل آلومینیم زیگلری یا هیدروژناسیون فشار بالای کاتالیستی اسید استئاریک و سپس فیلتراسیون و تقطیر تولید شود. به علاوه  می تواند از روغن ها یا چربی های طبیعی گرفته شود. این محصول در استون، اتر، بنزن، کلروفرم حل می شود و در آب نامحلول است ، این ماده شامل حداقل % 90 استئاریل الکل است و باقیمانده آن ستیل الکل، ا...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

استئاریل الکل چیست ؟

اکتادسیل الکل، اکتادکانول، نام های دیگر  استئاریل الکل می باشند. استئاریل الکل یک ترکیب آلی و مخلوطی از الکل های چرب جامد می باشد. استئاریل الکل می تواند از هیدرولیز آلکیل آلومینیم زیگلری یا هیدروژناسیون فشار بالای کاتالیستی اسید استئاریک و سپس فیلتراسیون و تقطیر تولید شود. به علاوه  می تواند از روغن ها یا چربی های طبیعی گرفته شود.

این محصول در استون، اتر، بنزن، کلروفرم حل می شود و در آب نامحلول است ، این ماده شامل حداقل % 90 استئاریل الکل است و باقیمانده آن ستیل الکل، اولیل الکل و سایر الکل ها می باشد.

استئاریل الکل به طور طبیعی در برخی از بافت های حیوانی و انسانی موجود است.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: سیترات سدیم

 

کاربرد استئاریل الکل

این محصول کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی و … دارد و مصرف آن در مقادیر مشخص در برخی داروها مجاز است.

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. این ماده می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن میباشد.

این محصول به عنوان ضدکف، نرم کننده، پایدارکننده، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. این ترکیبات یک لایه نازک روغنی بر روی مو تشکیل می دهند که باعث می شود رطوبت کمتری از مو خارج شود و باعث انعکاس بیشتر نور و براق شدن مو می شود.

استفاده از این محصول در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و نرمی پودرها برای پوست می شود. این ماده در فرمولاسیون هایی با pH بالا مقاوم میباشد.

به طور کلی میزان خطر این محصول اندک میباشد ولی در غلظت های بالا باعث تحریک چشم، پوست و سیستم تنفسی می شود.

 

 

خرید استئاریل الکل :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360