پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
  • فرمول مولکولی: C4H10O
  • شکل ظاهری: مایع بی‌رنگ
  • بسته بندی: بشکه ی 165 کیلویی

نرمال بوتانول چیست؟

نرمال بوتانول یکی از الکل های فوسل (الکل هایی که از تخمیر میوه ها به دست می آیند ) است که بیش از دو اتم کربن دارد و کاملا در آب محلول می باشد. این محصول از پروپیلن به دست می آید. این ماده حلالی بی رنگ است و بویی همانند بوی موز دارد. نرمال بوتانول به صورت طبیعی از تخمیر مواد قندی و کربوهیدرات ها به دست می آید. از این ماده در بسیاری از کشور ها به جای چاشنی در مواد غذایی استفاده می شود. بشترین کاربرد این ماده به عنوان ، ماده واسط شیمیایی است علی الخصوص در تولید بوتیل استات (یک اسانس طبیعی و حلال ).

کاربردهای نرمال بوتانول :

این ماده واسط در تولید مواد بوتیل اکریلیت، بوتیل استات، دی بوتیل فتالات، دی بوتیل سباسات و سایر بوتیل استرها و همچنین بوتیل اترها ازجمله اتیلن گلیکول مونوبوتیل اتر، دی و تری اتیلن گلایکول مونوبوتیل اتر و سایر بوتیل اترهای مشابه است.

از کاربردهای دیگر این محصول میتوان به تولید پلیمرها، مواد دارویی، پیروکسیلین پلاستیک، استرهای علف کش و بوتیل زانات را می توان نام برد.

نرمال بوتانول به عنوان ماده افزودنی در عطر سازی و نیز حلال در استخراج روغن های خاص مورد استفاده قرار میگیرد.

این ماده به عنوان حلال در تهیه ی محصولات مصرفی شیمیایی مانند رنگها،پوشش ها، روغن ، لاستیک و… کاربرد دارد.

عمده تقاضا و بازار مصرفی نرمال بوتانول مربوط به لوازم آرایشی، پاک کننده ها و محصولات شیمیایی و پتروشیمیایی می باشد.

نرمال بوتانول در سوخت مورد استفاده قرار می گیرد.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:خرید اتیدرونیک اسید

 

این محصول دارای مزایای بسیاری نسبت به اتانول و یا ایزوبوتانول به عنوان سوخت دارد، از جمله:

  • محتوای انرژی بیشتر
  • قدرت ذخیره سازی انرژی بیشتر
  • قدرت آب دوستی کمتر
  • فشار بخار را کاهش داده و باعث خوردگی کمتری می شود.
  • منجر به تولید گاز هیدروزن به عنوان محصول جانبی می شود.

از کاربرد های دیگر نرمال بوتانول می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  نکات ایمنی :

  • مایع یا بخار آن قابل اشتعال می باشد.
  • در صورت بلعیدن خطرناک است.
  • هنگامی که با پوست برخورد می کند می تواند موجب خوردگی آن شود.
  • می تواند خسارات جدی ای به چشم ها وارد کرده و گاهی منجر به تحریک دستگاه تنفسی شود.
  • کار با آن می تواند سرگیجه و خواب آلودگی را ایجاد کند.
  • توصیه می شود در محیطی که این محصول نگهداری می شود هرگز سیگار نکشید.
  • باید دور از گرما، جرقه و شعله های آتش نگهداری شود .
  • در صورت مشتعل شدن برای خاموش کردن آن می توانید از اسپری آب، فوم های مقاوم در برابر الکل و گاز دی اکسید کربن استفاده کنید.

خرید نرمال بوتانول:

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول نرمال بوتانول  از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

 

2 پاسخ به “نرمال بوتانول”

  1. […] اهمیت نرمال بوتانول در صنایع جهانی  می توان گفت سالانه 8 میلیارد پوند […]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

محصولات تراریخته

محصولات تراریخته چیست : محصولات gmo یا تراریخته :از سال 1970 میلادی روش های برای تغییر در ماهیت ژنتیکی گیاهان ابداع شد تا از طریق ان بتوانند به اصطلاح اصلاح ژنتیکی صورت انجام دهند به این معنی که یکسری

طرز تهیه روغن آرگان

طرز تهیه روغن آرگان روغنی که به عنوان یکی از بهترین و با ارزش ترین روغن های جهان شناخته شده روغن آرگان است،که از میوه هایی که در درخت آرگان به وجود می آید روغن آرگان بکر خارج می شود.از ۵۰ کیلوگرم میوه

روغن آرگان تقلبی

روغن آرگان تقلبی چیست : روغن ارگان از دانه های درخت ارگان در مراکش تهیه میشود.اما اگر نتوانید روغن ارگان اصل و تقلبی را تشخیص و با تفاوت های آن آشنا نباشید ممکن است حتی در این کشور هم روغن تقلبی را به جای روغ

خواص روغن خرچنگ

روغن خرچنگ چیست : روغن خرچنگ از پوست خرچنگ گرفته میشود که بسیار غنی است تا جایی که لقب معجزه گر پوست و جوانی را به خو اختصاص داده است. روغن خرچنگ دارای گلوکزامین است. این ماده باعث بالا رفتن طول عمر،پیش