تماس با آبتین شیمی 031-33616360

روغن پسته

روغن پسته چیست؟ روغن پسته یکی از انواع روغن های گیاهی خوراکی است که از مغز پسته به دست می آید و به دلیل مقادیر بالای ویتامین E که دارد به جوان سازی پوست صورت کمک می کند، باعث تقویت و افزایش رشد موی سر شده و کلسترول بالای خون را کاهش می دهد. از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگي به دست مي‌آيد كه خواص غذايي و درماني دارد. اسيدهاي چرب تشكيل دهنده اين روغن به ترتيب عبارتند از: اسيد اولئيك (اسيد چرب امگا9)، اسيد لينولئيك (اسيد …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

روغن پسته چیست؟

روغن پسته یکی از انواع روغن های گیاهی خوراکی است که از مغز پسته به دست می آید و به دلیل مقادیر بالای ویتامین E که دارد به جوان سازی پوست صورت کمک می کند، باعث تقویت و افزایش رشد موی سر شده و کلسترول بالای خون را کاهش می دهد.

از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگي به دست مي‌آيد كه خواص غذايي و درماني دارد. اسيدهاي چرب تشكيل دهنده اين روغن به ترتيب عبارتند از: اسيد اولئيك (اسيد چرب امگا9)، اسيد لينولئيك (اسيد چرب امگا 6)، اسيد پالميتيك، اسيد استثاريك و اسيدلينولنيك (اسيد چرب امگا3). اسيدهاي چرب امگا 3 باعث كاهش خطر بروز حمله‌هاي قلبي مي‌شوند و به همراه اسيدهاي چرب امگا 6 سيستم ايمني را تقويت كرده و ايكوزانوييدها را توليد مي‌كنند. ايكوزانوييدها تركيبات شبه هورموني هستند كه در تجمع پلاكت‌هاي خون، انقباض عروقي، واكنش‌هاي آلرژيك و ايمني و حالات التهابي نقش دارند.

 

مواد مغذي پسته:

مغز پسته حاوي مقاديري ويتامين A، آهن، اسيدهاي چرب غيراشباع، ويتامين E، ويتامين B6، B2، B1، پتاسيم، پروتئين، روي، سلنيوم، فسفر، فولات، فيتواسترول، كلسيم، مس و فيبر است.

اسيدهاي چرب غيراشباع موجود در پسته سبب كاهش كلسترول بد (LDL) و كاهش ابتلا به امراض قلبي مي‌شود. مطالعات نشان داده افرادي كه به طور منظم (هفته‌اي يكبار) از خشكبار استفاده كرده‌اند، 25 درصد كمتر از ساير افراد به بيماري‌هاي قلبي مبتلا مي‌شوند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید پودر کاکائو

 

ويتامين E پسته سبب حفظ سلامت و ترميم بافت‌ها شده و به عنوان يك ماده آنتي‌اكسيدان مانع از بروز سرطان و بيماري‌هاي قلبي مي‌شود.ويتامين B1 وظيفه كمك به توليد انرژي از كربوهيدرات‌ها را در سلول‌هاي بدن به عهده دارد. ويتامين B6 به توليد پروتئين و تركيبات شيميايي مهم بدن نظير انسولين، هموگلوبين و آنتي‌بادي‌ها كمك مي‌كند.

آهن يكي از اجزاي تشكيل دهندۀ هموگلوبين موجود در گلبول‌هاي قرمز خون است. هموگلوبين باعث انتقال اكسيژن به سلول‌ها مي‌شود. لذا آهن نقش مهمي در اكسيژن رساني به سلول‌ها دارد.

 

خواص روغن پسته به صورت خوراکی:

سایر خواص روغن پسته:

خرید روغن پسته:

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در