× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

سوربات پتاسیم

دیدن قیمت و اطلاعات
سوربات پتاسیم آبتین شیمی
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

خرید سوربات پتاسیم

خرید سوربات پتاسیم به صورت کارتن های 25 کیلوگرمی همچنین میتوانید به صورت خرده حداقل بسته بندی یک کیلوگرمی از بخش خرده فروشی دریافت کنید ، قیمت سوربات پتاسیم ارائه شده توسط تیم آبتین شیمی بهترین های بازار ایران است و همچنین از نظر کیفی گارانتی می شود که محصول خریداری شده با بالاترین کیفیت موجود و مطابق آنالیز ارسالی توسط کارشناسان فروش خواهد بود .

همچنین میتوانید از طریق فرم استعلام قیمت جهت خرید و مشاوره رایگان استفاده نمایید .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

قیمت سوربات پتاسیم

این ماده در بازار های جهانی به ازای هر کیلو گرم بین 1 تا 3 دلار به فروش میرسد.اما در بازار های داخلی به علت هزینه های بالای واردات و نوسانات اقتصادی،قیمت آن با افزایش روبه رو شده است.

نمودار قیمت سوربات پتاسیم

 

سوربات پتاسیم چیست

سوربات پتاسیم به صورت طبیعی در توت های کوهی موجود است. این ماده نگهدارنده یک افزودنی شیمیایی است که از رشد مخمرها و باکتری ها و قارچ ها جلوگیری میکند. این یک نگهدارنده محبوب است، زیرا کیفیت محصولات مانند طعم، بوی یا ظاهر را تغییر نمی دهد. این ماده به صورت محلول در آب است و در دمای اتاق عمل می کند. همچنین یک نمک بی بو و بی مزه است که از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم ساخته شده است.

 

کاربرد

این ماده از رشد مخمرها و قارچ ها و باکتری ها جلوگیری میکند به همبن دلیل در محصولات غذایی چون مربا ها کنسرو ها و فراورده های گوشتی و پنیر و ماست و میوه های خشک و شراب و محصولات پخته شده به عنوان نگه دارنده مصرف میشود .

در محصولات آرایشی برای جلوگیری از رشد باکتری ها از این نگهدارنده استفاده میشود الودگی در لوازم آرایشی باعث عفونت میشود برای افزایش عمر لوازم ارایشی و بهداشتی از سوربات پتاسیم استفاده میشود و این ماده تغییری در محصولات ایجاد نمیکند.

این محصول به عنوان یک جایگزین برای پارابن ها در لوازم ارایشی و بهداشتی است که برای کنترل رشد میکروارگانیسم ها  استفاده می شود. این ماده شیمیایی در شامپو ، لوسیون، ژل حمام و سایر لوازم آرایشی است که ما هر روز استفاده می کنیم موجود است.

حساسیت ها

مکمل های غذایی مانند رنگ های خوراکی و نگه دارنده ها ممکن است باعث بروز حساسیت شوند.پتاسیم سوربات به عنوان یک نگدارنده بی خطر و غیر سمی استفاده میشود. مقدار زیاد این ماده در محصولات ممکن است باعث بروز الرژی شود. علائم آلرژیک مانند خارش دهان، گلو، چشم، پوست و همچنین گرفتگی بینی، آبریزش بینی و درد شکمی معمولا در عرض 2 ساعت پس از تماس با آلرژن آغاز می شود. برای جلوگیری از این آلرژی باید از مصرف زیاد این محصول در فرمولاسیون اولیه اجتناب کرد.

 

همچنین مطالعه کنید:  اسپن 80

آنالیز سوربات پتاسیم برند jiangbei :

 
result quality criterion item
conform to standard conform to standard identification
white granular white granular appearance
100.37% 99.0 ∼ 101.0% assay
<1% <1% free acid (as sorbik acid)
0.45% <1% free alkali (as K2CO3)
less than 10 ppm ≤10ppm heavy metals (as Pb)
less than 3 ppm ≤3ppm arsenic (as As)
0.32% ≤1.0% loss on drying
less than 2 ppm ≤2ppm lead
none ≤1ppm mercury
<0.1% <0.1% aldehydes
<0.1% ≤0.1% chloride (as Cl)
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …