کارنوبا واکس

کارنوبا واکس

  • شکل ظاهری ......... موم سفید یا زردرنگ
  • نقطه ذوب ......... ۸۲ °C
  • نام های دیگر ......... واکس پالم , پالم برزیل
  • گرید ......... خوراکی ، صنعتی ، آرایشی بهداشتی
  • برند ......... فونسپی برزیل
کارنوبا واکس چیست ؟ واکس یا موم کارنوبا از نخل کارنوبا در برزیل می روید استخراج و گرفته می شود. روش استخراج به این صورت است که برگهای درخت را بریده و به مدت سه روز خشک می کنند و سپس آنها را می کوبند. خشک کردن استخراج واکس کارنوبا را راحت می کند. می توان واکس را به آسانی از برگها تکاند. واکس کارنوبا استخراج شده را کف اتاق می ریزند و در پایان هر روز جمع آوری و ذوب می نمایند. از حجم 19 لیتر موم کارنوبا پودر شده کمتر از یک لیتر موم کارنوبا مذاب بدست می آید. این موم را پس از عمل فیلتراسیون ، می گذار...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

کارنوبا واکس چیست ؟

واکس یا موم کارنوبا از نخل کارنوبا در برزیل می روید استخراج و گرفته می شود. روش استخراج به این صورت است که برگهای درخت را بریده و به مدت سه روز خشک می کنند و سپس آنها را می کوبند. خشک کردن استخراج واکس کارنوبا را راحت می کند. می توان واکس را به آسانی از برگها تکاند. واکس کارنوبا استخراج شده را کف اتاق می ریزند و در پایان هر روز جمع آوری و ذوب می نمایند. از حجم 19 لیتر موم کارنوبا پودر شده کمتر از یک لیتر موم کارنوبا مذاب بدست می آید. این موم را پس از عمل فیلتراسیون ، می گذارند سخت شود تا به فروش برسانند. هر درخت نخل کارنوبا سالانه حدود 90 گرم واکس کارنوبا تولید می کند.

واکس کارنوبا از نظر ترکیبات  شیمیایی شامل الکل های مونو و دی هیدروکسی 28 الی 34 اتم کربن ، هیدروکسی اسید ها و استرهای آنها و پلی استر  می باشد.ماهیت پلیمری موم کارنوبا باعث ابجاد سختی و نقطه ذوب بالا در آن می شود.

کاربرد کانوبا واکس:

صنایع غذایی:

کارنوباواکس در صنایع غذایی برای پوشش روی پنیر،بستنی، اسمارتیز،سوسیس، شکلات و میوه ها کاربرد دارد.

صنایع آرایشی و بهداشتی:

در ساخت کرم ها، رژ لب، ریمل، کرم های لب و پودرهای صورت کاربرد دارد.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید کربن فعال

صنایع بسته بندی:

به دلیل غیر سمی و بی ضرر بودن، کارنوبا واکس در صنایع بسته بندی مواد غذایی در ساخت کارتن ها و فویل ها جهت محافظت مواد غذایی از بخارات آب، نفوذ اکسیژن و محافظت از بو گرفتن مورد استفاده قرار می گیرد.

صنایع چوب:

در صنایع چوب از کارنوباوکس برای ضد آب کردن کفپوش ها و پارکت ها استفاده می شود.

صنایع مرکب چاپ:

در مرکب های چاب از کارنوبا واکس به عنوان ورنی چاپ ، افزودنی های مرکب استفاده می کنند.

صنایع اتومبیل و سطوح فلزی رنگ شده:

کارنوباواکس کاربرد فراوانی در فرمولاسیون و ساخت پولیش واکس و واکس های جلا دهنده و براق کننده سطوح رنگ آمیزی شده دارد و بعد از نقاشی اتومبیل بر روی لایه نهایی رنگ جهت افزایش زیبایی و براقیت اعمال می شود.

صنایع لاستیک:

کارنوباواکس جهت افزایش مقاومت سطوح لاستیکی و تایر ها در مقابل ترک برداشتن توسط نور خورشید کاربرد دارد.

صنایع شوینده:

در صنایع شوینده جهت تولید شامپو ها و صابون های مایع از کارنوباواکس جهت محافظت و جلا دادن سطوح استفاده می کنند.

خرید کارنوبا واکس:

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت انالیز محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید

شماره تماس:0319502005

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360