روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن های تخصصی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی و خوراکی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg
  • شکل ظاهری ......... ماده جامد سفید یا مایع روغنی بی رنگ با رگه هایی از زرد
  • بو ......... بوی مطبوع نارگیل
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن نارگیل چیست؟ روغن نارگیل عصاره قسمت گوشتی میوه نارگیل است. میوه نارگیل دارای سه قسمت پوسته سخت قهوه‌ای رنگ با کرک قهوه‌ای، گوشته سفید و آبدار و شیر سفید نارگیل می‌باشد. این میوه محصول درخت نخل مانند نارگیل است و در مناطق استوایی با آفتاب و باران زیاد می‌روید. برای استخراج روغن نارگیل، ابتدا این میوه را سوراخ میکنند تا شیر نارگیل خارج شود. شیر نارگیل مغذی است و استفاده خوراکی دارد. سپس پوسته سخت نارگیل شکسته می‌شود و از گوشت آن جدا میشود. قسمت گوشتی نارگیل خرد شده و در دستگاه پرس سرد قرار م...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل عصاره قسمت گوشتی میوه نارگیل است. میوه نارگیل دارای سه قسمت پوسته سخت قهوه‌ای رنگ با کرک قهوه‌ای، گوشته سفید و آبدار و شیر سفید نارگیل می‌باشد. این میوه محصول درخت نخل مانند نارگیل است و در مناطق استوایی با آفتاب و باران زیاد می‌روید. برای استخراج روغن نارگیل، ابتدا این میوه را سوراخ میکنند تا شیر نارگیل خارج شود. شیر نارگیل مغذی است و استفاده خوراکی دارد. سپس پوسته سخت نارگیل شکسته می‌شود و از گوشت آن جدا میشود. قسمت گوشتی نارگیل خرد شده و در دستگاه پرس سرد قرار میگیرد تا روغن آن خارج شود. در برخی روش های روغن گیری از پودر نارگیل نیز استفاده می‌شود. این روغن دمای ذوبی نزدیک به دمای اتاق دارد و بسته به آب و هوای منطقه می‌تواند جامد یا مایع باشد.

میوه نارگیل

میوه نارگیل

خواص روغن نارگیل

روغن نارگیل هم به صورت خوراکی و هم به صورت آرایشی خواص بی‌نظیری دارد. این روغن مرطوب کننده طبیعی پوست است و با توجه به خواص ضد التهاب آن میتواند برای درمان اگزما و پسوریازیس نیز استفاده شود. استفاده از این محصول بر روی دندان ها باعث سفیدی و درخشندگی آن ها می‌شود. هیچ ماده آرایشی (حتی اگر ضدآب هم باشد!) توان مقاومت در برابر این روغن را ندارد و با استفاده از این محصول می‌توان آرایش صورت را پاک کرد. همچنین پاک کردن آرایش با این روغن، پوستتان را مرطوب نیز می‌کند. این روغن ضدآفتب طبیعی پوست است و برای مدت های کوتاه مناسب است اما نباید به مدت طولانی زیر آفتاب استفاده شود. استفاده از این محصول برای مو ها سبب رفع شوره سر نیز می‌شود.

از روغن بادام  هم دیدن کنید !

روش استفاده

این محصول چه به صورت خوراکی و چه به صورت آرایشی استفاده های گسترده‌ای دارد. نوع خوراکی آن طعم دلپذیری دارد و میتواند به انواع محصولات خوراکی افزوده شود. نوع آرایشی آن قابل استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی مانند تولید دئودرانت، محصولات دافع حشرات، کرم های مرطوب کننده، لوسیون و کره بدن، خمیر دندان و استفاده های بی‌شمار دیگر است.

 

عوارض جانبی

این محصول صد در صد طبیعی بوده و عوارض جانبی خاصی تا کنون گزارش نشده است.

 

خرید روغن نارگیل:

این محصول به صورت وارداتی و تولید داخل در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360